JW Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Totaal geen service. Als klant wordt je aan je lot overgelaten wanneer je een ongeluk hebt gehad. Je mag alles zelf uitzoeken. Lekker makkelijk geld voor hen verdienen op deze manier. Maandelijks prem... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Als ondernemer wil ik bezig zijn met mijn zaak, niet met de kleine lettertjes. JW verzekeringen snapt dat. Waar andere partijen blijven hangen in standaardpakketten, dacht Jasper echt met mijn specif... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Supersnelle en goede service. Reageren super snel op mails en/of whatsapp berichtjes. Vaak al binnen een minuut. Ook goede prijs vind ik. Een asnrader.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer positief. Ik was op zoek naar een zakelijke autoverzekering, ik vroeg ernaar en binnen een uur was alles geregeld. Top!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 64 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

61 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn autoverzekering werd flink…

Mijn autoverzekering werd flink verhoogd. Op de website stond voor dezelfde verzekering een goedkoper bedrag. Gevraagd of dit kon worden omgezet en dit was akkoord. Polisblad en groene kaart binnen en het bedrag dat ik zou gaan betalen. Ik had nog een vraag over het hoge nieuwe tarief wat al was afgeschreven of dit verrekend kon worden met het nieuwe bedrag. In ene wist men van niks en zei dat niet helemaal niet kan om deze verzekering om te zetten. Hier heeft men niets over gemeld van te voren. Ik heb bewijs in de app dan men akkoord was met de nieuwe verzekering. Niemand heeft verteld dat dit niet mag, ze dachten dat ik een nieuw voertuig had aangemeld…ja hoor met hetzelfde kenteken. JW verdiep je eens in je klanten als je ze wilt blijven behouden beloon ze dan. Was gisteren nog in het nieuws! Slecht dit!

9 avril 2025

Réponse de JW

Het is niet handig om online meerdere keren je auto bij ons te verzekeren. Dan worden er meerdere polissen opgemaakt en meerdere incasso's geactiveerd, wij hebben dit gelijk voor je hersteld.

Bij ons regel je bijna alles zelf online. Dat is snel en makkelijk maar past niet bij iedereen, en dat snappen wij. Je vraagt ons om ons in jou te verdiepen en je vind jij persoonlijk contact belangrijk. Dan kun je beter niet voor een online verzekeraar kiezen. Dan ben je waarschijnlijk beter af bij een traditionele tussenpersoon. En dat is helemaal oké.

We zijn duidelijk over hoe wij werken. Zo weet je precies wat je aan ons hebt. Kijk bijvoorbeeld op: jwverzekeringen.nl/klantenservice

Slecht verzekering,

Slecht verzekering,
Premie verhoging van 150 euro in 1 jaar,
Zonder schade of iets dergelijks,
Daarnaast verhuizing doorgegeven.
Letterlijk 2 km verder gaan wonen, andere postcode
Weer een verhoging van 52 euro, meer dan 10 procent verhoging op de normale prijs van €475

Waardeloos,
Ga niet in zee met deze mensen

25 mars 2025

Réponse de JW

Hi Richard, bedankt voor de review. Een adres is van invloed op de premie en na het doorgeven van een adreswijziging kan de premie iets omhoog of omlaag gaan. De verhoging van €52,- per jaar is hier een gevolg van. Als onze tarieven niet langer interessant voor jou zijn kun je je verzekering dagelijks opzeggen zonder opzegtermijn en het elders regelen. Dit hebben wij je ook netjes telefonisch doorgegeven en via WhatsApp. Boos worden op de klantenservice en negatieve reviews schrijven is hier niet gepast. In ieder geval bedankt voor de samenwerking en succes verder.

Zeker niet doen!!

Zeker niet doen!!
En zeker niet de goedkoopste, maar eerder de duurste

Slim antwoorden veranderd jullie slechte service niet.

13 octobre 2024

Réponse de JW

Niet iedereen past bij ons – en dat is oké

Voor ondernemers die de voorkeur geven aan de traditionele manier van verzekeren of moeite hebben met het online regelen van hun verzekeringen, zijn wij niet de juiste partij. Wij werken volledig digitaal en bieden geen persoonlijk bezoek of inloopservice op kantoor. Wij merken dat onze werkwijze niet aansluit bij jouw behoeften en adviseren je om voor een andere verzekeraar te kiezen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn ervaringen met jw verzekeringen…

Mijn ervaringen met jw verzekeringen zijn bijzonder teleurstellend en ik kan niet anders dan mijn ongenoegen uiten over de manier waarop ik ben behandeld. Ondanks meerdere verzoeken om mijn verzekering te beëindigen, is mijn polis gewijzigd zonder mijn expliciete toestemming, wat volledig tegen mijn verwachtingen in ging. De wijziging werd gepresenteerd op een manier die ik als misleidend beschouw: ik werd eerst geconfronteerd met een premie-verhoging, waarna een alternatieve premie werd voorgesteld die ik wederom afwees. Uiteindelijk kreeg ik een nieuwe polis met dezelfde premie als het jaar daarvoor, maar met onverwachte dekking en gewijzigde looptijd – alles zonder mijn goedkeuring.

Wat echter het meeste indruk maakt, is de manier waarop mijn verzoeken tot opzegging steeds niet serieus werden genomen. De communicatie was op zijn zachtst gezegd verwarrend en ik kreeg herhaaldelijk het gevoel dat mijn bezwaren niet werden gerespecteerd, maar eerder als ‘makkelijk op te lossen’ werden afgedaan. Dit heeft mijn vertrouwen in de verzekeraar volledig geschaad. Ook de wijziging van de premie en eigen risico’s is voor mij onacceptabel, aangezien deze niet overeenkwamen met mijn oorspronkelijke verzoeken.

Ik ben inmiddels van mening dat jw verzekeringen eerder geïnteresseerd is in het behouden van klanten met onduidelijke en agressieve verkooptechnieken, dan in het leveren van transparante en eerlijke service. Gezien de situatie heb ik besloten om de verzekering per direct op te zeggen en ben ik van plan om deze zaak voor te leggen aan KIFID.

Ik raad dan ook iedereen aan om goed na te denken voordat men zich bij jw verzekeringen aanmeldt, gezien mijn persoonlijke negatieve ervaring.

26-2-2025.

"Na deze review kreeg ik een telefoontje van JW Verzekeringen, waarmee we vooralsnog tot een oplossing zijn gekomen. Aanvankelijk was ik het niet eens met de nieuwe voorwaarden die JW Verzekeringen eenzijdig had doorgevoerd. Ik had eerder al aangegeven dat ik het niet eens was met de nieuwe polisvoorwaarden, maar volgens JW Verzekeringen was het de enige manier om, als coulance, de verzekering op te zeggen bij Inshur per 3-2-2025. Ik werd erop gewezen dat, omdat ik de verzekering vroegtijdig had opgezegd, ik waarschijnlijk in de toekomst niet meer verzekerd zou kunnen worden bij Inshur. Dit vind ik wel zorgwekkend, aangezien het bij mij om een verlenging van de verzekering moest gaan en niet om een volledig nieuwe verzekering met nieuwe voorwaarden. Uiteindelijk heb ik de verzekering kunnen opzeggen en ben ik nu verzekerd bij Merkelbag Adviesgroep."

11 janvier 2025

Réponse de JW

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw ervaring niet naar wens is verlopen. Mocht u nog op zoek zijn naar een oplossing of behoefte hebben aan persoonlijk contact, neem dan gerust contact met onze klantenservice op. https://www.jwverzekeringen.nl/klantenservice/

Noté 1 sur 5 étoiles

Je moet geen telefonisch contact…

Je moet geen telefonisch contact opnemen, ze zijn echt respectloos. Ik kon mijn zin niet eens afmaken. Als je mensen niet wilt helpen waarom werk je dan bij een verzekering bedrijf!!!!!! Slecht service

13 février 2025

Noté 1 sur 5 étoiles

Goedenmiddag Ik heb een zakelijke bus…

Goedenmiddag Ik heb een zakelijke bus verzekering bij jw verzekering ik had een schade gemaakt
Op 13-03-2024 ik had die schade onderling geregeld met de tegenpartij nu heeft jw zonder schadebedrag mijn premie omhoog gegooit we hebben meerdermalen contact genomen om dit op te lossen ondertussen is mijn verzekering geschorst omdat ik de premie niet wil betalen van 227 euro in plaats 91 euro die ik normaal betaal ik wordt van kast naar de muur gestuurd terwijl mijn bus zonder verzekering op de weg staat nu krijg ik van rdw een brief dat ik een boete krijg dit moet zsm opgelost worden en alles met terug werkende kracht de tegenpartij die is ook mijn getuigen dat de zaak al bij zijn verzekering afgesloten is met het dossier sluit woord als bewijs hoop op deze manier de zaak snel op te lossen want krijg zo problemen voor niks .

17 octobre 2024

Noté 1 sur 5 étoiles

Walgelijk hoe ze met mensen omgaan

25 septembre 2024

Taxiverzekering

Voor een taxiverzekering in contact gekomen met JW. Erg prettig contact, vlotte service tot nu toe! Kan het aanraden

6 septembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Heel fijn contact gehad bij het…

Heel fijn contact gehad bij het afsluiten van mijn taxiverzekering. Erg handig dat ze ook 's avonds binnen een paar minuten reageren met goede info.

Ik was niet op de hoogte van het feit dat je je prive schadevrije jaren kwijt raakt als je een taxiverzekering afsluit. Die prive schadevrije jaren worden dus overgeheveld naar de zakelijke schadevrije jaren omdat je ze niet voor meerdere voertuigen kan gebruiken.

Mooi dat het overzetten kan, maar dit zou betekenen dat mijn prive autoverzekering erg duur zou worden. Dit werd netjes opgelost door een erg mooie offerte voor mijn prive autoverzekering.

Heb dus nu 2 verzekering bij ze en alhoewel ik uiteraard nog geen ervaring heb met hun afhandeling van eventuele calamiteiten, ga ik er van uit dat ze het net zo netjes oplossen als de aanvraag.

Tevreden nieuwe klant dus.

27 août 2024

Oplichters

13 août 2024

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben ontzettend tevreden over de…

Ik ben ontzettend tevreden over de service van jw verzekeringen . Vanaf het eerste contactmoment tot de afronding van mijn aanvraag ben ik uitstekend geholpen. Het team was altijd vriendelijk, professioneel en bereid om al mijn vragen te beantwoorden.

Wat mij het meest opviel, was hun inzet om de beste prijs voor mijn taxiverzekering te vinden. Ondanks dat ik meerdere offertes had vergeleken, bood jw verzekeringen de meest concurrerende tarieven aan zonder in te boeten op de dekking. Dit heeft mij niet alleen geld bespaard, maar gaf mij ook het vertrouwen dat mijn taxi goed verzekerd is.

Bedankt, JW verzekeringen voor jullie geweldige ondersteuning en klantgerichtheid!

26 juillet 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus