Lisez les avis des autres
Zeer goede service
Zeer goede service. Bevestiging punten van de veren in het scharnier van de Grill Guru large waren krom. Via de site een formulier ingevuld. Al snel kreeg ik een mailtje terug dat er een nieuw scharnier opgestuurd werd. Nieuwe scharnier werd snel geleverd en het is gelijk een geüpdate versie. Top service Grill Guru.
European Oak houtskool topspul!
Heb meestal Cubaanse Marabu houtskool voor mijn GrillGuru. Maar nu 2 zakken The Bastard European Oak besteld: moet even kwijt dit: is geweldige houtskool, grote stukken, aansteken gaat simpel en snel en brandt heel lang. Topspul!
Zodra je betaling is afgerond stopt de service
Grill guru compact besteld middels de ah actie, ik dacht leuk een Vaderdag kado
Kamado geleverd, netjes aan huis, uitgepakt bleek beschadigd, over de hele buitenkant stukken van het keramiek af en bij aanraking brokkelt het meer en meer af.
Contact formulier ingevuld, alles geupload, foto's, aankoopbewijs, geen enkele reactie, zit je dan met een kado wat wel een 2dehands kamado lijkt...
Ik raad dan ook niemand aan om van dit merk iets aan te schaffen, de service stopt zodra je geld van je rekening is afgeschreven.
Slecht service!! Vanaf de aankoop heb ik al problemen…
Vanaf de aankoop heb ik al problemen met de temperatuurbeheersing van de kamado.
De klantenservice probeert het standaard riedeltje af te werken:
- Twee keer een nieuwe topfan gekregen
- Een nieuwe vuurkorf
- Nieuw vilt
- Een nieuwe temperatuurmeter
In dat opzicht denken ze wel mee. Twee keer heb ik geen rooktest opgestuurd (één keer over het hoofd gezien en de andere keer zat ik in het buitenland).
Uiteindelijk ben ik zelf maar aan de slag gegaan. Het kan toch niet zo zijn dat je bij zo'n dure kamado constant bezig bent met het vervangen van onderdelen. Als ik nu aan het barbecueën ben, moet ik continu de temperatuur in de gaten houden (schommelingen van meer dan 40 graden). Daarom heb ik een andere topfan aangeschaft en een infinity gasket, in de hoop dat dit de problemen zou oplossen. Helaas was dit niet het geval. Het probleem ligt dus niet aan de standaard oplossingen, maar er is iets anders mis met de kamado.
Het grappige is dat ik een medium pas geleden had aangeschaft en daarmee totaal geen problemen.
Ik heb nu wel de rooktest, foto's en een logboek van de extreme temperatuurschommelingen opgestuurd. Dit probleem speelt al 2 jaar. Nu krijg ik echter te horen dat ik geen garantie meer heb omdat ik een andere topfan en een infinity gasket gebruik. Dit vind ik ontzettend flauw, omdat de servicedesk nu iets zoekt om geen service te hoeven verlenen terwijl ze weten hoe lang dit al speelt! Standaard onderdeeltjes opsturen doen ze prima. Als het wat spanneder wordt, dan geven ze niet meer thuis.
Voor mij nooit meer Grill Guru, en ook geen Bastard (want dat is hetzelfde bedrijf). Wat ontzettend slechte service van Fahrenheit 200/Grill Guru uit Haarlem.
Ook al doe je best, dan weten ze wel iets te vinden om je niet helpen. Je kan beter even doorsparen voor beter materiaal, met echte service.
Vurkorf van de Grill Guru Large…
Mijn vuurkorf van de Grill Guru Large is na 2 jaar en 3 maanden gescheurd, waardoor hij niet meer aansluit en het kolenrooster met kolen erdoor zakt. Dit door normaal gebruik.
Contact opgenomen met de mededeling dat ik weet dat het 3 maanden na garantie is, maar wat ze voor me kunnen betekenen. Dit kan alleen via de website en niet telefonisch. Na alle foto's en bonnen geupload te hebben, krijg ik het bericht dat het buiten garantie valt (had ik zelf al gemeld) en dat ik voor 161 euro een nieuwe vuurkorf mag kopen, inclusief verzending.
Het antwoord dat ik dit weinig klantvriendelijk en vooral heel duur vindt, wordt beantwoord met dat de nieuwe beter is. Waarom dan niet de eerste keer al een goede maken, zodat ik niet 3 maanden na garantie een nieuwe moet kopen. Op het verzoek of ze iets aan tegemoetkoming kunnen doen, wordt negatief geantwoord met louter loze, commerciële antwoorden uit het boekje. Er wordt afgesloten met 'gelukkig zijn er klanten die wel blij met ons zijn', 'dit is wat het is, graag of niet' en 'jij mag je eigen mening hebben'. Schandalige servicegerichtheid.
Mijn advies is nooit meer een Grill Guru kopen. Goed zolang die het doet, maar daarna niet thuisgeven. Ik zie het liever anders.
Slechte service
Ik ben zeer teleurgesteld in de service van Grill Guru. Na slechts beperkt gebruik van mijn Grill Guru, ontdekte ik schade aan de vuurbox. De schade werd pas duidelijk nadat de grill een hele winter ongebruikt was gebleven, en dit gebeurde net twee maanden na het verstrijken van de garantieperiode. Ondanks dat deze schade vermoedelijk al binnen de garantieperiode aanwezig was, weigerde de klantenservice enige tegemoetkoming of korting aan te bieden op een vervangende vuurbox. Dit ondanks het feit dat het oude model blijkbaar problematisch was en vervangen is door een nieuw model. Het gebrek aan coulance en begrip voor mijn situatie maakt dat ik geen vertrouwen meer heb in Grill Guru. Ik had een betere service verwacht voor een product van deze prijsklasse.
Een guru grill compact besteld.
Een guru grill compact besteld.
Als je niet thuis bent en je heb een afspraak gemaakt.
Moet je 32,50 betalen.
Via Logistiek Centrum Stad Alkmaar laten bezorgen en op hun website-mail kan je aangeven dat je je pakket ook in je tuin kan laten plaatsen op je eigen verantwoording.
Heb ik gedaan moest ik ook akkoord opgeven.
Ze zeggen dat ze het nooit hebben gezien het bericht en me gebeld hadden wat niet zo is.
Ze liegen zodat ze je die 32,50 willen laten betalen guru Gill gaat hier in mee en zegt dat ik eerst ff 32,50 moet betalen en dan me geld terug krijgt.
Ze luisteren niet naar de klant dus wees gewaarschuwd. Het zijn boeven
Onbereikbare klantenservice
Mijn vraag (over de levering en het uitblijven van een bericht over de tijd) werd pas na ruim 1,5 week beantwoord van…Had ik helemaal niks meer aan. Als je zulke dure producten verkoopt moet je telefonisch bereikbaar zijn en snel klanten kunnen helpen.
Een grill guru via AH voordeelshop…
Nu is het inmiddels netjes opgelost , ik heb mijn barbecue kunnen registreren voor de garantie en heb een nieuwe minute lighter toegestuurd gekregen.
Contact met grill guru is nu goed.
Heeft even geduurd maar eind goed al goed .
Nu lekker barbecueën 😀
Een grill guru via AH voordeelshop besteld met wat accessoires ,netjes geleverd door middel van goed werkende track en trace.
Maar nu is 1 accessoire niet goed, the minute lighter voor de kolen makkelijk aan te krijgen. Ik kan daar een uur gaan staan maar kolen gaan niet heet worden.
Heb geen aankoop bewijs erbij gekregen dus kan ik de gril guru niet registreren voor de 20 jaar garantie en kapotte onderdelen terugsturen.
Door dat ik totaal GEEN CONTACT kan krijgen met grill guru Haarlem zit ik nu nog steeds met het zelfde .
Oplossing , garantie , SERVICE is ver te zoeken. Barbecue grill guru large black is een genot om mee te barbecueën maar heel jammer dat een stel cowboys aanspreek punt zijn van grill guru.
Waardeloze oplossing van klachten
In april 2022 een Kamado van Grillguru gekocht. De bij bestelde beschermhoes begon al na een aantal maanden flink te verkleuren. De UV bescherming van de zwarte hoezen is gewoon echt niet van de juiste kwaliteit. Ik heb dit afgelopen week gemeld, waarbij ik ook duidelijk foto's heb toegevoegd van de compleet verkleurde hoes. Vervolgens was de reactie van de klantenservice, dat de garantie van 2 jaar is verlopen. Op de foto's is duidelijk te zien dat de hoes al geruime tijd compleet is verkleurd, waardoor ik het een triest antwoord vind dat het nu zogenaamd langer dan 2 jaar geleden is.
Terrible customer service…
Trying to contact customer service because new grill just bought has defects. Completely no service , says to fill in form with non working link. Chat bot keeps shutting off and you can't actually type. Garbage customer service experience for an expensive product. How is that for Dutch pride.
Oplichting?
Retour gedaan maar dat ging met veel moeite en onduidelijkheid... Uiteindelijk neer dan €100,- kwijt en hun verkopen het product gewoon opnieuw, kortom oplichters.
Top Klantenservice !
De platesetter ging na een paar keer kapot (wat kan gebeuren) Na het invullen van het contact formulier kreeg ik binnen 3 dagen een mail dat er een nieuwe onderweg is.
Na een prettig contact via de mail kreeg is zelfs nog een gratis tip tegen de Kilo's die er nu snel bij komen ;-)
Fitnes met zakken houtskool, heb je daar al is over gehoord?
Het enigste wat je hiervoor nodig hebt is een zak houtskool (wel een dichte zak.. Anders wordt het een zootje! )
Houd vervolgens de zak houtskool boven je hoofd en ga hier circa 10 keer mee gewichtheffen.
Herhaal deze oefening indien nodig ;)
Top bedrijf
Top service
Top service. Na twee kwam er een schuur in de base van mijn grill guru. Foto gemaakt en gemeld bij grill guru. Na twee dagen bericht dat er een nieuwe base werd opgestuurd. Vijf dagen later werd de base geleverd. Bij de montage van de deksel bleek de base een paar mm groter dan de oude base waardoor de deksel niet goed paste. Grill guru gaf enkele mogelijke oplossingen. Helaas lukte het niet de deksel goed op de base te laten passen. Gemeld bij Grill Guru twee dagen later bericht dat de kamado omgewisseld zou worden. Vijf dagen later staat de nieuwe kamado in de tuin in op te warmen.
Uitstekende service. Zonder gezeur het probleem oplossen TOP
Goede service na defect
Dat er met nieuwe producten iets mis kan gaan is voor mij heel normaal. Het gaat er om hoe het wordt opgelost. Eerste barste de binnenring na hetvsturen van wat foto's kreeg ik een nieuwer model. Daarna ging ook de plate setter doormidden zonder vragen kreeg ik ook hier een nieuwe van gewoon een goed service
Really great service
Really great service. Very helpful and generous warranty on their products. Products are excellent quality and for a goot price
Kamado met schade ontvangen
Kamado met schade ontvangen, dit was al direct te zien bij het openen van de doos, dus ingepakt gelaten. Nu al weken bezig om contact te krijgen met Grill Guru. Contactformulier ingevuld, geen reactie.. Telefoon wordt niet beantwoord want het is te druk. Inmiddels echt heel boos over deze giga slechte service!
Bbq van 1000 euro bij thuiskomst stuk
Bbq van 1000 euro bij thuiskomst stuk. Toch geprobeerd het te verhelpen. Na 2 uur klantenservice gebeld. Onderdeel toegestuurd gekregen wat ik al belachelijk vind bij nieuwe bbq, zoek het maar uit dus. 4 uur bezig geweest om onderdeel erop te zetten omdat filmpje niet bij de elite hoorde. Na 4 keer ruzie met vriend en 4 uur verder hem min of meer in elkaar gekregen maar de deksel blijft nog steeds niet open.
Vind het echt een bizar slechte service op een dag oude bbq. Hoop dat ze als ik maandag bel met een goede oplossing komen zodat ik deze revieuw kan herzien.
beloofd om te herzien bij oplossing. vervolg was dat er een monteur zou komen maar die had voorlopig geen tijd dus is mij een nieuwe verstuurd. Alleen moest ik zelf maar zien hoe hij boven komt (woon op 1 hoog) de chauffeur had goede wil maar ik heb gebroken arm dus die man kon het niet alleen. Dus de service is oke alleen de afwerking zou een 5 de ster opleveren.
Super service/ klantenservice
Erg snelle en vriendelijke klantenservice. Bij mijn Grill Guru Compact was het rvs rooster van de plate setter niet meegeleverd. Melding gemaakt, binnen een dag reactie en netjes opgelost binnen een oogwenk! Chapeau!
De 2e Kamado van Grill Guru gekocht met…
De 2e Kamado van Grill Guru gekocht met een reclame deal van A&H. Wat een fantastische service van Grill Guru.
Ik lees zoveel positieve reacties dat dit ook wel eens gezegd mag worden. De beste kamado.
En savoir plus sur les différents types d'avis.