Karl Lund Papir engros a/s Avis

1. Magasin d'articles d'emballage

Informations provenant de diverses sources externes

Find alt i emballage, catering og indpakning til butikker og webshops. Hurtig levering og gode priser.

Bien

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Gode priser

Gode priser, udvalget er stort og man kan vælge mellem forskellige kvaliteter. Hurtig levering med den samme chauffør, som kender sine kunder og ruter.

19 mai 2026

Réponse de Karl Lund Papir engros a/s

Tusind tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse
:-) Mange hilsner Hanne

Fantastisk udvalg og service

Fantastisk udvalg og service. Dejligt centralt. Hyglig stemning og enormt søde og hjælpsomme medarbejdere -altid!

30 janvier 2024

Kære Michael.
Tusind tak for dine pæne ord.
Vi glæder os til at se dig igen.
Mange hilsner
Hanne

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Bestilte klokken 8:18 og fik dem ind af døren ca. kl. 9:45 :-)
De kører nogle runder selv i løbet af ugen i mit område og der ramte jeg helt korrekt med at få leveret det med det samme. Ellers havde det formentlig bare været i morgen (som jeg tidligst havde forventet).

15 septembre 2022

Réponse de Karl Lund Papir engros a/s

Hej Kevin. Tak for dine pæne ord. Det lykkes os ikke altid at levere indenfor et par timer :-), men vi bestræber os på, at vores kunder får varerne hurtigt.
Mange hilsner Hanne fra Karl Lund.

Virkelig hurtig levering

Virkelig hurtig levering. Det er bare ærgelig at jeg som lille virksomhed skal betale 75kr i fakturabeløb( køb under 500kr) Alle kunder er vel lige meget værd..

17 juin 2021

Kære Sisse.
Vi er desværre nødt til at sætte et gebyr på kr. 75,- på alle ordrer under 500,- for at dække omkostninger til håndtering. Men, hvis du har mulighed for at hente varerne selv i en af vores to butikker, så er der ingen gebyr grænse.
Vi glæder os til at handle med dig igen.
Mange hilsner Hanne

Fantastisk service

Fantastisk service
Jeg købte en masse boblekuverter, som viste sig at være i forkerte størrelser. Karllund var hurtige til at hjælpe mig med at få de rigtige størrelser og sende dem afsted - da pakken ikke blev leveret, ringede Karllund mig op for at høre, om jeg havde modtaget pakken. Det viste sig, at gls har mistet den, og Karllund sendte straks ,uden merregning, en ny pakke afsted.
Jeg vil helt klart anbefale Karllund, og hvis jeg skal have kuverter/kasser igen, vil jeg købe herfra (selv i små mængder er det billige priser!)

3 décembre 2020

5 stjerner fra mig :)

Rigtig god oplevelse! Hurtig og helt korrekt forsendelse - jeg vender med glæde tilbage når jeg igen mangler kontorprodukter :) Tusind tak!

16 juillet 2018