Jeg har været en del af Online mentorforløb siden februar 2021, og må virkelig sige, at det har været den bedste investering, efterfulgt af Kaspers Mastermind. Det er et vanvittigt flot arbej... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har ikke andet end positive ting at sige om Online Mentorforløb, Kasper og teamet omkring. Forløbet er stærkt præget af faglighed, selvudvikling og hårdt arbejde. Især modulet om mindset har haft... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vanvittig gennemarbejdet materiale! Kasper overgår helt klart sig selv med Online Mentorforløb 2.0 - Hvis du går og har en drøm om at blive iværksætter, giver dette forløb dig et forspring på din vej.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Online Mentorfoløb er for dig som gerne vil blive introduceret til personlig udvikling, få gode vaner og rutiner og ikke mindst lære det basics om Facebook annoncering. Samt blive introduceret til sna... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kasper Knudsen hjulpet nogle af Danmarks største virksomheder til online succes. Foruden hans foredrag for nogle rigtig store virksomheder. Læs mere om Kasper Knudsen: www.sedia.dk/kasper-knudsen
I starten var jeg skeptisk, men min holdning ændrede sig rimelig hurtigt inde i forløbet, det er så vel struktureret og professionelt, samt læringsfulgt og meget i dybdegående, på et niveau som alle kan være med på. Hvis man bliver i tvivl om noget løbende, så ser man bare videoerne igen.
Den bedste mængde penge jeg længe har brugt!
Kanon forløb!! Man kommer helt i dybden med alt lige fra mindset til Facebook Ads!
Efter at have set det første gang har jeg kun fået mere blod på tanden!!
5/5 stjerner fortjener forløber helt klart!!🙏🙏

Réponse de Online Mentorforløb af Kasper Knudsen
Woow, ikke alene er Kasper og hans team dygtige på LIVE Q&A. Men mindset modulet er helt igennem fantastisk og sætter en masse tanker og ændringer igang!! :D

Réponse de Online Mentorforløb af Kasper Knudsen
Sindssygt forløb hvor Kasper kommer ind på alle de ting du skal vide for at køre den her slags forretning fx alt fra forretning til økonomi , mindset, osv og hvordan du kører annoncer på Facebook og instagram udover det så er det også et rigtig fedt community man kommer ind i.

Réponse de Online Mentorforløb af Kasper Knudsen
Helt igennem fedt mentor forløb. Har lige set det igennem for 1. Gang og har kun fået mere blod på tanden til at komme i gang. Og ikke kun med forretningen men også med selvudviklingen, som der bliver lagt meget fokus på i forløbet. Det er totalt gennemført og man bliver båret igennem forløbet. Alt er skåret ud i pap så alle kan være med. Ud over det er der live Q&A 2 gang om ugen, Og en facebook gruppe man kan søge hjælp i hvis der er noget man har svært ved.
Helt klart 5 stjerne her fra.

Réponse de Online Mentorforløb af Kasper Knudsen
Super fedt, interessant og lærerigt forløb, som man burde købe, hvis du står og overvejer det!
Kan kun anbefales herfra!

Réponse de Online Mentorforløb af Kasper Knudsen
Mange har kigget lidt skævt på mig når jeg har sagt, at jeg har overført penge for en online forløb til en ung gut, der snakker om markedsføring og mindset - de skulle bare vide.
Det er fremtiden, og på cirka 1000 minutter kommer du igennem materiale, der ikke er tilgængeligt på nogen skolebænk med en usædvanlig gennemsigtighed og relevans.
Skolesystemet er på mange måder langsomme til at opdatere på nutidens måde at drive forrentning på, samt, hvilke muligheder, der er derude - et godt eksempel vises i dette forløb.
Jeg takker, Kasper - og teamet

Réponse de Online Mentorforløb af Kasper Knudsen
Så blev det endelig min tur, til at kunne relatere med alle de andre fantastiske anmeldelser her på trustpilot🥳Da jeg startede på forløbet, havde jeg nogenlunde en ide om hvad jeg gik ind til! Jeg er dog kun og kun blevet positivt overrasket af Kasper!😁Gennem hele forløbet tager han dig i hånden, og sørger for du ALTID er med!🤩Det fedeste ved dette forløb er, at der er to aspekter i forløbet!
Det ene er de økonomiske mål man kan opnå på relativt kort tid, gennem en fantastisk forretningsmodel, som Kasper sørger for er i top hele tiden! Han lytter, hjælper og optimerer forretningsmodellen samt hele forløbet løbende, når det giver mening!👌
Det andet aspekt er selve din livstil. Kasper skubber dig, motiverer dig, og tager dig med på sin egen rejse, så du kan ændre DIN hverdag!😍Han sørger for, at du forstår vigtighed af, at danne vaner/rutiner, og at kunne kontrollere din underbevidsthed i en vis omfang!😄Hvis man som person lytter til ham, og implementerer alle hans guldkorn, så lover jeg, at du opnår dine personlige såvel som dine erhvervsmæssige mål!😊
Du er aldrig alene! Kasper, hans team, og den bedste community står ALTID klar til at give en hjælpende hånd, hvis du skulle sidde fast!
Det eneste han kræver fra dig, er kampgejst, viljestyrke og bare positiv energi!🙏
Jeg har altid ville have en fast rutine og en bedre livstil! Det har jeg nu, takket være Kasper!🙏Selvom jeg ikke har mødt Kasper endnu, så føler jeg, at jeg kender ham personligt!!! Så vild er min mentor!🤩
Efter at have set forløbet 1 gang, er jeg klar til at give den gas, og skabe de vildeste resultater!💪💪
Hvis du tøver med at købe forløbet, så vent ikke! Det er mit livs bedste investering, der bare bliver ved med at give og give🥳
Kudos mentor!♥️

