Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Der står på hjemmesiden at varene jeg bestiller er på lager, men 5 dage efter er der ikke sendt noget, og ordren er listet som "Restordre" Ingen kommunikation, ingen "vil du købe noget andet" eller... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

har bestilt kaffe den 16 maj men stadig ikke modtaget dette hvordan kan det være at de er så langtid om dette? hvis man bestiller andre vare fra andre steder tager det kun ca 3 dage at nå frem.

Noté 3 sur 5 étoiles

Super hurtig levering super butik MEN KØB IKKE " Cafe Rene kopikapsler " De smager fint nok, men det sprøjter ud over det hele, i alle kanter på kapselskuffen og maskinen skal rengøres bagefter. si... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god idé med tilbud på kaffe der nærmer sig sidste salgsdato. Her skiller Kapselkongen sig ud. Jeg har adskillige kaffekapsler der var nedsat til halv pris fordi de nærmede sig den sidste ho... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de café

Informations provenant de diverses sources externes

Danmarks billigste kapsler til Dolce Gusto og Tassimo

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 20 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Køb ALDRIG KAFFE HER

Køb ALDRIG KAFFE HER
Købte kaffe her, med to mnd.til udløb, som vi på ingen måde , kan nå at drikke!!
DER HVOR JEG NORMALT KØBER SAMME KAFFE ER DER CA. 1 år til udløb!

Her er svaret:
Mange procenter af vores finere kaffeproducenter har en generel
forholdsvis kort "mindst holdbar til". F.eks. Starboxs har ca 6 mdr
fra pakkedatoen. Når vi sender ud sikrer vi generelt at der er 2 mdr
indtil "mindst holdbar til" ellers plejer vi gerne at skrive det ved varen.
Dine varer er "mindst holdbar til" 09-07-2020 men du vil opleve, såfremt
du ikke får dem anvendt før datoen, at de sagtens vil kunne bruges osse
en god tid efter, uden at have mistet aroma. Du bør dog kun åbne poserne
når de skal bruges, og indtil da opbevare dem tørt og ikke for varmt.
Det er normal procedure som de er købt, og holdbarheden har været inden
for vores normale tidsinterval, hvorfor vi desværre ikke kan returnere varen
som en reklamation, da lov om retur af fødevarer er gældende. Jeg håber
dog du bliver glad for kaffen alligevel, det er personligt en af mine favoritter :-)

Rigtig god weekend til dig trods alt...

VH Anders, Kapselkongen

1 mai 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Advarsel i disse Corona tider!!!

Advarsel i disse Corona tider - køb kun begrænsede mængder af kaffe ved kapsel kongen, da de ikke tager mod returvarer. Erfarer i dag at man benytter sig af at kalde kaffe kapseler for fødevarer og derved undgår at skulle overholde de normale 14 dages fortrydelse på u åbnede varer købt på internettet.
Må på det kraftigste advarer mod at anvende dette selskab indtil tilstandende normalisere.
Der findes dog stadig muligheder for at finde sit kaffe fix med kaffer af bedre kvalitet end det der kan erhverves via denne hjemmeside.

24 mars 2020
Noté 3 sur 5 étoiles

Sender hurtigt - sylter reklamation

Rigtige hurtige til at sende. Seneste pakke indeholdt dog forkert kaffe.

Jeg mailede samme dag (4 hverdage siden i dag), og har endnu ikke hørt noget. Mandag bestilte jeg igen kaffe, og skrev som kommentar til ordren, at de gerne måtte vedlægge returlabel til den forkerte ordre. Dette er vist ikke blevet læst og jeg venter endnu på at høre fra kundeservice.

Jeg undres over at man lynhurtigt kan sende varer ud af døren, men ikke har tid til kundehenvendelser - især når man lukker sine telefoner og henviser til mail :)

19 mars 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig kundeservice og beskylder os for at lyve

Virkelig dårlig service. Min kæreste bestilte en sirop med salt karamel i troen om at det var en 1L flaske, da det var det der stod på billedet. Teksten angav på det tidspunkt intet om størrelse. Fotoet er efterfølgende ændret og ml er skrevet på, men det stod ikke i bestillings øjeblikket og det kan vi selvfølgelig dokumentere med screenshot.
Havde tænkt mig at lade min kærestes anmeldelse stå alene, men efterfølgende har de svaret på hendes anmeldelse, at hun har set forkert og at der altid har været korrekt billede, samt påført hvor meget flasken indeholder.... Det er sørme ringe!

28 février 2020

Forkerte foto af vare

Forkerte foto af vare. Jeg troede jeg bestilte en 1L flaske sirup til 35+fragt = 99 kr. da det var det som var på fotoet og der stod ikke nogen beskrivelse om, hvor mange ml. flasken indhold. Da jeg får varen ser jeg det er en 250 ml. som jeg kan købe i Føtex til 45 kr. og vil derfor gerne returnere den, men det kan ikke lade sig gøre, pga det er en fødevarer. Virkelig dårlig service. Fotoet er ændret og ml er skrevet på, men det stod ikke dengang.

18 février 2020
Logo de Kapselkongen.dk

Réponse de Kapselkongen.dk

Hej Linette, Jeg beklager at du har taget fejl af hvilken størrelse sirup flaske du har købt. Det fremgår dog tydeligt af vores side at det er 250 ml. flasker, både af menu navnet, (1883 Routin 250 ml. flasker) samt under hver variant at det er 250 ml. både på produktsiden men også under selve produktet, Selvom vi gerne vil, er det desværre ikke lykkedes os at få GLS til at bringe vores pakker ud gratis, derfor har du selvfølgelig betalt fragt på en ordre til 40 kr. Tilføjelse: Det er korrekt at vi har fået nye billeder fra routin med den korrekte angivelse på flasken som efterfølgende er skiftet for at undgå i fremtiden at folk overser det de 250 ml. Flasker.

Noté 4 sur 5 étoiles

Skuffet over levering

Skuffet over levering. Der står at hvis man bestiller inden kl 13 så sender de samme dag. Jeg bestilte kl 12.30 men først dagen efter sender de varerne. Det er småting at der går en ekstra dag men så skal man ikke reklamere med at man sender samme dag. Ellers har jeg intet at sætte på hverken levering eller vare . Hvis leveringen havde været som lovet havde de fået den sidste stjerne

6 février 2020

Elendig kundeservice

Modtog kun halvdelen af den ordre jeg bestilte, men har betalt for det hele.
Har skrevet til dem for en uge siden, men har intet svar fået!

Efter anmeldelsen her fik jeg svar fra firmaet og har modtaget resten af min ordre

30 janvier 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte nogle varer lørdag…

Bestilte nogle varer lørdag eftermiddag, de ringede mandag morgen, og fortalte at varerne desværre var forsinket, grundet deres leverandør havde problemer med at levere. Det er da kanon service, at de ringer til deres kunder og fortæller at der er forsinkelser.. Mange virksomheder kunne tage ved lærer af dem.

29 janvier 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårligste oplevelse jeg længe har…

Dårligste oplevelse jeg længe har haft!! Bestiller, betaler og får HELT forkerte varer! De tager ikke telefonen, svarer ikke mails. Snyd og bedrag, dårligste service i danmark og største amateurisme jeg længe har set.

10 octobre 2019

Snyd og humbug

Snyd og humbug. Fik forkerte varer leveret. Jeg kontaker Kapselkongen og får at vide at jeg 'bare gerne må beholde de andre varer uden ekstra betaling'. Da jeg skriver tilbage og siger at jeg gerne vil modtage de varer som jeg har bestilt får jeg aldrig svar igen.

Opdatering:
Kapselkongen har forsøgt at få denne besked fjernet fra Trustpilot, selvom jeg svaret på forspørgsel på ordrenummer.

25 septembre 2019

Faulty products

I purchased Brita Maxtra Plus+ 12 stk but received only 6 pieces in a paper box - which looks completely different from the package photo in the webshop. In addition, the inner package of individual product looks different from the original products. Just filed a complaint.

26 mai 2019

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus