Écrit par l'entreprise
Vi leverer følgende tjenester : - Rehabilitering - Bolig - Forsikring - Service - Prosjekt
Maskinveien 28, 4033, Stavanger, Norvège
- firmapost@kaph-entreprenor.no
- kaph-entreprenor.no
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Forsikringssak
Forsikringssak: Lang responstid, lite effektivitet, manglande fullføring; påstår at dei ikkje kan fullføra pga opprinneleg feilkonstruksjon, noko som ikkje er riktig, manglande oppfylgjing av avtalar = styr unna!
Alt gikk galt
Alt gikk galt. Etter vannskade i gulvet på hytte i Øygarden kom takstmann fra KAPH entrepenør. Takst ble utført og KAPH entrepenør påtok seg oppdraget med prosjektet. Representant for KAPH entrepenør kom og tok ned kjøkkeninnredning, sagde opp gulvet og fjernet våt isolasjon. De kontaktet rørlegger og elektriker som demonterte varmtvannsbereder og stikkontakter. Så langt så bra. I løpet av de tre neste månedene har det ikke skjedd mye. Vifte og trådløs fuktmåler ble montert. Fukt data fra denne viste at bjelkelaget tørket for så å bli mer fuktig igjen. Avfukter ble deretter montert. Nå har KAPH ENTREPENØR gitt opp og vi sitter igjen med et ødelagt kjøkken og et kontantoppgjør som ikke rekker langt når vi må leie inn arbeidsfolk og kjøpe materiell. Håper IF forsikring klarer å ordne opp.
Styr unna Oslokontoret til Kaph Entreprenører AS
Styr unna Oslokontoret til Kaph entreprenører AS. Totalt useriøse. If bygningsforsikring/privat villaforsikring bruker dem til en slags form for taksering og som fagfolk til skadeutreding/rapport utarbeidelse i forbindelse med skadeoppgjør. Sannsynligvis for å slippe unna forsikringsutbetalinger til privatkunder. Vi fikk tilslutt utbetalt det vi hadde krav på fra If skadeforsikring, så jeg skriver bare dette slik at andre er oppmerksomme på firma og relasjon If forsikring.
Hadde vel helst ikke ville gitt noen…
Hadde vel helst ikke ville gitt noen stjerne.men siden de nå sendte en mld på e-post om å gi en vurdering av min kontakt med dem skal jeg gjøre det. De kom i forbindelse i en forsikringssak. Kjempehyggelige. Jeg spurte vedkommende som kom om de kunne gjøre jobben selv om forsikringen ikke dekket skaden. Jada det kunne de gjøre, det var bare å ta kontakt.1 uke gikk og jeg prøvde å kontakte dem på tlf, melding, e post og via sentralbord. Dette var 2 mnd siden. Har ikke hørt noe jeg. Heldigvis fikk jeg annet seriøst firma til å gjøre jobben . For nesten halve prisen. Mitt råd er, styr unna disse. Og hvis kaph leser dette, vær i hvert fall voksne nok til å svare når kunder prøver å kontakte dere.
Ikke til å stole på
Hyggelig fyr som var rask til å komme på befaring like etter at vi tok kontakt om en liten snekkerjobb hos oss… så hørte vi aldri fra ham eller noen andre hos Kaph Lillehammer igjen.
Heldigvis er det mange andre å spørre om hjelp. Men uklokt av Kaph å drive på slik; jeg vil tro de trenger kundene mer enn kundene trenger akkuret dem 😅
Håndverker møtte ikke opp
Hei, vi hadde bestilt håndverker til et visst kl.slett. Vi ventet i det vide og det breie men denne dukket ikke opp. Flere tlf til kontoret gjorde oss ikke klokere, høyst merkelig og besynderlig oppførsel, ikke kunne gi beskjed engang at noe hadde kommet i vegen!
Oppussing av enebolig
Jeg er svært fornøyd med arbeidet utført av Kaph i forbindelse med oppussingen av mitt hjem. Tømmerarbeidet ble gjort med høy presisjon og kvalitet, og flisleggingen er perfekt utført. Håndverkerne var profesjonelle, punktlige og ryddige, og kommunikasjonen var utmerket. Jeg anbefaler Kaph på det varmeste!
Kjempe god service
Kjempe god service. Vell utført arbeid på bad og i kjeller.
Hold deg unna om du kan!!!
Hold deg unna om du kan!!!
Brukes av forsikringsselskaper og det er sikkert fordi de ikke får andre jobber.
Holder overhode ikke avtalt tidsplan, gjør ikke ferdig jobben og leverer skikkelig hastverksarbeid.
Til gjengjeld var de totalt uforskammet og fullstendig uspiselige i kommunikasjonen så fort de hadde fått jobben. Greie inntil jobben var deres, deretter totalt likelade.
Vi har forsøk å reklamere på dårlig utført arbeid flere ganger, men når de ser seg ferdige og får betalt så svarer de ikke på noen henvendelser…

Dårlig erfaring
Dårlig kundeservice, dårlig kommunikasjon, kverrulante, elendig arbeid.
Arbeidere det ikke er mulig å kommunisere med på norsk

Mye tomprat/tidtrøyte
Har nå etter mye venting fått badet i stand ,så godt som mulig.
Har bedt om å få TEK 17 dokumentasjon på utført jobb. De hadde totalentreprisen med gjenoppbyggingen.(Gulv/belegg/vegger /belistning)
Men det sitter langt inne! De pleier ikke å gi det ut! Er svaret jeg fikk tilbake før garantireparasjonen. Pga veldig høy egenbetaling (80% av totalen) Har nå banken bedt om samsvarserklæring. Svar, rekker det ikke dag! Hvor/når da? Reparasjonen ble super!!

Réponse : Kaph Entreprenør As
Retter ikke opp feil etter seg og…
Retter ikke opp feil etter seg og innrømmer ikke store feil, selv etter dokumentasjoner. Styr unna! Fikk svar om de ville se på saken en gang til, men dette tok 3 måneder og endte med at forsikringsselskapet betalte erstatning for feilen de aldri innrømmet at gjorde. Igjen, styr unna!

God hjelp fra Kaph Arendal
Det var Entrepenør firma Kaph i Arendal som skulle reparere og rette opp mitt støy gjerde som var delvis nedblåst i vinter,men de hadde ikke det rette utyret til og slå ned nye stolper med, så derfor blev Kaph og takstmannen enig med Frende at jeg skulle heller få et kontant oppgjør isteden ,
Kaph ordnet det slik at jeg fikk et greit oppgjør kontant, like greit det !!så jeg anbefaler gjerne
Entrepenør firma Kaph i Arendal, 💐💐
2 år med forsinkelser, tømrere som skader innredning og ledere som skylder på deg
Min erfaring med Kaph er at prosjektet er to år forsinket, de har skadet gulvet, skadet innredning, lagt sprukne lister, lister som ikke passer sammen, feilmontert elektriske varer, limt sammen deler de har ødelagt uten å erstatte dem og tømrere blir sinte når jeg vennlig reklamerer.
Etter 2 år med forsinkelser, reklamerer jeg via forsikringsselskapet for å få prosjektet ferdig. Da skifter ledere forklaring og skylder på meg for mangler ved sitt arbeid som de tidligere har innrømmet er gjort av dem.
Ledere har instruert håndverkere til å gjøre arbeidet så lite som mulig og si at "ting var ødelagt fra før", mens de til meg sier at de har bedt håndverkere gjøre alt de kan.
En tømrer stilte seg foran utgangsdøra med sint blikk og armene i kors, da han ble fornærmet for at jeg skulle gå på jobb. Det var til tross for at jeg allerede før han kom fortalte at jeg måtte dra på jobb på det tidspunktet. Tømreren var forsinket fordi han ikke fant fram og ville jeg skulle bli lenger og sa oppgitt "ikke stress med jobb!"
Flere ansatte har sagt til meg at de ikke vil jobbe der og ønsker slutte. De har fortalt at forsikringsselskapet betaler såpass lite at de forsøker gjøre arbeidet billigst mulig. Ledere skylder ofte på forsikringsselskapet for sine feil.
Heldigvis har jeg tilstandsrapport fra like før Kaph sine arbeider, da jeg kjøpte leiligheten like før. Jeg tør bare tenke på de stakkerne som ikke har ny vurdering fra takstmann når de møter på Kaph med sine teknikker med å skylde på kunden for sine feil.
Jeg vurderer praksisen deres som grovt utetisk og i strid med redelighet og god tro, og har dokumentert grove og gjentatte brudd på håndverkertjenesteloven i deres arbeide her.
Har aldri opplevd lignende og er nå takknemlig for alle de dyktige håndverkere jeg har møtt på frem til Kaph.
Det er som å ha åpnet en luke til bakvendtland.
Strålende fornøyd med KAPH Entreprenør AS
Vi har brukt KAPH Entreprnør AS til rensking av takrenner, rensking av gulvsluker og generell sjekk av vår bolig. Serviceinnstilt personell og vel utført arbeid gjør at vi kan anbefale bedriften til andre huseiere. Det er ingenting i veien for at man kan be dette firmaet om et tilbud til noe man skal ha utført på boligen sin.