Réponse de Online Mentorforløb af Kasper Knudsen
Da jeg startede på forløbet havde jeg ingen idé om, hvad jeg egentligt havde brugt mine penge på. Forventningen var at lære Facebook fra en anden vinkel, men det blev hurtigt ændret efter hele forløbet var set igennem. Man får vitterligt ALT og mere til - evner, rutiner, mindset mm. Kæmpe shout-out herfra! Og ja, jeg giver også et shout-out, når det kommer i samtale med venner, familie, bekendte osv! :)

Réponse de Online Mentorforløb af Kasper Knudsen
Man får alt man har brug for at vide.
Fra selvudvikling og mindset/disciplin til salg, marketing og mere. Man har også adgang til et community med over 2000 medlemmer som er til rådighed og klar til at hjælpe 24/7.

Réponse de Online Mentorforløb af Kasper Knudsen
Jeg er så taknemlig over at kunne få lov til at investerer i forløbet. 😀
I dag godt 1 måned efter jeg købte forløbet, har jeg fået nogle stærke vaner og rutiner, som jeg aldrig nogensinde havde regnet med, men der er stadig lang vej. Kasper du har åbnet en hel ny verden for mig, og er kun lige startet på min rejse!
Jeg har allerede flyttet hjemmefra af en alder af 16 år, og kan nu ligge 100% fokus på det jeg elsker. Det kan ikke beskrives, hvor meget jeg har fået ud af forløbet, tak fra hjertet af!
Pøj Pøj! Jeg drømmer om en eller anden dag at give tilbage 💪

Réponse de Online Mentorforløb af Kasper Knudsen
Genialt. Er kun lige kommet i gang og ser allerede store muligheder for fremtiden. Selv hvis man ikke tjener penge kan man altid bruge modulet omkring mindset, den er brugbar for life.
Dette forløb er så gennemført. Det er 100% pengene værd,
jeg er selv lige blevet færdig med at se forløbet igennem min første gang, og skal nu i gang med at se forløbet for anden gang.
Forløbet er utroligt lærerigt, og har hjulpet mig allerede nu, til at få en bedre hverdag, med meget mere energi og overskud.
Jeg glæder mig til at komme rigtigt i gang.
:D

Réponse de Online Mentorforløb af Kasper Knudsen
Hvis du ønsker at udvikle dig som menneske, så skal du vælge at investere i Kaspers forløb! De redskaber og den viden han giver dig er priceless og det er noget, som ALLE uddannelser burde lærer en! Du får mere viden på 15 timer end du nogensinde vil få i de 15-20 år du bruger i skole! DET ER EN LIFESAVER!

Réponse de Online Mentorforløb af Kasper Knudsen
Virkelig fedt forløb! Kasper formoder virkelig at overgå ens forventninger. Du får decideret leveret alt på et sølvfad. Udover business talk, hjælper han dig også med at udvikle dig som individ, så du kan nå et meget højere potentiale! Tusind tak Kasper!

Réponse de Online Mentorforløb af Kasper Knudsen
Det her forløb er uden tvivl den bedste investering jeg nogensinde har lavet! Ikke pengemæssigt (Endnu;) men i mig selv. Jeg er begyndt på alt fra at læse- og høre lydbøger i mængder, til at træne på en meget mere struktureret måde end jeg førhen gjorde.
Så hvis man giver sig i kast med der her forløb, "Kopiere Kaspers hjerne" og virkelig gør sit bedste for virkelig at implementere de her ting som man lærer, ville man udvikle sig vanvittigt meget!
Kan varmt anbefales til dig der er sulten efter personlig udvikling!
Tusind tak Kasper;)

Réponse de Online Mentorforløb af Kasper Knudsen
Helt fantastisk!!! Allerede i starten af forløbet bliver du fanget og taget med ind i et fælleskab hvor man føler sig godt tilpas (efter min mening).

Réponse de Online Mentorforløb af Kasper Knudsen
Fremragende Kursus/forløb. Intet mangler og alt er høj kvalitet. Kan stærkt anbefales hvis man overvejer det.

Réponse de Online Mentorforløb af Kasper Knudsen
Min kæreste købte forløbet i marts måned (og jeg var skeptisk - lød for godt til at være sandt!!)
Men efter noget tid så jeg hvordan han ændrede sig og jeg besluttede at give det en chance. Og nu er jeg 100% overbevist. Vi har begge gennemgået en kæmpe forandring og vi er blevet meget bedre mennesker og lever et lykkeligere liv! Selvom vi endnu ikke har fået succes med kunder, ved jeg at det kommer med tiden! Lige nu fokuserer vi bare på det mentale og at have en god rutine.
Men tusind tusind tak for at lave dette forløb og for at dele al din viden!

Réponse de Online Mentorforløb af Kasper Knudsen
Jeg er nærmest chokeret over hvordan Kasper lægger alt ud til dig på et sølvfad.
Jeg har på ingen måde haft forstand på online marketing, men efter jeg har set hans forløb, er jeg ikke tvivl om at jeg nok skal få succes med dette.
Alle pengene værd!

Réponse de Online Mentorforløb af Kasper Knudsen
En savoir plus sur les différents types d'avis.