Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Kalechen´ gjort af det rette stof´

Gjort af det rette stof´ er et gammelt ordsprog, men også det første der falder mig ind, når jeg skal beskrive Birgitte fra Kalechen´. Hun har den helt rigtige og professionelle tilgang til sine kunder, og hun er meget realistisk med forventningsafstemningen, inden en evt. opgaveløsning. Hvilket er grundlaget for en optimal aftale for kunden. Jeg har netop derfor indledt et samarbejde med Birgitte.
Min profession er at special-rense og vedligeholde kalecher mm. igennem mange år, Og jeg søger i den forbindelse kun de bedste samarbejdspartnere. Og det har jeg fundet med Birgitte. Glæder mig til at servicere mange flere super tilfredse kunder i fremtiden, nu også med Birgitte fra Kalechen´ med ved roret´

Fyns Persienne Rens / Kim Holst

12 février 2025

Réponse de Kalechen

Hej Kim. Mange tak for dine rosende ord, de luner... Jeg må jo så også sige at du imponerede mig med det arbejde med rengøring du havde udført på kalechen inden den kom til mig... Jeg er helt sikker på at jeg vil henvise mange kunder i din retning, når de skal have rengjort kalecher, sprayhoods, bompresenninger m.m. Med venlig hilsen Birgitte

Ros til Kalechen

Jeg ringede vedr. nogle opgaver, fordi kalechen tidligere har lavet godt arbejde til min båd. Men vi bliver jo alle ældre, og Kalechen har ikke længere medarbejdere, der kan springe omkring på en båd.
Jeg blev henvist til andre, der også laver godt arbejde. Det, synes jeg, er god service.

25 janvier 2024

Réponse de Kalechen

Tak for din fine anmeldelse. Jeg er kun glad for at kunne hjælpe, på den ene eller den anden måde. Jeg laver alt jeg kan udføre på min systue, men da helbredet ikke mere tillader mig at komme ombord på både, må det være sådan jeg bedst kan hjælpe mine kunder. Mvh. Birgitte

Noté 5 sur 5 étoiles

Glem alt om de dårlige anmeldelser

Glem alt om de dårlige anmeldelser, her er en som kan sit kram.
På rekord tid fik vi repareret fortelt og en kaleche til ladcykel, ligner noget som er lavet på fabrik og så er det ikke Odense priser de køre med derude kun roser herfra.

9 mai 2023

Réponse de Kalechen

Hej Lars. Tak for jeres fine anmeldelse og hvor bliver jeg glad når der er nogle tilfredse kunder, som gider bruge deres tid på at skrive en god anmeldelse herinde, så de få negative ikke får lov at fylde så meget... Mvh. Kalechen Birgitte

Noté 5 sur 5 étoiles

Flot arbejde med stof på hynder til min…

Flot arbejde med stof på hynder til min båd.

Fik for noget tid siden syet stof på hynder til min båd. Flot arbejde og super service :)

7 juillet 2022

Réponse de Kalechen

Hej Jan. Mange tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at erfare, at du er tilfreds med mine ydelser. Mvh. Kalechen Birgitte

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har bøvlet med et presning Til min…

Jeg har bøvlet med et presning Til min trailer hun lavede forkert og efter aftale sendt jeg den tilbage og hun ville kigge på den men intet er sket og hun har ikke overholdt de aftaler der blevet lavet og det er stået på og 2-3 år tror jeg holder fingerne fra hende.

Mvh

28 juin 2022

Réponse de Kalechen

Hej igen David. Jeg har besvaret alle dine henvendelser, både på mail og telefon og din presenning ligger klar til afhentning og har gjort det meget længe... Hvis du ønsker den udvidet med andre mål end de i ordren afgivet, bliver du nødt til at give mig disse for en udvidelse. Presenningen overholder stadig de mål du gav mig ved bestillingen. Jeg har uden beregning syet den sammen i hjørnerne igen, hvor du havde skåret den op. At det har stået på i 2-3 år er bestemt ikke med min gode vilje (se andet svar fra da sagen havde været i retten). Du er mere end velkommen til at afhente din presenning eller sende mig fragtbrev, så skal jeg sende den til dig, som jeg også har skrevet til dig flere gange tidligere. Mvh. Kalechen Birgitte

Perfekt arbejde udført

Birgitte (Kalechen.dk) Har ombetrukket min fine briks helt perfekt.
Hun var endda opmærksom på nogle forbedringer, jeg gerne ville have lavet (fra den originale slidte.)
Perfekt og hurtigt udført, da jeg ikke kan undvære min briks ret længe ad gangen. Så 5 stjerner herfra.

26 juin 2022

Hej Katja. Mange tak for dine rosende ord. De glæder mig meget. Mvh. Birgitte

Noté 1 sur 5 étoiles

Virkelig dårlig service af: Birgitte Andersen (Kalechen)

Virkelig dårlig service af:
KALECHEN BEDERSLEV OTTERUP V.BIRGITTE ANDERSEN
da jeg fik skiftet mine vinduer i kalechen er de efter kun 2 år dårligere end dem jeg fik skiftet, da jeg ringer og klager får jeg at vide det er dampen fra det nye diesel som jeg fortæller jeg ikke sejler med, får jeg så at vide det er dampen fra de andre både hmmmmm far er sur og ingen anbefaling herfra det er vild dårlig service. Ingen som i overhoved ingen stjerne herfra kun dårlig omtale. Allan

da det er dig der udfører arbejdet og dine produkter du bruger må du stå til ansvar for dit arbejde, da vi talte sammen i telefonen oplyste du at der var flere der havde brokket sig over dine produkter så jo du står til ansvar for hvad du bruger.

23 juin 2022

Réponse de Kalechen

Hej Allan. Jeg er ked af at du opfatter min service som dårlig, blot fordi jeg ønsker betaling for mine service-ydelser. Ved henvendelse 2 år efter montering af nye ruder, syntes jeg ikke, at jeg kan stå til ansvar for hvad plastikken har været udsat for i løbet af de 2 år. Om det så er dampende fra det grønne brændstof (som producenten har udtalt), eller andet der er årsag til at de er blevet matte, kan jeg ikke vide. Hvis det havde noget med udførelsen af mit arbejde at gøre, ville jeg straks udbedre fejl og mangler uden beregning. Jeg ville aldrig love klare ruder efter 2 år, for det ville jeg ikke kunne stå inde for. Dertil er der for mangel ukendte faktorer. Med venlig hilsen Kalechen v. Birgitte Andersen

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service. Vinduer efter 2 år fuldstændig matteret og det er diesel fra andre både. Til trods for at båden ligger fast i havn.

22 juin 2022

Réponse de Kalechen

Hej Gitte. Jeg er ked af at du opfatter min service som dårlig, blot fordi jeg ønsker betaling for mine service-ydelser. Ved henvendelse 2 år efter montering af nye ruder, syntes jeg ikke, at jeg kan stå til ansvar for hvad plastikken har været udsat for i løbet af de 2 år. Om det så er dampende fra det grønne brændstof (som producenten har udtalt), eller andet der er årsag til at de er blevet matte, kan jeg ikke vide. Hvis det havde noget med udførelsen af mit arbejde at gøre, ville jeg straks udbedre fejl og mangler uden beregning. Jeg ville aldrig love klare ruder efter 2 år, for det ville jeg ikke kunne stå inde for. Dertil er der for mangel ukendte faktorer. Med venlig hilsen Kalechen v. Birgitte Andersen

Fejlanmeldelse

Tjah, nu har han (David Zanchetta) været hentet ind til en tur hos fogedretten (af politiet) og fået lavet en afdragsordning med mit inkassofirma, da han udeblev fra retssagen, som han blev indkaldt til i 2018. Nu er han ved at afbetale sit udestående for mit arbejde, hvilket han påstår ikke er tilfredsstillende, men først efter at han er blevet rykket for betaling. Jeg tilbød at han kunne sende varen retur, hvis den fejlede noget, så jeg kunne rette op på fejl og mangler, men har aldrig modtaget noget fra ham udover dårlig omtale herinde, efter han fandt ud af at han skulle betale for varen. Det drejer sig om en special-fremstillet presenning til hans trailer til et par tusinde kroner. Den er jo så blevet en hel del dyrere nu, pga. renter, rykkergebyrer, inkasso og fogedrets-omkostninger. Der er nok mange små virksomheder som min, som ville have sagt "pyt med de par tusinde kroner", hvis jeg kan undgå at blive svinet til, men hvis jeg kan være med til at forhindre, at han ikke snyder andre en anden gang, så gør jeg det gerne. Mine betalende kunder er som regel tilfredse kunder... Al korrespondance (sms og facebook) mellem David Zanchetta og Kalechen kan dokumenteres.

Se gerne min facebookprofil for andre kunders udtalelser...

4 mars 2019

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus