4,0

Bien

Goede service

Een aantal producten besteld, waaronder The Bastard grid lifers. Deze brak heel snel op de lasnaad.

Een mail gestuurd met de vraag hoe dit zit met garanties en kreeg meteen een nieuwe aangeboden. Top service!

6 mai 2024

Zéér goede ervaring

Zéér goede ervaring! Direct antwoord via chat, goede en vriendelijke info door medewerker Britt, ook via telefoon en e-mail. Goede prijsafspraken en zonder fout geleverd op de afgesproken datum. Alles werd van begin tot einde opgevolgd en samen verpakt hoewel we 2 verschillende bestellingen deden. We bestelden The Bastard Urban 2022 pakket en nog wat extra accessoires. Wij geven een dikke 10!!

23 mars 2023

Prima betrouwbaar bedrijf

Prima betrouwbaar bedrijf, goed advies en redelijke prijs. Levering van mijn greenegg en bijhorende atributen volgens afspraak.1item was niet op voorraad, en is keurig nageleverd. Van mij een dikke tien !

Groet Marc

23 mars 2023

Bestelling op kamadoexpress

Op zondag 22 mei 2022 de Kolenmand Kamado Joe junior besteld voor 49,90 euro. Nu bleek dat vandaag, maandag 23 mei 2022, om 12.00 uur, de vakantiegeld weken begon. Lang verhaal kort.. mijn besteld product werd 44,91 euro. Ik nam
Contact op met de klantenservice middels de chat en kreeg als snel te horen dat ze geen korting zouden verrekenen. Hierna vroeg ik of ik dan beter een nieuwe kon bestellen en de oude retour sturen. Dit zou voor mijn kosten worden en duurder worden dan de korting kreeg ik te horen. Nadat ik aangaf dat ik hem nog niet in ontvangst had genomen kreeg ik te horen dat het maar om 5 euro ging. Ik gaf aan dat ik wel een andere service had verwacht. Hierop werd mij gezegd dat als ik een andere toon had aangeslagen ze mij wel tegemoet waren gekomen (Foto’s aanwezig van het gesprek, toon was netjes en correct). Al met al een nare nasmaak aangehouden aan het nog te ontvangen product. Erg jammer gezien ik nog meer spullen wilde bestellen wat ik nu elders ga doen. Tevens slechte mond op mond reclame voor vrienden en familie.

———OPLOSSING———

Na het chat contact en deze review een nam kamadoexpress contact op middels de mail. Ik krijg een 5 euro korting op mijn volgende bestelling.

De nasmaak zit er nog wel maar netjes dat het zo is opgelost. Hopelijk heeft er iemand van geleerd. De kortingscode gaat naar iemand anders want ik bestel mijn spullen ergens anders.

23 mai 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit