Online Mentorforløb af Kasper Knudsen Avis 430

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været en del af Online mentorforløb siden februar 2021, og må virkelig sige, at det har været den bedste investering, efterfulgt af Kaspers Mastermind. Det er et vanvittigt flot arbej... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har ikke andet end positive ting at sige om Online Mentorforløb, Kasper og teamet omkring. Forløbet er stærkt præget af faglighed, selvudvikling og hårdt arbejde. Især modulet om mindset har haft... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vanvittig gennemarbejdet materiale! Kasper overgår helt klart sig selv med Online Mentorforløb 2.0 - Hvis du går og har en drøm om at blive iværksætter, giver dette forløb dig et forspring på din vej.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Online Mentorfoløb er for dig som gerne vil blive introduceret til personlig udvikling, få gode vaner og rutiner og ikke mindst lære det basics om Facebook annoncering. Samt blive introduceret til sna... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Kasper Knudsen hjulpet nogle af Danmarks største virksomheder til online succes. Foruden hans foredrag for nogle rigtig store virksomheder. Læs mere om Kasper Knudsen: www.sedia.dk/kasper-knudsen

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Så meget mere end bare et "kursus"

Alright...

Jeg et lige blevet færdig med at se Kaspers kursus, og hold nu op hvor er det smukt at se hvor meget arbejde han lægger i Online Mentorforløb. Både i from af nye udgivelser af kurset (3.0 verision) men også bare sådan noget som LIVE QnAs. Det betyder så meget at man HVER uge kan hoppe på et Zoom opkald og stille ham eller Morten et spørgsmål og få svar med det samme.

Det er som om man kommer ind i en familie, hvor alle mennesker støtter og hjælper hinanden når man støder på modstand og problemer.

En anden måde Kasper viser at han virkelig brænder for det her et at han altid vil svare hvis du skriver. Jeg fik i hvert fald svar også før jeg deltog i Online Mentorforløb.

Hvis du overvejer hans kursus er det en god ide at gå ind på kasperknudsen.com og se hans demo video som giver dig en klar fornemmelse af kurset.

Jeg glæder mig til at kunne trykke Kaspers hånd om nogle år og takke ham for at lære mig at tjene nok penge til at kunne gøre hvad jeg vil, når jeg vil og hvor jeg vil.

Tusind tak for dig Kasper, du er en kæmpe inspiration for så mange unge mennesker <3

/Rasmus Sloth

10 août 2022

Hey Rasmus,

Wauw sikker en anmeldelse! Det værdsætter jeg utrolig meget! 🙏🏼

Du gør det super godt Rasmus, og du kommer langt! Glæder mig til en dag at trykke din og mærke den succes du har skabt! 💪

En positiv oplevelse

Kasper deler mange af sine guldkorn i denne kursus, som virker som en god og simpel guide til at man kan starte sin virksomhed op. Anbefales herfra til folk der drømmer om at starte deres eget agency op

9 août 2022

Hey Adam,

Mange tak for din anmeldelse, det sætter jeg meget pris på! 🙏🏼

Kasper Kasper Kasper

Kasper Kasper Kasper, din hjælp har været helt fantastisk, en jeg ikke ville være foruden!
Kasper er ikke blot endnu en der sælger dig et forløb/kursus som du selv skal finde rundt i osv...
Kasper er virkelig en mentor med stort M ikke blot indenfor marketing men også en mentor som hjælper med andre ting som dit mindset, personlighed og hvordan du ikke mindst performer i dagligdagen som søvn, venner/familie og selvfølgelig dine prioriteringer.
Kasper har gjordt et helt fænomenalt stykke arbejde med Online-Mentorforløb.
Dette er ikke et kursus det her en lifetime investment i sig selv!
Kasper du skal have kæmpe tak for det du har gjordt!

Hey Sean,

Waauw! Sikker en anmeldelse - Det værdsætter jeg meget! 🙏🏼

Som du nævner, er det ikke blot et kursus som mange andre, men det er et Mentorforløb hvor vi vækster i fællesskab, om så det drejer sig om forretning eller på det personlige plan - Vi vækster uanset hvilket plan vi er på! 💪

Kom så, Sean!

Noté 5 sur 5 étoiles

JEG HAR ALDRIG PRØVET NOGET…

JEG HAR ALDRIG PRØVET NOGET LIGENDE.....

Jeg har investeret før, MEN denne investering er nok den bedste jeg har lavet hidtil - og nok den bedste jeg nogensinde kommer til at lave.

ALT, og jeg mener ALT er 100% genneført. ikke 9/10 men 10/10 - hvilket er svært.

Jeg vil forevigt være taknemlig for dette. For med den viden jeg har fået hvad angår mindset og den forretningsmodel jeg har lært om, gør at jeg nu kan nå højder som ingen grænser har.

Hey Johannes,

Din anmeldelse betyder så meget for mig! Det er lige netop en anmeldelse som din, som bekræfter mig i det jeg gør til dagligt!

Giv den gas min ven 💪

Jeg er super taknemmelig for din fine anmeldelse, Johannes! 🙏🏼

Alle pengene værd

Jeg har nu set forløbet færdigt, og jeg må sige at allerede bare efter mindset modulet, følte jeg personligt selv at pengene var tjent ind igen! Kan kun anbefale det her forløb til andre, som går skjult rundt, med en iværksætter drøm i maven.

Nu starter min rejse for alvor, og er helt sikker på, med alle de skabeloner osv. man får med igennem forløbet, at det hele nok skal blive rigtig godt i sidste ende!

Kæmpe respekt herfra, det er virkelig gennem arbejdet.
Tusinde tak for et rigtig godt forløb Kasper.

Hey Oliver,

Så fedt at læse at du allerede efter mindset modulet, føler din investering er det hele værd! Nu hvor arbejdes på at udvikle dit mindset, starter din iværksætterrejse også - Og her vil jeg og mit team følge dig tæt!

Du gør det godt buddy 🔥

Tak for din anmeldelse 🙏🏼

Utrolig fedt forløb

Utrolig fedt forløb, jeg kan mærke forandringerne der stille og roligt begynder at ændre på den tunge hverdag jeg havde forinden forløbet, at Kasper har fokus på både mindset og udførsel er i mit optik ufattelig vigtigt, han fanger ikke fisken for dig, han lære dig at bruge fiskestangen.

5 août 2022

Hey Robin,

Lige præcis! De værktøjer du implementerer i din hverdag, er dem der på sigt skaber resultater for dig. Bliv ved med det! 🙏🏼

Jeg værdsætter din anmeldelse utroligt meget!

Tak!

Tak for et godt forløb. Glæder mig til at komme i gang!

31 juillet 2022

Hey Katrine,

Mange tak for din anmeldelse!

KÆMPE Anbefaling!!

KÆMPE Anbefaling!!
Så har jeg set forløbet igennem for første gang og jeg kan virkelig anbefale dig som står og overvejer at springe ud i det!🙏🏽

27 juillet 2022

Hey Malthe,

Mange tak for din anmeldelse - Det sætter jeg pris på!

Et sindssygt gennemført forløb!✅

Man kan virkelig godt se, at Kasper har lagt rigtig mange timer i Online Mentorforløb 2.0. Forløbet er sindssygt gennemført, og hvis man brænder for at arbejde med online markedsføring, så er dette kursus helt klart pengene værd! Man lærer ikke kun hvordan, at man laver annoncering på højt niveau, men man lærer også en masse omkring mindset og optimering af ens privatliv, så man kan performe på et rigtig højt niveau.

19 juillet 2022

Hey Jacob,

Dejligt at læse din anmeldelse og høre hvad forløbet har lært dig! Jeg takker mange gange for din tid til at lave en anmeldelse 🙏🏼

100% pengene værd!

Kasper har skræddersyget et fantastisk forløb til dig som sidder og brænder for at opstarte din egen virksomhed, samt arbejde hvor og hvornår du vil.
Kasper giver dig skabeloner, 60+ videoer, live Q/A's samt et kæmpe online community der hjælper hvis man støder på problemer.
Forløbet er 100% alle pengene værd!

18 juillet 2022

Hey Daniel,

Sikke en skøn anmeldelse! Det værdsætter jeg utrolig meget 🙏🏼

Fantastisk!

Jeg har haft stor glæde af at se Kaspers Online Mentorforløb. Materialet er gennemarbejdet, og giver alle retningslinjer for at få succes som Marketing Konsulent.

Forløbet har ændret mit syn på mig selv som person, og ikke mindst mit syn på verden omkring mig. Yderst anbefalelsesværdig 🙏

Tak fordi dig og dit team er som I er!

16 juillet 2022

Hey Niels,

Sådan! Det er så bekræftende, at høre hvordan ens syn på sig selv og omverdenen, kan ændre sig med de redskaber forløbet giver!

Jeg værdsætter meget din fine anmeldelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hvis man tvivler, så lad vær med at brug tiden på det. - KØB DET!

Jeg var meget i tvivl om jeg skulle købe forløbet. Det var jeg fordi, jeg var fuldtid på mit andet job, så jeg vidste ikke helt om der var tid til det hele.
Jeg mener virkelig ALT er skræddersyet til dig, alt lige fra hvordan man håndtere sin travle hverdag, til du lukker en kunde. Om du kan lide forløbet eller ej, så er mindset modulet noget du kan bruge resten af dit liv!

Mange tak til Kasper og hans team, for at ændre mit liv i den positive retning.

Man kan hvad man vil - hvis man vil

High-five 🤲

8 juillet 2022

Hey Magnus,

Tusinde tak for din anmeldelse - Det værdsætter jeg ekstremt meget!

Fedt at høre, at du trods din travle kalender, har haft mulighed for at tilpasse forløbet og dit arbejde ud fra, hvordan din hverdag ellers hænger sammen.

Igen - Tak!

Noté 5 sur 5 étoiles

Så mega fed en oplevelse

Så mega fed en oplevelse.
Jeg er så mega ærgelig over at det ikke er det her som man lærer i folkeskolen/Gymnasiet. Fordi det her, er virkelig det som kan gøre en forskel for ens fremtid.

Stor stor anbefaling fra min side af.

30 juin 2022

Hey Peter,

Dejligt at høre at du er glad for forløbet, og den forskel det kan gøre for din fremtid!

Mange tak for din anmeldelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Kasper har været en kæmpe støtte og…

Kasper har været en kæmpe støtte og ikke mindst været en kæmpe inspiration igennem hele forløbet. Jeg er glad for min beslutning om at købe det. Jeg er vokset meget som person, mere end jeg turde drømme om.

Det kan jeg kun takke Kasper for 🤩

5 stjerne her fra 🥇

30 juin 2022

Hey Peter,

Stærkt Peter! Det er blot starten. Forestil dig hvor du er om 1, 3 og +5 år.

Mange tak for den fine anmeldelse, det værdsætter jeg utroligt meget! 🙏🏼

Gennemarbejdet!

20 juin 2022

Hey Simon,

Tak for din anmeldelse! 🙏🏼

Super lærerigt forløb

Super lærerigt forløb, som jeg ville anbefale til alle med interessen.

14 juin 2022

Hey Khalil,

Mange tak for din anmeldelse - Det værdsætter jeg enormt meget!

Fabelagtigt

Fuldstændig fabelagtigt forløb som Kasper har lavet. Jeg var ærlig talt lidt skeptisk over det, fordi der er så mange betalingsforløb derude. Da jeg så endelig tog beslutningen om at investere i det, har jeg ikke set mig tilbage. Livsændrende, ganske enkelt.

Det kan godt være du ikke vil være marketing konsulent, men det giver dig fundamentet til at skabe en ny hverdag, til hvad end du vil lave. KLART anbefalelsesværdigt - og prisen er langt lavere end så mange andre.

14 juin 2022

Hey Sebastian,

Mange tak for den fine anmeldelse!

Det er så bekræftende at høre, at forløbet har været livsændrende. Som du selv skriver Sebastian, så giver det et solidt fundament for resten af livet!

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig alle pengene værd!

Jeg er netop lige blevet færdig med forløbet for første gang. Wow hvor er det helt fantastisk. Det er så vanvittigt gennemarbejdet og Kasper lærer dig alt til punkt og prikke. Som han selv siger servere han 80% på et sølvfad og resten skal du selv stå for. Virkelig nogle af de bedste penge jeg har brugt. Ikke bare på forløbet, men også det her værdifulde community man bliver en del af! Plus live Q&A. Så hvis du virkelig gerne vil det her, så skal du nok få succes

24 mai 2022

Hey Emil,

Jeg er ekstremt glad for at høre, at du har fået en masse ud af forløbets materiale.

Din anbefaling er værdsat. Tusinde tak for den!

Kasper Knudsen

Rigtig godt forløb!

Rigtig godt forløb!

Jeg har fået alt, jeg har brug for og mere til! Kæmpe respekt for at alt det arbejde Kasper har lagt i dette forløb !!!!

INGEN grund til at tvivle, hvis man er villig til at bruge tid og kræfter på at skifte sin hverdag fra 8-16 til tid på egen hånd.

Jeg købte det for et stykke tid siden, men pga. fuldtid og personlige ting blev jeg hindret i at starte, men er klar til at finde min første kunde snart! Målet er bare at hjælpe så mange, som er muligt:)

- Tobias

19 mai 2022

Hey Tobias,

Sådan - Det er så dejligt at læse, at du har fået alt det du har brug for, og endda mere til!

Glæder mig til at følge din rejse som du er på vej ud på.

Mange tak for den fine anmeldelse - Det værdsætter jeg utrolig meget 🙏🏼

INGEN GRUND TIL AT TVIVLE

Jeg har købt forløbet, for lidt over 1 måned siden. Det har taget mig lidt ekstra tid at komme igennem, eftersom det er ved siden af fuldtidsarbejde.

Man fornemmer fra starten, at alt er gennemarbejdet og lagt stor fokus på kvaliteten af produktet. Det indeholder alt hvad man kunne drømme om og endda mere til.

Det er en sand fornøjelse at blive undervist på denne måde, tingene bliver forklaret, så det nemt kan forståes. Kasper har en fantastisk måde at få små personlige ting med, da det bliver filmet i onetake, som giver et smil på læberende med på vejen. Værd at ligge vægt på.

TVIVL IKKE MED AT KOMME IGANG.

Tak Kasper og teamet, har ændret min hverdag!

15 mai 2022

Hey Lukas,

Som du selv nævner, er det super vigtigt at man tager forløbet i eget tempo som du netop har gjort - Stærkt arbejde!

Jeg er meget taknemmelig for din ærlige anmeldelse 🙏🏼

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus