Karva Avis 181

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Stor cadeau til den empatiske og professionelle tilgang som Karva mødte os med efter bortgang af min faster. De var med hele vejen igennem og vejledte os med gode råd og vejledninger. De svarede hur... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Efter lidt startvanskeligheder ifht hvem der sad “i den anden ende” ergo hvem var hovedansvarlig for vores mors bo, fik vi Henrik ombord som vores faste og direkte tovholder. Han tog sig af diverse f... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har købt en familie pakke som består af et testamente, ægtepagt, børnetestamente og fremtidsfuldmagter. Jeg har fået en top god service og behagelige oplevelse. Det var en tryg proces med dire... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan kun rose Karva. Der er altid svar på spørgsmål. Folk er veltalende og forklare tingene så man ikke er i tvivl. Ingen sure opstød hvis man spørger. Kan kun sige positive ting om Karva. Kan anbefal... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Services juridiques
  2. Conseiller familial

Écrit par l'entreprise

Karva er en legal tech virksomhed som gør det nemt og transparent at opgør et dødsbo eller opret et testamente. Missionen er at levere “Peace of Mind as a Service”, således at alle danskerne kan føle sig trygge ved fremtidens uforudsigelige hændelser. Vi har en ambition om, at gøre processen om, at sikre sig selv og sin familie lettere, overskueligt og lige til. Vi mener ikke, at sikringen af din fremtid skal være en hovedpine. Vores helt store ønske er, at gøre denne følsomme situation, til en god og behagelig oplevelse.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 4 sur 5 étoiles

Efterfølgelse til titel (Skuffet)

Efter lidt vente tid er jeg kommet i kontakt med dinearvinger telefonisk. Og venter nu på tinglysningen går igennem på min ægtepagt.
Jeg fik et afslag i prisen da de godt kunne se at processen var trukket ud, og de beklagede meget og sørgede for at give svar på de sidste spørgsmål jeg måtte have. De virkede oprigtige da de beklagede og jeg sidder med en god fornemmelse nu. Når alt er gået igennem som lovet vil anmeldelse rettes til 4 stjerner

21 juillet 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Venlig og tillidsfuld Advokat hjælp.

I forbindelse med udførsel af testamente, ægtepagt og fremtidsfuldmagt, har Advokat bistanden været meget tilfredsstillende. Med venlige og Klare forklaringer.
God velskreven dokumentation, forståelig beskrivelse af rækkefølgen på Hvad vi selv skal udføre under procecen, hurtig ekspedition og tillidsfuld kontakt.

14 juillet 2021

Betjeningen var fin

Betjeningen var fin, men jeg håber at de ikke vil oplyse mig navn da det skal være en overraskelse for mine arvinger. Venlig hilsen Kai

23 mars 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Har simpelthen fået al den hjælp

Har simpelthen fået al den hjælp, jeg har haft brug for.
Virkelig kompetente medarbejdere der ved hvad de har med at gøre.
Kan virkelig anbefale firmaet på det varmeste.

16 mars 2021

God oplevelse

Venlig og kompetent betjening - vi er meget tilfredse

26 janvier 2021

Hej Jane Frausing

Tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at du har været tilfreds.

God information

God information, positiv og høflig fremtræden.

22 janvier 2021

Hej Else-Marie Møller Mogensen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os, at du tog dig tiden til at skrive de venlige ord.

Det var nemt !

Det var nemt ! Venlig betjening og for 100 kr. kan man få papirerne tilsendt hvis man ikke har en printer.

Hej M. Hansen,

Mange tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på de fine ord.

Noté 3 sur 5 étoiles

Manglende kontakt

Vi svarede på en masse spørgsmål via nettet og blev derefter ret hurtigt ringet op af en kontoransat. Vi gennemgik hvad vi skulle bruge, og der blev da også solgt en extra ting med. Dagen efter skal en jurist ringe, og vi taler om vores ægtepagt. Efterfølgende viser det sig, at den ikke kan udformet, som vores ønske egentlig var og skriver så til den jurist, som vi har talt med. Men hører intet men kan da se, at pengene er trukket med det samme. Lidt mærkeligt når vi slet ikke er nået frem til en konklusion.
Jeg griber så selv mobilen og ringer og må så acceptere ægtepagten som den er. Og beder dem sætte den i gang - men suk hører stadig ingenting. Tænker hvor hurtig processen med at trække penge er og sælge ting og man så slet ikke hører noget efterfølgende.

