Jeg har været en del af Online mentorforløb siden februar 2021, og må virkelig sige, at det har været den bedste investering, efterfulgt af Kaspers Mastermind. Det er et vanvittigt flot arbej... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har ikke andet end positive ting at sige om Online Mentorforløb, Kasper og teamet omkring. Forløbet er stærkt præget af faglighed, selvudvikling og hårdt arbejde. Især modulet om mindset har haft... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vanvittig gennemarbejdet materiale! Kasper overgår helt klart sig selv med Online Mentorforløb 2.0 - Hvis du går og har en drøm om at blive iværksætter, giver dette forløb dig et forspring på din vej.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Online Mentorfoløb er for dig som gerne vil blive introduceret til personlig udvikling, få gode vaner og rutiner og ikke mindst lære det basics om Facebook annoncering. Samt blive introduceret til sna... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kasper Knudsen hjulpet nogle af Danmarks største virksomheder til online succes. Foruden hans foredrag for nogle rigtig store virksomheder. Læs mere om Kasper Knudsen: www.sedia.dk/kasper-knudsen
Jeg købte forløbet og indså, ikke lang tid efter, at det var en af de bedste beslutninger jeg i lang tid havde truffet.
Mængden af indhold, kvaliteten, supporten og ikke mindst det superfede community man bliver en del af, er investeringen værd i sig selv, uanset om man tjener forløbet ind igen eller ej.
Det har ændret mit liv til den bedre side og givet mig et roadmap til en suveræn og lykkelig tilværelse fremadrettet.
Jeg kan kun tale varmt om produktet og det hårde arbejde som de her gutter, Kasper og hans team, har lagt i det! Man kan mærke at de brænder for at ændre liv og jeg må være ærlig når jeg siger at de har ændret mit!

Min bedste investering:)
Det kan på det varmeste anbefale at investere i Kasper Knudsens online mentor forløb hvis man ønsker at opbygge et rigtig godt mindset i forhold til at drive en virksomhed og personlig udvikling.
Udover et godt mindset får du en gennemført gennemgang og oplæring af facebook marketing som gør dig kompetent til at få din første kunde, hvilket jeg fik efter den første måned og har nu 3 kunder efter 2 måneder:)
Det bedste ved forløbet er faktisk det kæmpe netværk af positive og hjælpsomme personer som deler ud af deres erfaring på facebook gruppen og som sammen med Kasper og hans team der laver live Q&A ugentligt, så man kommer ikke til at sidde alene med det på noget tidspunkt.
Ps. Du behøver ingen erfaring da jeg selv er uddannet landmand og ikke ligefrem den vilde it ekspert :)
Tusinde tak for forløbet Kasper og co:)

Réponse de Online Mentorforløb af Kasper Knudsen
Mega fedt forløb, glæder mig meget til og komme igang og få min første kunde. Kasper kommer med utroligt mange gode råd og virkelig mange skabeloner. Ikke kun om det og lave facebook ads men også med hensyn til hvordan man optimerer sin sævn mm. Kan klart anbefales herfra

Réponse de Online Mentorforløb af Kasper Knudsen
Kasper's online mentorforløb er helt unikt, har set mange på facebook prøve at efterligne men ingen tæt på. Den bedste investering i mit liv so far!
Det handler om så meget mere end bare facebook annoncer.
Du starter med at lære det grundlæggende ift. at drive en virksomhed.
Derefter kommer du igennem en masse spændende moduler med salg, annoncer, mindset og meget mere der vil gøre dig bedre til at drive din forretning eller endnu vigtigere til en bedre person.
Tak for din masterclass, Kasper!

