Fantastisk! Bedste oplevelse og vibe der inde. Frisøren Gabi er så god. Han giver den cut jeg har set og tager kæmpe hensyn til din mening. Selvom du ikke behøver at sige så meget, fordi han rammer pl... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hvis det var muligt at give mere end 5 stjerner, havde jeg gjort det! Jeg har kun haft gode oplevelser hos Kasa. Frisørerne er meget detaljeorienterede og brænder virkelig for at give kunden den... Voir plus
Jeg havde fornøjelsen af at få mit hår klippet af Devran hos Kasa Hair i Valby, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Alle mænd kan genkende selvtillidsboostet efter at blive klippet korrekt... Voir plus
MAHDI | KASA VALBYS BEDSTE! Sidder du og mangler en frisk klipning, eller skal se skarp ud til dit næste kommende arrangement, date, familiesammenkomst eller lign, skal du ind og have en tid hos Ma... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
KASA IS A SIMPEL WAY TO LOVE YOUR HAIR. WE LOVE HAIR AND MAKE A GREAT EFFORT INTO TRANSLATING HAIRCUTS INTO PERSONAL STYLES. ARE YOU SEARCHING FOR A FRESH TRIM, A COMPLETE MAKE-OVER MAYBE OR JUST SIMPEL HAIRCUT? OUR HAIRSTYLIST ALWAYS CONSULTATE WITH CLIENTS BEFORE STARTING THE SERVICE MAKING SURE THAT ALL NEEDS ARE ACCOMODATED.
Coordonnées de contact
Falkoner Allé 71, 2000, Frederiksberg, Danemark
- hello@kasahair.dk
- kasahair.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 30 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Bedste service nogensinde
Bedste service nogensinde, AB_blendz udførte en fremragende fade til min lille hovede, ab er en gentle man med det bedste mulige tænkelig service. Super smilede, meget imødekommende, aldrig kedeligt med ham som frisør, jeg vil stærkt anbefale ab_blendz, håber der mange flere fades kommende
Jeg blev klippede af ab blendz og det…
Jeg blev klippede af ab blendz og det var en fremragende oplevelse, og en fremragende klipning kan klart anbefale ham.
Det var fantastisk at blive klippe hos…
Det var fantastisk at blive klippe hos “Kasa”. Kæmpe anbefaling her fra 🙏🏾😁
100% tilfreds
Jeg er så tilfreds med cuttet. JB var utrolig dygtig og tog sig god tid til at forstå hvad jeg ville ha, før han begyndte. Han havde masser af erfaring, da han både var grundig og opmærksom på detaljerne. Jeg har allerede fået masser af komplimenter, og jeg kan klart anbefale jb til alle. 10/10 oplevelse
Jeg syntes helt klart i skal prøve Kasa…
Jeg syntes helt klart i skal prøve Kasa hair. De er sjove søde og tager sig meget af en. Jeg vil helt klart anbefale JB men alle er mega søde der inde. Jeg syntes os deres priser er helt fine og de er 100% pengene værd.
Hvis jeg kunne give 6 stjerner for…
Hvis jeg kunne give 6 stjerner for denne klipning og service havde jeg kraftedme gjort det uden tvivl. Abud har kæmpe potentialen
Meget inkluderende miljø man kommer ind…
Meget inkluderende miljø man kommer ind til, super hygge barber JB, man vibede meget med.
Jb er den varmeste
Sindssygt god oplevelse meget venlig gode omgivelser alle er flinke god stemning alle er glade griner man føler sig velkommen og man får en sindssyg klipning lige som man gerne ville have det ingen fejl bare som det skal være, mega fed oplevelse og være der jb er sindssygt god frisør han klipper pris som man ønsker det og mega flink og snakker og hjælper man får også en god samtale når man er her bedste sted og klipning
Den bedste klipning jeg nogensinde har…
Den bedste klipning jeg nogensinde har fået. Menneskerne er de sødeste, især jb. Butikken er virkelig behagelig og pænt udsmykket. Det anden gang jb har klippet mig og de sidder perfekt hver eneste gang. Elsker at tage ned og blive klippet og kan anbefale det til enhver tid.
KASA House of hair god stemning i…
KASA House of hair god stemning i shoppen alle barbers er søde snakker meget laver god stemning og Braidsbybe skynd jer book tid bedste braider ✍🏾
Christoffer gav mig nok den bedste…
Christoffer gav mig nok den bedste klipning, jeg nogensinde har fået. Sikke en en oplevelse.
Anbefaler Devran.
Anbefaler Devran.
Godt. Professionelle og rigtig god service.
Jeg havde en helt fantastisk oplevelse…
Jeg havde en helt fantastisk oplevelse hos Kasa Frisør i Valby, og især med frisøren JB. Fra det øjeblik jeg trådte ind i salonen, blev jeg mødt med smil og en varm atmosfære. JB var utrolig professionel og tog sig tid til at forstå præcis, hvad jeg ønskede med mit hår. Han gav kyndige råd om, hvad der ville passe bedst til min stil og hårtype, og resultatet blev langt over mine forventninger. Derudover var servicen i top – afslappende hårvask, lækker kaffe og en hyggelig stemning i salonen gjorde hele besøget til en fornøjelse. JB er virkelig dygtig til sit håndværk, og jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem. Jeg kan varmt anbefale Kasa Frisør og især JB, hvis du leder efter en frisør, der både leverer flotte resultater og en super serviceoplevelse. Jeg glæder mig allerede til mit næste besøg!
Man får lækre cuts og god service hos…
Man får lækre cuts og god service hos Chris. Kan klart anbefale det.
5/5 stjerner oplevelse
Jeg blev klippet af Arian hos kasahair i frederiksberg, og jeg må virkelig sige at det var en god oplevelse, min fade blev god, og han kom med tips til hvordan jeg skulle style mit hår, jeg synes virkelig han går op i detaljerne, og går op i at jeg som kunde skal have det godt. Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer til Arian hos Kasahair igen!
Ulas - Valby afdeling
Virkelig fed salon med god stemning og energi, jeg blev klippet af Ulas, og fik en super skarp fade der virkelig sad i skabet
Ville anbefale Ulas og Kasa hair til en hver der trænger til en kvalitets klipning
Meget imødekommende gutter og alt i alt en god oplevelse fra min side
Sindssygt cut
Ærligt, sindssygt cut hos JB, Super flink, god humor og altid en god frisk fade klar anbefaling
I highly recommend this salon!
The service I received from Liz was amazing. It was my first time having my hair braided in Copenhagen, and I highly recommend this salon. The atmosphere is warm, friendly, and the braids are done to a high standard. I look forward to my next visit
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.