Hej Bettina,

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Først og fremmest beklager vi, at vi ikke har kunnet leve op til din ønsker. Vi er rigtig kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med forløbet. Vi lever af at have tilfredse klienter, hvilket vores andre anmeldelser også viser.

Som du selv påpeger i din anmeldelse, så blev du ringede straks op af vores juridiske konsulenter, med henblik på uforpligtende rådgivning efter du selv har været inde og bestil en ægtepagt d.18.01.2021 på vores hjemmeside.

Derefter bliver der bestilt tid hos vores jurister dagen efter d. 19.01.2021 med henblik på yderligere rådgivning og udarbejdelse af din ægtepagt og fremtidsfuldmagter. Hvilket indikere at der er DIRKETE KONTAKT mellem Dine Arvinger og dig.

Efter en rådgivningssamtale med vores jurist, bliver dine dokumenter udarbejdet efter ønsker og behov, samtidigt bliver de sendt afsted samme dag til gennemlæsning.

Du skriver derefter en mail samme dag d. 19.01.2021 med spørgsmål, og forventer retursvar i samme øjeblik. Vi beklager meget, at vi ikke kunne svare tilbage i samme sekunder men arbejdsopgaverne ekspederes i den rækkefølge de kommer ind.

Du kommer derefter i kontakt med vores jurist igen, d.20.01.2021 som besvar alle dine spørgsmål, hvor du efterfølgende svare tilbage på mail, at ``både ægtepagt og fremtidsfuldmagterne ser fine ud. Sæt bare tinglysning i gang``. Det betyder faktisk at du hele tiden har haft kontakt med Dine Arvinger.

Vi har altid direkte kontakt til vores klienter og prioritere service højt hele vejen igennem forløbet. Vi trækker først betaling når vores klienter har modtaget alle deres dokumenter.

Vi har en politik med at svare tilbage inden 24 timer.

Jeg vil ikke begynde at gå dybere ind i sagen her, men som vi har oplyst, så er der ting, som vi hverken kan eller vil gå på kompromis med i forhold til vores rådgivning. Det vil i sidste ende kunne have katastrofale konsekvenser for vores klienter, hvis man udarbejder juridiske dokumenter der er strid mod lovgivning.
Vi udformer altid vores klientens ønsker inden for lovens rammer. Det ikke altid muligt at opfylde klientens ønsker hvis lovgivning ikke tillader det. I jeres tilfælde viste det sig, at i havde nogle specifikke ønsker, som vi desværre ikke kan skrive i ægtepagten, da loven ikke tillader det.

Vi tager selvfølgelig jeres anmeldelse til efterretning.

Dine Arvinger.

Rigtig godt tilfreds

Rigtig godt tilfreds. Jeg var dog lidt utryg i starten. Jeg havde kigget på deres hjemmeside og jeg blev ringet op af en juridisk rådgiver fra dinearvinger som ikke sagde sit navn. Han forklarede mig en hel del på meget kort tid og jeg skulle bekræfte betaling på mobilpay inden jeg overhovedet var sikker på om jeg havde bestemt mig. En bekræftelse på et telefon-opkald fra juristen var stadig uden navn.
Min tvivl og utryghed blev dog gjort til skamme, da jeg dagen efter blev ringet op af jurist Saira Ali, som er meget kompetent, dygtig og sød til at forklare, og nu har jeg et fint testamente som jeg/vi lige skal til notaren med.

Hej Ingelise Dyrlund Kylle Frederiksen,

Mange tak for stjernerne. Vi er kun glade for, at vi kunne hjælpe dig.

Super professionelt og venligt

Super professionelt og venligt. Alle medarbejderne er dygtige, service orienterede og meget informerede om deres arbejde. Det er dejligt, at disse mennesker kan give en svar og den hjælp, som man har brug for, således at man kan få ro i sindet.

Jeg vil varmt anbefale dem til enhver tid.

20 janvier 2021

Hej Asim,

Det er vi meget taknemmelige for, at du synes! Tak for din fine anmeldelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtige til at hjælpe

Super hurtige til at hjælpe. Gode at snakke med omkring det man har brug for.

6 janvier 2021

Hej LANGFORD NINA,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Den er meget værdsat.

Noté 5 sur 5 étoiles

De giver en god og professionel…

De giver en god og professionel service.
Du bliver kontaktet af af en meget kompetent
medarbejder og de følger op på hele forløbet
Kan varmt anbefale dem.

6 janvier 2021

Hej Tommy Christensen

Mange tak for de fine ord. Vi sætter stor pris på din anmeldelse.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus