Stor cadeau til den empatiske og professionelle tilgang som Karva mødte os med efter bortgang af min faster. De var med hele vejen igennem og vejledte os med gode råd og vejledninger. De svarede hur... Voir plus
Efter lidt startvanskeligheder ifht hvem der sad “i den anden ende” ergo hvem var hovedansvarlig for vores mors bo, fik vi Henrik ombord som vores faste og direkte tovholder. Han tog sig af diverse f... Voir plus
Kan kun rose Karva. Der er altid svar på spørgsmål. Folk er veltalende og forklare tingene så man ikke er i tvivl. Ingen sure opstød hvis man spørger. Kan kun sige positive ting om Karva. Kan anbefal... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Karva er en legal tech virksomhed som gør det nemt og transparent at opgør et dødsbo eller opret et testamente. Missionen er at levere “Peace of Mind as a Service”, således at alle danskerne kan føle sig trygge ved fremtidens uforudsigelige hændelser. Vi har en ambition om, at gøre processen om, at sikre sig selv og sin familie lettere, overskueligt og lige til. Vi mener ikke, at sikringen af din fremtid skal være en hovedpine. Vores helt store ønske er, at gøre denne følsomme situation, til en god og behagelig oplevelse.
Ørestads Blvd. 73 , 2300 , København S, Danemark
- 32 11 11 00
- hej@karva.dk
- karva.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Meget behagelige medarbejdere og hurtig…
Meget behagelige medarbejdere og hurtig service

Réponse : Karva
Vi har været fuldt tilfreds og har ikke…
Vi har været fuldt tilfreds og har ikke haft nogle problemer

Réponse : Karva
Super god og hurtig service 👌🏻
Super god og hurtig service 👌🏻. Jeg er fuldt ud tilfreds med Saira og de øvrige vi har talt med☺️.
Kan kun anbefale at bruge dem. Vi fortsætter i hvert fald hos dem😉.

Réponse : Karva
Meget kompetente og dygtige…
Meget kompetente og dygtige medarbejdere. Jeg blev vejledt godt og ført stille og roligt gennem processen, hvor jeg hele tiden blev spurgt ind til om, der var noget jeg ikke forstod. Kan kun anbefales

