Judy Beauty Boutique Avis

4,8

Het lukte in eerste instantie niet om mijn bestelling te plaatsen. Maar ik kreeg direct een vriendelijke respons op mijn mailtje met de juiste link. Vandaar liep het vlot en probleemloos. Had de... Voir plus

Snelle levering , leuk ingepakt met n persoonlijke noot. Ideaal wanneer je snel egaal gekleurde benen wilt. Kijk uit met je voeten .... 🥴 maar uiteindelijk goed gekomen na even wat poetsen en ik ha... Voir plus

Mooie webshop met prachtige producten. Snelle verzending en bij de bestelling altijd een paar proefjes om te proberen. Altijd zo leuk die cadeautjes met een persoonlijk kaartje van het team. Ook een... Voir plus

Heel tevreden. Ik had 2 eyeshadow sticks besteld, waarvan 1 kleur niet op voorraad. Daar kreeg ik gelijk een berichtje over. Pakje uiteindelijk ontvangen met een lief kaartje en cadeautje. De artikele... Voir plus

1. Magasin de cosmétiques

In de charmante Jan van Goyenstraat in Heemstede, biedt Judy de perfecte plek om in alle rust een nieuwe look te ontdekken, je skincare ritueel een upgrade te geven door clean beauty en om een parfum te vinden dat nog echt bijzonder is. In deze beauty-oase biedt Judy een professionele make-up service, voor bruiden, gala’s en make-up workshops (aanrader!) Tijdens deze make-up workshop leren ze je alle tips en tricks om een prachtige make-up look te creëren, of het nu voor een speciale gelegenheid is of voor je dagelijkse routine. Een look wat bij jou past, bij de gelegenheid en alles prachtig in balans. Ze leren je stap voor stap welke technieken en tinten je het beste kan toepassen voor het aanbrengen van je nieuwe make-up look. Met als motto: Met zo min mogelijk make-up iets heel moois maken. De Boutique in Heemstede is gespecialiseerd in niche & clean beauty cosmetica en altijd op zoek naar de pareltjes, merken die echt doen wat ze beloven. Met een mooie collectie sieraden en cadeaus is het een complete candyshop! Uiteraard is de boutique ook online te vinden met een prachtige webshop! Het merkenportfolio bevat onder andere: Natura Bissé, ILIA, Delilah, Marie-Stella-Maris, BDK Parfums, Grown Alchemist, Miller Harris, Petra Reijrink, enz.

4,8

Demande des avis aux clients

40 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Heel goed geholpen

Heel goed geholpen. Judy denkt echt met je mee. Ik woon niet in de buurt, maar zelfs via de telefoon heb ik een persoonlijk make-up advies gekregen met de juiste kleuren. Een aanrader!

27 juin 2026

Ik was in eerste instantie heel…

Ik was in eerste instantie heel tevreden, zeker over de geur van het product. Maar de dag erna vond ik dat toch tegenvallen. De geur is echt hetzelfde als alle andere bruin zonder zon produkten. Dat vind ik heel jammer. Ik gebruik het product dus niet meer en dat is dus jammer van het geld.

24 juin 2026

Het lukte in eerste instantie niet om…

Het lukte in eerste instantie niet om mijn bestelling te plaatsen.
Vandaar liep het vlot en probleemloos.
Had de Ilia multistick Tenderly 2 dagen later in huis met 2 kleine attenties erbij en een vriendelijke kaart!
Heerlijk product trouwens, gebruik 'm als blush en op mijn lippen.
Dank team Judy !

30 juin 2026

Prachtige winkel

Prachtige winkel. Zeer kundig personeel die moeite doet om je te helpen en je tevreden de winkel uit te laten gaan. Eén grote aanwinst voor de Binnenweg.

29 juin 2026

Snelbruiner

Snelle levering , leuk ingepakt met n persoonlijke noot.
Ideaal wanneer je snel egaal gekleurde benen wilt. Kijk uit met je voeten .... 🥴 maar uiteindelijk goed gekomen na even wat poetsen en ik had donkere nagellak ..😉product brengt makkelijk aan . 🌞

25 mai 2026

Super!

Hele fijne website! Super snel geregeld en heel mooi verpakt! Ook een lief berichtje er bij. Erg blij mee!

27 avril 2026