MySmiley.nl - Spaar en koop! Avis 94

4,5

Gesproken met Daan Roeper, 11-04-2026 Eindelijk een verkoper die niet doet alsof hij mijn beste vriend is, maar gewoon normaal zich opstelt. Ik had specifieke vragen, en hij kon daar goed mee omgaan... Voir plus

Goed, duidelijk gesprek gehad met Thomas van der laan. Veel informatie gekregen en ik heb op al mijn vragen duidelijk antwoord gekregen. Hij was Vriendelijk en behulpzaam. Zal hem zeker weer benaderen... Voir plus

Mathijs was super, heel klantvriendelijk. Als je geen klant was van Engie wordt je gewoon een. Gefeliciteerd met zo een goede kolega. Ik wou ook een review zetten voor Sabine, wow echt nogmaals gef... Voir plus

1. Magasin d'électronique

MySmiley is een veelzijdige online kortingsplatform waar je een breed assortiment aan producten kunt vinden, van handige gadgets tot leuke en praktische items voor dagelijks gebruik. Naast het shoppen draait MySmiley om belonen en voordeel.

4,5

N'a pas répondu aux avis négatifs

De EnergieBioloog!👅

Mijn Eric brouwer is een echte topper! Hele leuke besparing van hem gekregen: 23 piek per maand! Kan niet beter, kan niet gekker. Lekker gek. Hey bedankt kerel ouwe topper! En succes met de opleiding tot bioloog. Pak ze!

14 avril 2026

Op 7-9-2026 gebeld door Smiley voor een…

Op 7-9-2026 gebeld door Smiley voor een contract aanbod ! Ze wisten niet wat mijn huidige adresgegevens ! Wel mijn oude adres en dat gaf mij wantrouwen !
Door een smerige verkoop truc ben ik op het aanbod ingegaan en de volledige dag meteen weer geannuleerd binnen de 14 dagen ! Maar ik kreeg mails binnen betreffend dat ik aan gemeld ben en kreeg gelijk een levering bevestiging ondanks mijn annulering !! Ze blijven maar doorgaan met irritante mails en daarna weer klantenservice gebeld en pas na ruim half uur in de wacht kreeg ik een deskundige mevrouw en heeft meteen alles geannuleerd en beloofd niet meer zou worden lastig gevallen maar 2 dagen daarna weer een mail dat ik was aangemeld ! Smiley en Angie zijn totaal niet te vertrouwen en komen de afspraak niet na ! Maffia praktijken en stalken ! Morgen nog een keer bellen en dan doe ik aangifte politie ! Hopelijk dat het helpt ! Anders ben ik genoodzaakt juridisch maatregelen te nemen ! Dit moet stoppen omdat andere mensen zoals oudere mensen in paniek raken en dat gun ik Engie/ Smiley nooit ! Dus een waarschuwing aan andere mensen ga nooit met Smiley / Engie zaken doen !!!

15 avril 2026

Gesproken met Daan Roeper

Gesproken met Daan Roeper, 11-04-2026
Eindelijk een verkoper die niet doet alsof hij mijn beste vriend is, maar gewoon normaal zich opstelt. Ik had specifieke vragen, en hij kon daar goed mee omgaan, had geduld. Kon dus echt luisteren. Te vaak maak ik mee dat een verkoper zijn standaard riddeltje afdraaid en je als klant er amper tussen komt, en om nog maar niet te praten over de irritante one-liners " u wilt toch ook besparen? Mooi toch deze aanbieding?
Nee Daan kon luisteren en kon schakelen. Dus pluim voor hem

11 avril 2026

Prima overstap

De man die mij geholpenlpen heeft stond mij keurig te woord en heeft alles netjes geregeld.

1 avril 2026