Réponse de Online Mentorforløb af Kasper Knudsen
Er så glad for, at jeg købte online mentorforløb 2.0. Kasper tager virkelig en i hånden, og går fra punkt til punkt. De penge man smider efter dette forløb, er ingenting, i forhold til hvad du får ud af det. Kan varmt anbefales!
Han har hjulpet mig i mit private liv, men også sindssygt meget i den erhversmæssige del. Kan ikke takke, samt rose ham nok for dette forløb. Det er 100% gennemført
Tak Kasper

Réponse de Online Mentorforløb af Kasper Knudsen
Rigtig godt forløb. Pengene værd.
Synes selv at en af top punkterne var Mindset modulet. Det har hjulpet mig ekstremt meget på mange måder. Fx hvordan jeg kan blive en bedre en person og generelt bare få bedre mentalt velværd.
Ville 100% købe det igen hvis jeg kunne.
Tak for det hele :)

Réponse de Online Mentorforløb af Kasper Knudsen
Rigtigt godt forløb - og en god opdeling.
For 2 dage siden skrev jeg forslag om at der burde være samlet tid pr. modul. og Gæt hvad? De har allerede taget mit forslag til sig og rettet til således at nu er der overordnet samlet tid pr. modul. Hold da helt op for hvor gode I er :-) Jeg er imponeret!

Réponse de Online Mentorforløb af Kasper Knudsen
Vildt godt og overskueligt forløb. Det giver et godt indblik i mange andre ting end blot at kunne lave annoncer! 5/5

Utrolig Gennemført Mentorforløb.
Virkelig gennemarbejdet.
Søger du personlig udvikling så er det uden tvivl dette forløb du skal holde dig til.
Kasper Knudsen, tusind tak for en helt fantastisk rejse du har sent mig afsted på.
Vi ses på toppen

Réponse de Online Mentorforløb af Kasper Knudsen
Fantastisk forløb - lever bestemt op til forventningerne, og overgår dem endda også. Prisen er 100% det værd hvis du gerne vil opnå succes med denne forretningsmodel.

Réponse de Online Mentorforløb af Kasper Knudsen
Jeg er meget mere end glad for at jeg valgte at købe Kaspers online mentorforløb 2.0. Det er gået over alle forventninger. Kasper og hans team forstår virkelig at lærer fra sig, og giver alt hvad man skal bruge i alle de videoer, skabeloner og selvfølgelig også det fantastiske Facebook community. Tak! Jeg glæder mig til en helt vanvittig rejse.

Réponse de Online Mentorforløb af Kasper Knudsen
Utrolig gennemarbejdet og anbefalesværdigt forløb.
Jeg vil kraftigt anbefale dette forløb🔥 da man lære om flere spændende emner både personligt og erhverv. Man udvikler sig meget personligt, da forløbet handler om så meget mere end "bare" at lave markedsføring, da forløbet forholder sig rigtig meget til ens personlige udvikling. Oven i det for man alle redskaber til at starte op selvstændig og bliver hjulpet igennem af Kasper og hans fantastiske team.
Det har givet/giver mig stor glæde😊
Tusind tak for dette forløb Kasper

Réponse de Online Mentorforløb af Kasper Knudsen
Utrolig gennemarbejdet og anbefalesværdigt forløb. Man bliver taget godt hånd om hele vejen og får forklaret step by step, hvad man skal gøre for at få succes indenfor området.
Uden tvivl en rigtig god investering!

Réponse de Online Mentorforløb af Kasper Knudsen
Spændende forløb hvor du får værktøjerne til din egen succes, men selv skal kunne sætte det i praksis.
Jeg kan helt klart anbefale forløbet, hvis man er klar til at arbejde med sig selv og sin virksomhed.
Synes selv jeg har fået en masse ud af det allerede og glæder mig til at arbejde yderligere både med forløbet men også min egen virksomhed og ikke mindst mig selv.

Réponse de Online Mentorforløb af Kasper Knudsen
✅ Jeg opfordre stærkt, til at investere i dette forløb hvis du også sidder med en drøm om, mere frihed, mere tid med familie og venner, være din egen chef, arbejde hvor i verden du vil og simpelhen bare være mere glad i din hverdag og opnå det du drømmer om. Så synes jeg du skal klikke ind på KasperKnudsen.com og starte din succes, i dag!✅ Let your succes begin, today!🚀🔥
Og ja, du sidder helt sikkert med den tanke "Ej, det lyder for godt til at være sandt" Tro mig, jeg sad selv med den tanke for 1,5 uge siden.
Men nu skal du høre.
- Dette er absolut den bedste investering jeg har gjort for mig selv, nogensinde. Jeg startede på forløbet for ca. 1,5 uge siden og har allerede nået, så langt. Det jeg har fået ud af det indtilvidere er, styrken på mit mindset. Kasper har formået at vende mit mindset 180 grader på bare 1,5 uge🤩🤯. Jeg er blevet så meget mere selvsikker på mig selv💪🏼 Jeg er så vanvittig glad, hver morgen jeg står op. Jeg glæder mig til at komme i seng om aften, netop fordi jeg ved, at næste morgen, så skal arbejde med det jeg virkelig godt kan lide. At være en marketingkonsulent er ikke en dans på røde roser hele tiden, men det er også super sjovt. Men det gode er, at du bliver betalt for dine egne evner. Så du bestemmer selv hvor hårdt et arbejde du ligger i det💪🏼
"Nothing Nice, Comes Easy"
Jeg har aldrig rigtig interesseret mig for sådan noget før, og det skal lige siges, at jeg heller ingen erfaring har. Jeg har kun en 10. klasse, og man behøver ingen fancy uddannelse, for at komme i gang med dette forløb. Det eneste du skal have med, er din viljestyrke til at kæmpe for din succes og dit gode humør✅
Efter dette forløb og efter bare 1,5 uge, så ved jeg at jeg kan det her. Du får ALT serveret på et sølvfad!
🚀🔥🤩🥳
Jeg er netop lige kommet ud af en lang depression, hvilket dette forløb har hjulpet mig markant med. (OPFORDRE IKKE AT MAN KØBER FORLØBET FOR AT KOMME UD AF EN DEPRESSION - MEGET VIGTIGT!!!) Men personligt, har det hjulpet mig ekstremt meget. Jeg drømmer om et liv med mere frihed og det at være økonomisk uafhængig. Og selvom jeg ingen kunder har endnu, er mit mindset allerede blevet så stærkt, at jeg allerede nu ved, at jeg nok skal få stor succes!. Så længe dit mindset i dit private liv er i orden, så får du også succes i din business. Tro mig!
✅"Stærkt mindset, stærk succes"
Som jeg startede med at skrive,
jeg opfordre stærkt, til at investere i dette forløb hvis du også sidder med en drøm om, mere frihed, mere tid med familie og venner, være din egen chef, arbejde hvor i verden du vil og simpelthen bare være mere glad i din hverdag og opnå alt det du drømmer om.
Fordi, det kan lade sig gøre min ven!✅🤝
👍🏼Du kan evt. booke et uforpligtende, online møde med en af de seje Student Succes Managere fra Kaspers team, inde på hans hjemmeside KasperKnudsen.com og få afklaring på dine spørgsmål.
Tusind tusind tak Kasper, for det hårde arbejde du har lagt i dette forløb. Tak for ALT din viden og dit mega fede drive. Du er en KÆMPE inspiration. KÆMPRE RESPEKT herfra!💪🏼👏🏼✅
👇🏼Og til dig som overvejer forløbet og læser denne anmeldese!
- "Let your succes become reality, and invest in your self. Not for anyone else, but for you!"🔥🚀
Mange succes hilsner,
Emilie Jensen

Réponse de Online Mentorforløb af Kasper Knudsen
Fantastisk forløb. Kasper formår ikke blot at lære fantastisk godt fra sig vedrørende denne business model men også at ændre ens mindset fuldstændig. Total gennemført forløb, hvor der er tænkt over alt. KAN KUN ANBEFALES!

Réponse de Online Mentorforløb af Kasper Knudsen
En savoir plus sur les différents types d'avis.