Virkelig slem oplevelse så vi gik Fra vi trådte ind til vi gik uden at bestille snakkede tjeneren ikke om andet end hvor travlt hun havde og lød næsten som om vi var et problem. Vi havde endda be... Voir plus
Kold mad og madrester i Milkshake
Nok det værste spisested, jeg nogensinde har været på. Vi fik Milkshake i tydeligt uvaskede glas, med gamle madrester i, og maden var helt kold. Vi bad om at få maden varmet og en ny Milkshake. Shaken (med de klamme madrester i) hældte de over i et nyt glas, og maden kom tilbage - stadig helt kold 😅 Da vi 3. Gang fik maden KOLD tilbage, gav vi op og gik hjem. Dyrt, ulækkert og helt horribelt dårligt. Kan ikke anbefales.
En skrækkelig oplevelse
En skrækkelig oplevelse. Min veninde og jeg købte en Irish Coffe og cappuccino og jeg bestilte en gang søde kartoffel fritter med aoili. Fritterne var gamle små stykker af kartoffel som enten var rå, bløde eller brændte og smagte ad h til. Aolien var for gammel. Cappuccinoen havde ingen smag overhovedet og den Irish Coffee som min veninde fik manglede både whisky og kaffesmag. Det hele var under al kritik.
Da vi sagde det til en medarbejder, sagde hun at vi bare fik det det strøget på regningen. Vi skulle ikke betale noget. Det virkede som om man godt viste, at det der blev serveret var noget møg.
Fantastisk mad og god service
Fantastisk mad og god service. Ville 100% anbefale den😁
3 x burger med sodavand 705 kr…
Bestilte 3 x burger med sodavand 705 kr
Burger kedelig og uden smag
Pomfritter kan fås bedre i rema
Sodavand vandet og meget lidt smag
Da vi kom skulle der tjekkes om der var plads der var 4 gæster :)
Gå til din lokale pølsevogn det er bedre og langt billigere
Pinligt dårligt og overprized
Pinligt dårligt og overprized. Købte den dyreste trøffelburger, der reelt var en bolle fra Rema 1000 med en frost-bøf. Uden smag, kvalitet eller originalt særpræg. Don’t go there!
Min kollega og ven fra Burger Times…
Min kollega og ven fra Burger Times (B.T.) og jeg fik Cheees & Mash burgers, som han kun ville give 1 stjerne og det fik den søde og snakkende danske tjener (god US accent) at vide.
Burgers til 179/ 199 kr incl. fries/onion rings og dybelse - kom ca 3-4 min efter de var bestilt !
Et glas medium rød Zin 99 kr (faktor 10 fra indkøb) og Zero til 56 kr.
Da vi kom måtte vi ikke sidde ovenpå for den anden unge tjener - "det siger chefen". Det fik vi dog lov til af den søde - tak. Til frokost var der kun 2 andre borde - i alt var vi 6 gæster.
Sød og opmærksom betjening.
Sød og opmærksom betjening.
Maden var ikke super varm, da den blev serveret. Min burger smagte af ingenting.
Flere ting var udsolgt på menuen.
Pris og kvalitet hang ikke sammen.
Tre personer til brunch
Tre personer til brunch, som virkelig skuffede. Tørre æg, tørre pandekager, hash browns uden smag, i det hele taget en dårlig oplevelse. Dog var milkshakes gode.
Brændte pandekager …
Tjeneren havde ikke styr på hvad der var blevet bestilt, derfor skulle vi vente 50min på brændte pandekager og smagløs scramble eggs. Det eneste som var godt var deres milkshake.
Rigtig dårlig oplevelse
Jeg har været der flere gange før i tiden hvor maden var god, men denne gang var det forfærdeligt.
Vi havde bestilt bord, kommer derind, vi sidder næsten 45min uden at der kommer en og tager vores ordre, så vi må selv gå ned og få dem til at sende en hen til vores bord.
Vi bestiller så og venter endnu en 45min ca før at den første ret kommer, de sender ikke maden samlet, men kommer med 1 bøf, den var overstægt så den blev sendt retur.
Så kommer de andres mad, den ene har bestilt en cheese burger og der var papir i maden, enden fra osten eller bøffen, mega klamt så den røg retur også. Nogen af de andre havde bestilt deres smoked brisket. Der var mere fedt end kød, den ene havde vel 2/3 dele af sit kød bare være fedt, mega skuffende.
Jeg får så en ny bøf, den var også lidt over, men inden for rammen, men seriøst, deres størelser på mad er total skod. Jeg fik 4 kartoffel både, en lille smule hvad så ud som rucola salat fra rema 1000 og en bøf som havde rigtig meget brusk og sener i. det var næsten ikke til at spise. og at give 359kr for så lille en portion er sku tyveri.
Plus deres mande toilet stinker af gammelt tis, jeg ved ikke hvornår det er gjort rent sidst. FØJ siger jeg bare.
Som sagt har jeg været der før hvor det var rigtig godt, men det ser ud til at de har gået rigtig meget ned på kvalitet for at spare penge.
Så undgå dette sted, det koster meget og giver rigtig lidt.
Virkelig slem oplevelse så vi gik
Virkelig slem oplevelse så vi gik
Fra vi trådte ind til vi gik uden at bestille snakkede tjeneren ikke om andet end hvor travlt hun havde og lød næsten som om vi var et problem. Vi havde endda bestilt bord men alligevel virkede det som om hun slet ikke gad os.
Værst af alt snakkede hun højlydt til sig selv om hvor travlt hun havde når hun stod ved baren og afbrød samtaler omkring hende så højlydt var det.
Mange retter udsolgt
Mange retter udsolgt, portionerne små til prisen, laksestykket microskopisk størrelse
- totalt uacceptabelt. Brownies kedelig.
Glemte en starter.
Skuffet over størrelse kontra pris
Blev meget skuffet over størrelse og pris.
Først kom børneburgeren, og da de store burgere til 170-200kr kom var de samme størrelse, en lille skål med en håndfuld pommes. Personalet talte kun engelsk.
Men deres plan Jordbær milkshake var vanvittigt god. Nok ikke 70kr værd, men rigtig god.
Så alt i alt... Maden smagte ok.... Men for 200kr for en lille burger med en lille håndfuld pommes, det er for dyrt i mine øjne.
Cobb salat
Cobb salat,
Var ikke lige det som beskrevet i menu-kort, der var TØRT kylling bryst, som nok ikke var juicy og for meget feta ost, iceberg salat manglet friskhed,
Superlækker brunchtallerken
Superlækker brunchtallerken. Helt fantastisk sprød bacon og kartofler mm.
Dejligt store og velsmagende portioner.
Ikke at forglemme søde indehavere og medarbejdere.
Vi kommer helt sikkert igen inden for kort tid.
Awesome experience at an a American…
Awesome experience at an a American diner run by Americans. Definitely the real deal. The brunch is super delicious and filling. The service is excellent and attentive. It’s kid friendly, for couple or you could definitely go solo and have a great time. Their burgers are juicy and the chicken waffles are super delicious.
Sød betjening
Super sød betjening - men mine amerikanske pandekager var klæge og havde en sær bismag a la gammel fritureolie. Min datters æg og bacon og pandekager havde samme sære bismag Vi kommer nok ikke tilbage - havde ellers set frem til en autentisk dineroplevelse
Ville vise mine børnebørn noget typisk…
Ville vise mine børnebørn noget typisk amerikansk. (Har selv boet i USA i en årrække). Indretningen er fin - som en film fra 50'erne - men så går det også ned af bakke.
Pigerne bemærkede strakt at Colaen virkede vandet???
Valget faldt på bl.a. chicken burger og spareribs. Tilbehøret til begge retter var lidt grofthakket rødkål.Hvis der var dressing kunne vi ikke smage den. Så pauvert. Mine spareribs var sortstegte, tørre og med lidt god vilje lune.
Jeg ville ikke sende maden tilbage da jeg ikke ville gøre mine børnebørn kede af det.
Det har intet med American food at gøre. Sidste gang jeg kommer der.
Midwestern Diner oser af USA
Midwestern Diner oser af USA. Den venligste betjening af det skønneste personale og ikke mindst Sam selv. Maden er fantastisk og der er alt hvad hjertet ønsker.
Min mand havde arrangeret min 50 års surprise fødselsdag hos dem og alt var lige som jeg havde ønsket. Tak for udsmykning af dineren det vil jeg aldrig glemme.
Midwestern er et sted med en vidunderlig atmosfære og god mad. 🇺🇸🇺🇸🇩🇰
Kan ikke anbefales nok. Elsker stedet
Elsker stedet. Det mest korrekte man kan få hvis man leder efter en amerikansk Diner oplevelse. Fantastisk betjening. God mad og vi har efter flere år endnu aldrig fået noget vi ikke brød os om. Kan simpelthen ikke anbefales nok.
Vi holdt en fødselsdagsbrunch for 25 personer derinde i Januar. Alt var klar da vi kom. Maden var fantastisk som forventet og betjeningen, selv om vi var mange mennesker, var både venlig, effektiv og helt perfekt. Dette var blot endnu en af mange gode oplevelser.