Nygaard Tønder A/S Avis 60

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig og korrekt levering. Bestilte fire par sko lørdag eftermiddag. Allerede tirsdag blev de leveret. Alle sko passede godt og svarer til forventningerne ud fra beskrivelser og fotos. Hjemmesiden... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Havde aldrig hørt om firmaet før, men de havde en vare som jeg ellers ikke havde kunnet opdrive andre steder, så det skulle da prøves. Varen kom lynhurtigt, og alt var som det skulle være. En... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg har handlet hos Nygaard Tønder flere gange og har hver gang oplevet god service. Hjemmesiden er nem at bestille fra, ordrebekræftelsen kommer med det samme og det gøre varerne også. Der b... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Nygaard Tønder A/S sælger og leverer produkter til personlig pleje, hjælpemidler og tilbehør til handicappede, sundheds og wellnessprodukter samt et stort sortiment af mode og sundhedssko og sandaler.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Sjov "blandet landhandel."

Lave priser. Gode sko. Virkelig godt, kompakt, pakket. Flydende varer som shampoo, sæbe m.m. er i plastikposer. Returlabel i kassen. Hurtig afsendelse. Desuden har Nygaard så meget forskelligt, at man kan opbygge et lille lager af det mest nødvendige, når man nu er i gang. Jeg er, allerede, stamkunde.

23 janvier 2026

Fup firma

Fup firma
Har bestil 20 stk Nivea creme Care shower dusch.
På hjemmesiden står der ikke hvor meget der er i flaskerne, men der er et billede af en flaske på 750 ml, hvor ved man så går ud fra at det er det man køber.
Da jeg modtager flaskerne, viser det sig at de kun indeholder 250 ml, hvilket kun er 1/3 i forhold til den flaske de viser på deres hjemmeside
Efterfølgende skal jeg betale kr. 49,- for at retuner flaskerne

4 janvier 2026
Logo de Nygaard Tønder A/S

Réponse de Nygaard Tønder A/S

Hej John.

Som vi også svarede på mail, så beklager vi fejlen på vores hjemmeside.
Vi gør vores bedste for, at undgå fejl på vores hjemmeside, men det sker desværre en sjælden gang imellem, at de opstår.
Men vi er bestemt ikke noget fup firma, hvorfor vi også har tilbudt, at du kan returnere varerne på vores regning og få det fulde beløb krediteret :).

Mvh Nygaard Tønder.

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt som det skal være......:)

Det er været en helt igennem god oplevelse både med nemhed ved bestilling og hurtig modtagelse af fine vare.
Ønsker jer en glædelig jul og et skønt nytår.

3 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Er blown away over den kundeservice der…

Er blown away over den kundeservice der er hos Nygaard Tønder. En medarbejder i Super Brugsen havde udleveret min pakke til en forkert person, fordi der var travlt og den pågældende medarbejder ikke tjekkede at navnet var korrekt. Det var umuligt at for mig at finde pakken. Nygaard kontaktede selv Post Nord og fandt frem til proceduren i et sådant tilfælde. Og nu er en ny vare på vej til mig. Gid andre firmaer var lige så effektive og kundevenlige.

18 novembre 2025

Quicklevering

Bestilte 2 par sko om onsdagen ca kl 15 .Hentede dem i pakkeshoppen om Torsdagen . Og ingen fejl og mangler det er sgu klasse.

4 septembre 2025

Hold da op..

Hold da op... super service
Bestilte et lændebælte i går. Ringede derned og spurgte, om de havde mulighed for at levere i dag, da jeg har 2 diskusprolaps I ryggen, og virkelig har brug for bæltet.
Hun svarerede, at fragtmanden allerede var hos dem, og at hun ville skynde sig ned og finde min ordre. Og prøve at få den med.
Den kom i dag......
Jeg kan kun give dem mine allerbedste anbefalinger...
Sikke en service

8 août 2025

Dejlige sandaler

Jeg har lige modtaget 3 par sandaler de er alle sammen rigtig fine og til en super god pris.
Levering fik også meget hurtigt.
Vh en tilfreds kunde.

3 juin 2025

Dårlig service

Dårlig service.

jeg bestiller en vare til et konkret afhentningssted. Der er ikke plads ved pågældende sted og den bliver derfor sent videre til et andet sted.
Jeg har fået en medhjælper til at afhente pakken, da jeg selv er forhindret (efter leveringsdatoen Nygaard Tønder havde meldt), og vedkommen kunne ikke hente pakken det andet sted, da de krævede ID og ikke godtog billede af ID.
Men den blev sendt retur på 6 dage! (hvoraf 1 af dagene var "rejsetid" fra oprindelig afhentningssted til det nye sted.
Der blev ikke givet penge retur, og jeg kontaktede dem 2 uger efter, da pengene stadig ikke var tilbagebetalt. De klandrede mig for ikke at have hentet den (på 6 dage, hvoraf jeg ikke var i området efter de sendte den videre fra min valgte destination), og tilbagebetalte først da jeg kontaktede dem. Trak fragtegebyret fra (forståeligt) ved det oprindelige beløb MEN trak ovenikøbet ekstra fragt oveni, uden at have informeret mig, eller forstået, at der jo ikke var overholdt oprindelige aftalte købsbetingelser.
Jeg spurgte ovenikøbet om de kunne sende varen igen (da jeg skulle bruge den og var sikker på, jeg kunne hente den - også på under 6 dage - denne gang) og dette var ikke muligt uden jeg skulle bestille den igen. Tak for ingenting. og elendig service.

20 mai 2025
Logo de Nygaard Tønder A/S

Réponse de Nygaard Tønder A/S

Hej Camilla.

Vi kan desværre ikke styre, hvilke pakkeshops der er ledige, men ender din pakke langt fra oprindelige ønskede sted, så har man altid mulighed for at kontakte os, så kan vi få den flyttet til en anden destination.

Vi har heller ikke mulighed for, at give pakkeshops lov til at udlevere pakker uden, at der bliver tjekket id.
Derfor anbefaler vi altid, at man selv afhenter pakken.

Pakker ligger altid min. 7 dage før de bliver sendt retur og det gjorde din også. Se nedenstående.

Forsendelsen er klar til afhentning.
PAKKESHOP FØTEX
30 april 2025, 08:35

Forsendelsen er ikke afhentet af modtager og bliver returneret til afsender.
PAKKESHOP FØTEX
8 maj 2025, 07:11

At du ikke fik pengene retur med det samme er selvfølgelig en fejl, det beklager vi.

Vi har ikke trukket noget ekstra fra dig.
VI har trukket de 49 kr, som du har betalt i fragt. De sidste 329 kr. som du har betalt for varen, de er tilbagebetalt.

Vi sender ikke varer igen, som er kommet retur, fordi de ikke er blevet afhentet. Det ville give os 3x fragt på en ordre, hvilket vi ville tabe penge på.

Mvh Nygaard Tønder.

Ikke på lager.

Tralst at se 3 skostørrelser fra Green Comfort ikke er på lager, først
når man skal til at bestille.
Så kan det være nok så billigt.

8 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig fine varer i god kvalitet og til…

Rigtig fine varer i god kvalitet og til gode priser. Super hurtig levering. Jeg bestilte varer i går klokken 14 og har modtaget dem med Post Danmark i dag klokken 10- det kan vist ikke gøres bedre. Tak for den gode oplevelse

21 février 2025

Service

Service, service, service - det har de hos Nygaard Tønder. Mandag bestilte jeg, men pga min ukyndighed inden for it (eller pga Nygaard T.'s betalingssystem?) kunne bestilling ikke ske via hjemmesiden. Den særdeles venlige dame i telefonen (Bettina) hjalp mig, så at bestilling blev afgivet, og varerne var fremme tirsdag. Fremragende

5 août 2024

Ingen service!!!!

Levering OK, men at man skal betale 3 gange levering når man skal bytte - det er bare ikke ok - så jeg har brugt 147,-kr. i fragt for at få den rigtige str. De kunne jo skrive cm på hvad sko/sandaler er i cm. Skriver til dem på mail Grundlovsdag og de skriver tilbage jeg høre fra dem dagen efter. Ikke hørt nogle ting. Det var første eneste og sidste gang jeg handler her!!! Jeg handler kun online, og gjort i 20 år. Det duer ikke Nygaardtønder - amatører!!! Specilet når man så siger man vender tilbage og så bare lader være. Øv øv vø - jeg er selv sælger og jeg kunne ALDRIG drømme om ikke vende tilbage - specielt ikke når man så har skrevet og ville gøre det. Øv

6 juin 2024

Hurtig og korrekt levering

Hjemmesiden kunne godt optimeres lidt. Fx så man kunne få varen, man har lagt i kurven, at se igen i fuld størrelse, inden man trykker “bestil”.
Men alt i alt en god oplevelse. Jeg kan kun anbefale Nygaard Tønder A/S.

4 juin 2024

Super god service

Havde bestilt 3 par sandaler, de på ca 24 timer. Det ene par måtte jeg desværre returnere, og bestildte et andet par sandaler. Pengene kom retur hurtigt og det nye par er kommet.
Kan varmt anbefale at handle ved Nygaard Tønder. Servicen er altså bare i top.

3 mai 2024

Billigt, nemt og bekvemt

Bestilte nogle cremer søndag eftermiddag.
Tirsdag kom de til postbutikken.

Nemt og hurtigt.

Eneste minus var, at jeg havde bestilt dem til en nærboks 100m fra min bopæl og I skrev postbutikken på, så måtte en tur til den modsatte ende af byen.
Var den sendt til nærboks, nåede vi 5 stjerner.

Ellers billigt og bekvemt.

Ikke sidste gang jeg handler hér 🌞👍

27 février 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus