Kaffeteriet.dk Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg tror desværre at det er helt dødt. Jeg har en kaffekværn der skulle laves på garantien, men de svarer overhovedet ikke, så den kan jeg nok godt opgive! Suk den er ret dyr. Som jeg forstår... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Uovertruffen venlig og hæderlig service uden sammenligning. Netop nye ejer overtog en reklamation på min kedel. Uden at være forpligtet til det og over al forventning fik jeg tilsendt en ny kedel fr... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har aldrig før oplevet en webshop der kører så gnidningsfrit og stabilt som Kaffeteriet. Suverænt udvalg af bryggeudstyr og altid hurtig levering. Servicen er i top, og hurtig betjening ved evt. probl... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte en fredag og jeg var lige ved at sende en mail tirsdag for at høre hvornår de sendte den, men så fik jeg mailen om at ordren var pakket osv. Alle varer passede til beskrivelsen på hjemmesid... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Boutique de café
  2. Magasin de matériel de cuisine

À propos de Kaffeteriet.dk

Informations provenant de diverses sources externes

• Fragt: 35 kr.
  • Gratis fragt over 500 kr.
  • Levering: 1-2 dage
  • 365 dages returret
  • Gratis ombytning

Kaffeteriet.dk sælger kaffeudstyr og specialkaffe fra nordiske mikroristerier, til kaffeelskere i hele Danmark.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende firma klart anbefales meget …

Fremragende firma klart anbefales meget hurtig respons og levering.Ikke sidste gang jeg handler der.

8 décembre 2017

Hej Torben.

Tak fordi du vil anbefale os til andre. Du skal være så velkommen igen 😄

Peter fra Kaffeteriet

super filter

super filter. Hurtig levering.

Hej Karin

Tak for din gode anmeldelse af Kaffeteriet 😄

Noté 5 sur 5 étoiles

Ok handel og hurtig levering

Hej Jesper

Tak for den flotte anmeldelse af os! Vi forsøger virkelig også at være hurtige med leveringen, så man ikke behøver at vente for længe på sin pakke 🎅

Hej Monica

Tusind tak! Vi forsøger virkelig også at være så hurtige som muligt

Super oplevelse

Super oplevelse. Alt klappede, utroligt flot

6 décembre 2017

Hej Franz

Dejligt at du har haft en god oplevelse med os, og at alt klappede 😄

Hurtigt og effektivt :-)

6 décembre 2017

Hej Tine

Tak for den fine anmeldelse! Vi forsøger virkelig også at være så hurtige, som muligt, så man ikke behøver at vente for længe på sin pakke 😄 Dejligt at du sætter pris på det!

Hurtig og venlig betjening

Hurtig og venlig betjening. Meget tilfreds.

Hej Mette

Ej, tusind tak for de dejlige ord 😄 Skønt at få sådan en anmeldelse!

Super god service

Super god service. Hurtig levering. Meget tilfreds 😀

Hej Per

Tak for de 5 stjerner! Jeg er glad for at du har været så tilfreds med os 🎅

Godt

Ingen problemer, godt udvalg, hurtig levering.

Hej Lise

Dejligt at din oplevelse af os har været til 5 stjerner! Jeg er glad for at du har været tilfreds 🎅

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering. Nem at handle med på webstedet.

Hej Nils Erik

Tak for din fine anmeldelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har købt hos kaffeteriet i flere …

Jeg har købt hos kaffeteriet i flere omgange, med stor tilfredshed. Hurtig levering og god opdatering undervejs.

Hej Lone

Jeg er så glad for at du er tilfreds med at handle hos os! 😄 ...Og dejligt at have fået en fast kunde 😄

Noté 5 sur 5 étoiles

De giver rigtig god service

De giver rigtig god service og er rigtig hurtige til at svare på de spørgsmål man evt skulle have. En dejlig oplevelse at handle hos Kafferiet

1 décembre 2017

Hej Katrine

Det varmer at du har haft en så god oplevelse hos os! Det er vi så glade for 😄

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig levering og glimrende …

Super hurtig levering og glimrende service

30 novembre 2017

Hej Lars

Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse med os 😄

Hurtigt god service

Hurtigt, behageligt og nemt

30 novembre 2017

Hej Ann

Dejligt at du har haft en god oplevelse ved at handle med os!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus