Lite pliktoppfyllende og følger ikke Norsk Standard
Virksomheten er somlete, gjør ikke grundig arbeid, følger ikke Norsk Standard og vi har hatt det ganske slitsomt med dem. De følger ikke opp det de skal, tar ingenting på alvor, og selv to år etter at jobben skulle vært ferdig, er det ting som gjenstår. Vi hadde vannlekkasje i kjeller, de fjernet ikke engang veggtilvegg teppet før de satt opp varmevifter for tørking og det tok mange dager før vi fikk avfukter, mens disse viftene bare sirkulerte vann og bakterier i luften. Dette førte også til at et av dyrene våre ble så sykt at det måtte avlives pga dårlig luftkvalitet. De fraskriver seg alt ansvar og skylder på alle andre enn dem selv. Ville styrt unna disse! Det kom også mugg og svartsopp under tørkeprosessen, men vi måtte skrive under papierer på at de ikke var ansvarlig for dette i ettertid dersom det skulle dukke opp, pga andre byggstandarder i dag, enn når husene ble bygd i 76, men vi har aldri hatt mugg eller sopp her før dette. Vi håper at de skal ta grep nå og gjøre seg ferdige her, men vi er absolutt ikke fornøyd med hvordan ting her har blitt utført og måten ting blir gjort på. Dette har rett og slett vært et mareritt for oss som også er syke i tillegg. Håper de oppfører seg bedre hos andre.