Réponse : Karva
Jeg og min samleverske har benyttet…
Jeg og min samleverske har benyttet Dine Arvinger for første gang, kan kun sige, super service, venlig personale, samt god hjælp i alle spørgsmål. Så herfra bliver det til 5 store stjerner.
Vi har været meget tilfredse med den…
Vi har været meget tilfredse med den vejledning som vi fik af saira. Så mange tak for god behandling
Hilsen Pia og Peter
Mine varmeste anbefalinger
Mine varmeste anbefalinger. Fik lavet Gældsbrev og Fremtidsfuldmagter. Rigtig gode til at vejlede og råde i forløbet. Hurtig sagsbehandling, og meget velvillige til ændringer ( selv om der var en del ad flere omgange).
Forløbet er foregået via telefon og E-mail.
Fremtids forsikringer og testamente
Vi har nemt fået lavet fremtidsforskning og testamente. Vi snakkede virtuelt med en advokat fra “Dine Arvinger” Inden mødet havde advokaten lavet et udkast, og sammen fik vi det tilrettet til vores behov. Advokaten fra “Dine Arvinger” færdiggjorde vores testamente og fremtids forsikringer.
Efterfølgende har jeg kunne ringe og få råd til at få det afsluttet.
Tak for et godt samarbejde
Jeg kan varmt anbefale Dine Arvinger
Jeg kan varmt anbefale Dine Arvinger, super professionel, faglige, og forståelig sprogbrug til alle informationerne. Hurtig behandling.
Tak for god service
mvh Irene Nørbo
Samlebåndstilgang
Vi fandt hjemmesiden interesssant konceptet tiltalte os.
Forberedelse og dialog er dog ikke DineArvingers styrke og virker uprofessionelt
Konkrete oplevelser var:
• I vores første henvendelse skrev vi tydeligt, hvornår vi ønskede at blive kontaktet. Det respekterede I ikke.
• I kontakter min partner og selv om hun ønsker at vi begge er til stede til et møde, gennemtvinger i et en til en møde. Ønsket var i næste uge, bookningen blev dagen efter. Medarbejderen hører ikke efter og respekterer I ikke vores ønsker
• Under samtalen spørges der ind til basisinformation i vores medsendte fil. Det er uprofessionelt at I ikke har læst og forholdt jer til vores vedsendte oplysninger og spørgsmål
• I vores mail forud for telefonsamtalen i dag, skrev vi tydeligt at vi ikke ønskede familiepakke 3. Alligevel er det den, som betalingsanmodningen tager udgangspunkt i
På basis af ovenstående stoppede vi processen og leder efter alternativer.
Tak for den store hjælp i yde os med…
Tak for den store hjælp i yde os med familieparken det
Det gik hurtig og nemt så ros til jer i er top profesionelle
Oprettelse af fremtidsfuldmagt.
Efter kontakt via internettet, blev vi kontaktet telefonisk, og fik her en grundig orientering om oprettelse af fremtidsfuldmagten. Efterfølgende er behandlingen af vores sag gået fuldstændig planmæssigt, med opfølgende telefonisk kontakt fra Dine Arvinger. Alt i alt et meget fint forløb, og vi kan varmt anbefale Dine Arvinger. M.v.h. Birte og Erik Rasmussen.
En opringning
En opringning, en kort samtale med en medarbejder, derefter en kort samtale med advokaten.
Alt som ønsket, nemt og ligetil.
Fantastisk og professionelt personale
Fantastisk og professionelt personale. De hjælper fra start til slut og sikre sig, at man som kunde får, hvad man har bedt om!
De ringer også efter endt opgave, for at gøre kunden, om det hele var ok og som man ville have det!
De forklare alt fra starten, uden at skjule en eneste detalje! Fantastisk!
Det gik super hurtigt og super nemt!
Kan klart anbefale dem til andre!!
Fantastisk oplevelse.
Dine Arvinger har hjulpet os med at udarbejde en ægtepagt. Hele processen var nemt og hurtigt, med direkte kommunikation til en dygtig advokat.
Kan klart anbefale Dine Arvinger, som leverer en top professionel hurtigt service.
Dejlig og tryg proces
Vi har fået lavet et testamente og ægtepagt hos Dine Arvinger. Jeg kan af hele mit hjerte anbefale dem til andre.
De er top professionelle og en tryg proces hele vejen igennem.
Mange tak for jeres hjælp, vi kommer helt sikkert tilbage igen.
Med venlig hilsen:
Susanne Rosenkrantz
Kan klart anbefales! Top oplevelse!
Jeg har købt en familie pakke som består af et testamente, ægtepagt, børnetestamente og fremtidsfuldmagter. Jeg har fået en top god service og behagelige oplevelse. Det var en tryg proces med direkte kontakt med verdens dygtigste advokat.
Det hele blev udarbejdet og tinglyst med det samme. Jeg Kan klart anbefale Dine Arvinger til alle.
Jeg har allerede henvist 2 af min bekendte til Dine Arvinger.
Bedste hilsner:
Lis Bergstrøm
Det har været en sand fornøjelse at…
Det har været en sand fornøjelse at arbejde med dette kontor omkring mine arvemæssige forhold. De er både hurtige, hjælpsomme og har givet mig tryghed i hele processen.
HUSK at få lavet testamente og fremtidsfuldmagt.
Fantastisk god rådgivning og endelig testamente og fremtidsfuldmagt. God service og altid til rådighed når man ringer angående spørgsmål. Professionelle kan stærkt anbefale at DU/I, at får lavet testamente.
fik akut brug for en ægtepagtfuld.
fik akut brug for en ægtepagtfuld.
5 dage fra kontakt til tinglysning.
var kun i kontakt med en person, der fulde sagen til dørs.
fuld tilfredshed her fra