Normaliter koop ik accessoires liefst in een winkel, ondanks de hogere prijs. Omdat omruilen makkelijker gaat. Je moet iets bij betalen en het product wordt geruild. Bij webwinkels moet het product t... Voir plus
Lisez les avis des autres
bij mijn eerste zending heb ik een lege verpakking ontvangen (had een camerabatterij besteld)...iets fout gelopen in het sorteercentrum wellicht. Heb dan via mail contact opgenomen met Kameramarkt.... Voir plus
Voor 18:00 besteld, de volgende dag geleverd, zelfs tijdens de corona crisis. LP-E6N kopie gaat langer mee dan een originele. Volgens opgave 1,5x zolang. Zeer tevreden met de prijs-kwaliteit verhoudi... Voir plus
Had 2 nikon accu's besteld en beide zijn stuk gegaan had er 2 jaar garantie op en 6 dagen eroverheen ging de tweede stuk, eerste half jaar eerder. Email gestuurd geen enkel probleem hij stuurde metee... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Goed assortiment mooie prijzen
Goed assortiment mooie prijzen . Snelle levering en uitstekende verpakking
Ruim aanbod en snelle levering
Ik was verrast door het ruime aanbod tegen een schappelijke prijs en vervolgens de snelle levering
alles helemaal top!
alles helemaal top!
Snel binnen en product precies zoals beschreven.
De service was heel goed
De service was heel goed, na contact te hebben gehad omdat Post.NL de bestelde accu maar niet afleverde, dat gebeurde pas na tien dagen. Voorstel om een nieuwe accu te leveren was er al, maar bleek dus na tien dagen wachten niet meer nodig te zijn.
Snelle levering en persoonlijke…
Snelle levering en persoonlijke aandacht. Verkeerde accu geleverd, maar snel opgelost.
Duidelijke informatie op Website en efficiënte levering
Duidelijke informatie op Website en snelle en efficiënte levering.
De snelle maar verkeerde levering.…
De 4 accu's werden snel geleverd maar helaas waren er 3 verkeerd. Werd wel heel snel opgelost. Wacht nu p de 3 goede. Post doet er 4 dagen over dit brievenbus pakje te bezorden. Kan bedrijf niets aan doen.
Ik mailde nog een vraag over de…
Ik mailde nog een vraag over de bestelling. Er werd vlot en adequaat teruggemaild. Product en service zijn helemaal naar tevredenheid.
Accu besteld voor mijn camera, maar kwam niet aan. Hebben heel netjes nieuwe gestuurd. Prima service.
Correcte prijs en service
Correcte prijs en service, alleen de levering met post nl lijkt op niks. Zeer amateuristische werkwijze van post nl
retourzending zeer goed afgehandeld
retourzending van een artikel werd zeer goed afgehandeld nadat het geleverde niet was wat ik had verwacht
Op voorraad en snel geleverd
Batterij goed ontvangen
Batterij goed ontvangen
Was op tijd, en werkt perfect
voldoet aan de verwachting
voldoet aan de verwachting. plus een goede prijs
Heb vandaag mijn bestelling binnen…
Heb vandaag mijn bestelling binnen gekregen . Had een accu, oplader en laadsnoer besteld , ik het ontvangen pakket zat echter geen accu . Had mijn bestelling wel vooraf betaald . Slechte zaak dus een gedeelte van mijn geld is weg !
De besteling behandling snel,en keurig.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.