Online Mentorforløb af Kasper Knudsen Avis 430

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været en del af Online mentorforløb siden februar 2021, og må virkelig sige, at det har været den bedste investering, efterfulgt af Kaspers Mastermind. Det er et vanvittigt flot arbej... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har ikke andet end positive ting at sige om Online Mentorforløb, Kasper og teamet omkring. Forløbet er stærkt præget af faglighed, selvudvikling og hårdt arbejde. Især modulet om mindset har haft... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vanvittig gennemarbejdet materiale! Kasper overgår helt klart sig selv med Online Mentorforløb 2.0 - Hvis du går og har en drøm om at blive iværksætter, giver dette forløb dig et forspring på din vej.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Online Mentorfoløb er for dig som gerne vil blive introduceret til personlig udvikling, få gode vaner og rutiner og ikke mindst lære det basics om Facebook annoncering. Samt blive introduceret til sna... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Kasper Knudsen hjulpet nogle af Danmarks største virksomheder til online succes. Foruden hans foredrag for nogle rigtig store virksomheder. Læs mere om Kasper Knudsen: www.sedia.dk/kasper-knudsen

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Forløbet har ændret min hverdag...

Kan 100% anbefale mentorforløbet.

Kasper giver dig alt, hvad du skal bruge for at komme igang, som marketingskonsulent. Skabeloner, cheat-sheets m.m. - Det er så vildt, hvor meget viden og erfaring man får. Samt kommer man med i en Facebook gruppe, hvor man mødes med en masse andre mennesker, hvor man hepper og hjælper hinanden med ALT.

Jeg købte forløbet med høje forventninger, og jeg sluttede det med tilfredshed!

Det er vigtigt at pointere, at det ikke kun er viden omkring facebook ads, som man indlærer, det er også mindset og livsstil - og Kaspers modul med mindset er virkelig noget for sig selv! Jeg troede ellers, at jeg havde mindset delen iorden, da jeg købte mig ind i forløbet, men Kasper formår virkelig at forklare, hvor vigtigt mindsettet er, samt kommer han ind på, hvordan du forbedrer dit mindset!

Alt indholdet i modulerne er guld værd!

Totalt iorden forløb, Kasper. Jeg er taknemmelig for, at du har gjort det muligt for mig at blive en bedre version af mig selv - og fortsat kan blive bedre og bedre. Hånden på hjertet... Tak Kasper.

15 mai 2022

Hey Simon,

Wauw sikke en anmeldelse! Jeg er glad for, at du føler dig taget i hånden fra A-Z gennem hele forløbet.

Som du selv nævner i din anmeldelse, så er mindset utrolig vigtigt, da det er grundstenene for alt du gør i livet.

Jeg sætter stor pris på din ærlighed og anmeldelse, Simon! 🙏🏼

Sindsygt godt forløb!

Sindsygt godt forløb! Er så glad for jeg har købt det. Sidder du overvejer at købe det, kan jeg klart anbefalde det.
Bare mindset modulet er alle pengene værd, da det er så gavnligt for resten af dit liv.
Sidder du med en tvivl om du skal investere i forløbet, kan jeg kun på det kraftigste sige, at det kommer du ikke til at fortryde.
Om du bliver en succes eller ej inden for markedtingskonsulent, så får du så meget lærerigt materiale, der kan være meget brugbart for resten af dit liv.

9 mai 2022

Hey Stefan,

Så fed en anmeldelse at læse! Det er vildt hvor meget mindset modulet alene kan rykke folk.

Jeg sætter enormt meget pris på din ærlige anmeldelse 🙏🏼

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er et virkelig virkelig virkelig…

Det er et virkelig virkelig virkelig godt forløb med et VANVITTIGT online fælleskab! ALLE er sindssygt dygtige til de de laver og ikke mindst til at lære fra sig! Ikke bare Kasper og team men også andre elever. Det er seriøst meget mere end 12.000 hver.. Jeg har desværre være lidt nærvøs ved opstart og er derfor ikke så langt med det endnu, (købte forløbet i januar) men jeg kan ærligt sige at det er 100% min egen indsats, for jeg får virkelig god hjælp og rådgivning i gruppen og via live q/a. Virkelig virkelig fedt, og jeg arbejder på at få det lært og afprøvet den praktiske del noget mere!Kan kun anbefale det!

