Jag blev så förtjust när jag öppnade kartongen och fick se min nya resväska. Förtjusningen fortsatte när jag öppnade väskan och fick se den eleganta och genomtänkta inredningen. Jag valde bland olika... Voir plus
Har nu fått mina väskor & jag är så nöjd... Det gick lätt att beställa & snabb leverans. Älskar den gula färgen på väskorna, det kommer bli lätt att se dom på flygpkatsens bagageband. Önskar bara... Voir plus
När en betalning krånglade och köpet inte gick igenom blev jag trevligt kontaktad. Självklart för att de vill sälja produkten till mig men de ville också lugna mig i det att pengar har inte dragits oc... Voir plus
Jag var egentligen på jakt efter en handbagage väska som var funktionell, snygg och praktisk. Hittade Journeylife på webben och med deras fina paketerbjudande, smarta väska i väska förvaring och sny... Voir plus
JourneyLife är ett resemärke som erbjuder högkvalitativa resväskor och resetillbehör.
Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Snabb leverans och fina resväskor. Jag har en väska sedan tidigare och är nöjd, lätta, rymliga, bra fack, enkla och lätta att rulla.

Réponse : Journeylife
Mycket nöjd med mina nya resväskor. Perfekt att de tre olika storlekarna går att förvara i varandra. Köpte de blå och de är så fina.

Réponse : Journeylife
Snabb leverans o bra kvalitet på väskorna som vi ska inviga när vi åker på weekend resa till Rom

Réponse : Journeylife
Snabb leverans och fina och bra väskor. Motsvarar mina förväntningar!

Réponse : Journeylife
Very fast and smooth ordering and shipping experience!

Réponse : Journeylife
Tyckte att det var en väldigt snabb och bra service. Har tyvärr ännu haft möjlighet att prova väskorna men dom var snygga och kvaliteten känns bra.

Réponse : Journeylife
Lätt att beställa, fri frakt och bra leverans.
Skulle gärna se fler fraktalternstivsom tex earls bird mm

Réponse : Journeylife
Stabil trots låg vikt med bra hjul och kraftigt hörbart handtag.

Réponse : Journeylife
Snabb leverans och bra kvalitet på väskan, precis som jag förväntat mig. Rekommenderas

Réponse : Journeylife
Allting funkade som det skulle och varan funkar bra!

Réponse : Journeylife
Superbra och snabb leverans, priset och väskans kvalité gör det hela ännu bättre. Rekommenderas verkligen.
Kanontrevlig kundtjänst också btw.

Réponse : Journeylife
Snabb leverans , bra paketerat Känns som riktigt bra grejer.

Réponse : Journeylife
Beställningen gick smidigt och väskorna var riktigt prisvärda😍. Känns bra att slippa betala överpris för en bra resväska.

Réponse : Journeylife
Fantastiskt snygga resväskor som samtidigt är oerhört praktiska. Att kunna packa dem som en ryssdocka är praktiskt när de står hemma i klädkammaren. Innanmätet genomtänkt med blixtlås och remmar för att fixera packningen.
Snabb leverans som grädde på moset.
Per

Réponse : Journeylife
Vi är helnöjda med våra resväskor. De rullar väldigt lätt och framför allt, de är så lätta. Vi köpte dessa väskor för de var med bland de väskor som var bäst i test.

Réponse : Journeylife
Fina väskor som motsvarade bilder och beskrivning på hemsida
Bra pris

Réponse : Journeylife
En savoir plus sur les différents types d'avis.