L'entreprise a répondu
Fantastisk service og godt arbejde Fik vasket/renset vores 10 år gamle dobbelt plisségardiner med smartcord som i den grad trængte. De er blevet så fine. Oveni blev vi mødt med en ekstrem fleksibil... Voir plus
Information service og rensepriser
Stærmosevej 44, 5250, Odense SV, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Fyns Persiennerens får mine varmeste anbefalinger fra en fagmand til en anden. Jeg har set kalecher før og efter rensning og tror dårligt mine egne øjne mange gange. Flot, flot arbejde... Som om at han kan trylle... En kaleche hvor kunden ønskede alle forruder udskiftet, endte efter rens med kun at skulle have udskiftet een rude, da selv de var blevet pæne efter rens. Utroligt hvad de kan hos Fyns Persiennerens. Jeg har også hørt fra flere tilfredse teltkunder som har fået renset deres fortelt...

Réponse de Fynspersiennerens
Kan ikke anbefale dette firma. Jeg har haft dårlige oplevelser med dem, de står ikke inde for deres kvalitet på det udførte arbejde, og snyder kunderne ved man skal betale inden afhentning af rens af noget som er helt uacceptabelt dårligt udført.

Réponse de Fynspersiennerens
Jeg fik renset hynder og kaleche til min båd. Inden arbejdet gik i gang, modtog jeg et billede af en prøverens på én hynde, som så rigtig flot ud. Herefter fik jeg en pris på 17.500 kr., hvilket er meget højt, men jeg accepterede, da jeg blev lovet, at resultatet ville blive som nyt. Hele beløbet skulle betales inden afhentning...
Da jeg modtog delene, var resultatet langt fra tilfredsstillende. Der var over 100 sorte pletter på hynderne. Jeg kontaktede virksomheden og fik flere forskellige søforklaringer. De erkendte problemet og lovede at rense dem igen, med garanti for at de ville blive rene, hvis stoffet kunne afmonteres ( det blev afmonteret)
Der blev lavet nye prøverensninger, men uden forbedring. Kalechen er desuden stadig grøn flere steder, selvom den kun er én sæson gammel.
Virksomheden lever ikke op til deres egne løfter om kvalitet. De tager ikke ansvar for det utilfredsstillende resultat, de ligger på når man ringer til dem., og e-mails bliver ikke besvaret. Svindler firma. -Meldt til Forbrugerklagenævnet.

Réponse de Fynspersiennerens
Fantastisk service og godt arbejde
De er blevet så fine. Oveni blev vi mødt med en ekstrem fleksibilitet omkring aflevering og afhentning, som skulle passe med vores tur over Fyn i forbindelse med vores ferie. Vi er meget tilfredse og at få rengjort vores dyre gardiner professionelt er meget bedre og mere bæredygtigt end at købe billigt og bare udskifte til nyt.

Réponse de Fynspersiennerens
Firmaet leverer en fin oplevelse: god og hensyntagende kundebetjening. Og så afleveres der et stykke veludført arbejde, helt i top, og til rent ug.
Venlig hilsen fra Marie.

Réponse de Fynspersiennerens
Vi har netop fået renset vores 18 år gamle plissegardiner købt ved et professionelt gardin firma, med et enormt flot resultat, de fremstår som næsten nye igen. Gardinerne var tilmed færdigrenset før det aftalte tidspunkt. Vi oplevede super god vejledning og god service. Vi giver hermed de bedste anbefalinger.

Réponse de Fynspersiennerens
Vores gamle plissegardiner, som ikke har været renset i 15 år og var med pletter fra madsprøjt og saft fra orkideer, er blevet vasket og fremstår nu næsten som nye. Der er lidt skjolder, men det ses ikke på 1 m afstand, og vigtigst af alt, vi blev gjort opmærksomme på det ved prøverensningen. Der er også skiftet låse i dem der var i stykker.
Vi kan klart anbefale virksomheden.

Réponse de Fynspersiennerens
God kommunikation, godt arbejde, til aftalt pris, og tid... her kommer vi igen...

Réponse de Fynspersiennerens
Vores 14 år gamle råhvide plissegardiner, hårdt medtaget af tobaks og brændeovnsrøg, er blevet som nye. Servicen er i top hos Fyens Persiennerens og prisen ok. Kim er derudover så venlig at gøre opmærksom på at beløbet er tilskudsberettiget via Hjemmeservise ordningen.
Vi er meget tilfredse.

Réponse de Fynspersiennerens
Helt fantastisk service og kvaliteten af rensning af meget beskidte plissegardiner var bare helt i top.

Réponse de Fynspersiennerens
Havde lamelgardiner, som havde hængt i 13 år, hvor det ene fag havde hængt i køkken/alrum, hvilket kunne ses.
De blev som nye.
Ved at vi fik dem renset, er der sparet mange penge i forhold til køb af nye, samt godt for vores klima.
Kim er virkelig behaglig, at samarbejde med samtidig er han mega hurtig.
Vi kan varmt anbefale ham, og har allerede gjort det til nogle familiemedlemmer.
Susan og Poul Skaarup

Réponse de Fynspersiennerens
Efter en tur i stormflodens saltvand i oktober 2023 - trængte vores 15 fag persienner - med brede lameller- til en kærlig hånd. De blev som nye. Skinnende rene - også snorene. Virkelig flot arbejde og alle pengene værd. Tak til Kim for venlig og imødekommende betjening. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse de Fynspersiennerens
Et fantastisk resultat og en rigtig god service.
Vi har fået renset vores lamel gardiner og persienner incl. vores mørklægnings persienner, i alt 15 stk.
Vi er meget tilfredse med rensningen, som er gjort nænsomt og det er som nye gardiner.
God vejledning, service og fleksibilitet af Kim.
Den bedste anbefaling fra os,

Hejsa
Har netop haft mine 11 år gamle persienner til vask hos Fyns Persienne Rens (12 stk). Kim kom og tog dem ned, vaskede og reparede dem og 2 dage efter blev de hængt op igen og var som nye. TAK Kim for et flot stykke arbejde.

Réponse de Fynspersiennerens
Vi har 12 plissegardiner i huset som er ca.13 år I snit og de trængte til at blive skiftet eller renset. Vi fik så anbefalet Kim og det har været en rigtig god oplevelse , vores gardiner er blevet meget flotte og kan nu hænge i mange år igen.Det er dejligt at komme til en som går op i at lave et godt resultat og kan forklare hvad der er bedst at gøre.
Vi kan kun give Kim de bedste anbefalinger og han renser jo ringtig mange forskellige emner og laver også eks. sol afskærmning osv.

Réponse de Fynspersiennerens
For at komme ind på deres hjemmeside skal man acceptere cookies. Man kan ikke se hvilke cookies man accepterer, er det at give dem adgang til billeder, bankoplysninger. Accepterer du ikke, er siden lukket 🤔🤔🤔🤔

Réponse de Fynspersiennerens
Vi har fået renset vores gamle foldegardiner, og de er blevet som nye igen. Super resultat. God og hurtig service.
Kan klart anbefales, derfor de 5 stjerner.
Venlig hilsen Lise Lotte Sørensen

Réponse de Fynspersiennerens
Vi har haft en rigtig god og fin oplevelse med rengöring af vores 5 stk. Persienner, di er blevet som nye.
Tak for en god service og hurtig levering.
Else og Tommy Odense Sv.

Réponse de Fynspersiennerens
Har fået renset mine plissepersienner (16 år). Hentede dem d. 26/9-22, men tømreren har først lavet sit arbejde færdigt i dag. Så de er først blevet pakket ud og hængt op i dag og de er blevet som nye. Dejligt og rigtig god service derude.

Réponse de Fynspersiennerens
En savoir plus sur les différents types d'avis.