2 mai 2022

Hey Alexander,

Det er anmeldelser som din der er med til at mit team og jeg konstant arbejder på at gøre forløbet endnu bedre!

Som du selv skriver Alexander, så er det vigtigt at tage forløbet i eget tempo - Netop som du har gjort.

Jeg værdsætter din anmeldelse utrolig meget 🙏🏼

Nyt liv

Nyt liv

Jeg afsluttede mit forløb slut okt 21. Mit liv ændrede sig drastisk efter der. Købte det fordi jeg egede en webshop, som allerede efter forløbet steg med 400% men jeg valgte at prøve at få nogle kunder indenfor min egen branche og fik allerede 2 kunder efter meget kort tid 😊
Jeg har været rigtig heldig med at få kunder ind og har pr. d.d haft 16 kunder og har kunder nok til at betale som et fuldtidsjob. Min webshop er derfor lukket ned, da jeg ikke længere har tiden til den.
Dog har jeg idag underskrevet min kontrakt og er derfor nu marketingansvarlig for en mellemstor international virksomhed 🤩 jeg har stadig mine kunder ved siden af, men får lidt hjælp til disse.

Jeg har knoklet hård for at komme hertil, men jeg havde på ingen måde været i nærheden af alt det her uden Kaspers forløb 🤩

En kæmpe anbefaling herfra 😊

27 avril 2022

Hey Christina,

Sikke en skøn læsning! Det er vildt hvad du har opnået på lidt over et halvt år - Prøv blot at forestille hvor du er om 12, 18 og 24 måneder!

Jeg værdsætter utrolig meget din anmeldelse! 🙏🏼

Fantastisk!

Fantastisk!!

Man lære ikke kun om Facebook Ads man lære så meget mere. jeg vil sige det er de bedste penge jeg har investeret i mit liv til dato..

En klar anbefaling her fra.

Kæmpe tak til Kasper, Morten og resten af teamet bag.

24 avril 2022

Hey Mickey,

Mange tak for den fine anmeldelse, det værdsætter jeg utroligt meget! 🙏🏼

Noté 5 sur 5 étoiles

Overvejer du forløbet? Læs her og KØB det!

Jeg har siden mentorforløb 1.0 blev udgivet overvejet hvorvidt om jeg skulle købe det eller ej - det virkede meget interessant! Min interesse blev kun større efter 2.0 kom ud. ca. et år gik, hvor jeg op til flere gange i løbet af en uge har undersøgt forløbet, og forsøgt at finde frem til alle, som i ALLE de ting jeg kunne om forløbet ift. hvor meget man får med - Bare her var jeg Blown Away!

Jeg købte forløbet for en uge siden, fra jeg skriver dette og har lige færdiggjort forløbet for første gang.

Alt det jeg brugte så lang tid på at finde frem til og den tid på overvejelser, er kun en tiendedel af både den værdi og den info man får igennem forløbet - 100% den bedste investering man kan gøre for sig selv - om du får succes med det eller ej!

Kæmpe TAK til Kasper og hans team for deres fantastiske arbejde🙏🔝🏆

24 mars 2022

Hey Matthias,

Sikke en skøn anmeldelse! Det værdsætter jeg utrolig meget 🙏🏼

Noté 5 sur 5 étoiles

Paradigmeskift af en anden verden🚀

Hørte om Kaspers Mentorforløb gennem en ven, og må ærligt sige at denne beslutning har været en af de mest betydningsfulde valg i mit liv til dato !

Mindset modulet giver dig en helt ny måde at se livet på, det åbner dine øjne for hvad der er muligt HVIS du bare ønsker det nok, samt kombinere det med dedikation - Det er nok den støreste øjenåbner jeg personligt har haft i mit liv.

Jeg er gået fra at være helt grøn i min forståelse af online annoncering.. Til nu 1,5 år efter at kunne leve et liv med en helt anden fleksibilitet end nogensinde før.

Kaspers Mentorforløb har med andre ord ændret mit liv til det bedre.

Kasper du fortjener alt den success som kommer din vej.

Et personligt tak fra mig til dig, og til dit fuldstændig gennemarbejdet kursus, som bliver ved med at give value uge efter uge.

Største anbefaling herfra !!!

17 mars 2022

Hey Mathias,

En sand sand fornøjelse at læse din anmeldelse! Det gør mig så glad, at jeg har givet dig nogle værktøjer, som du har handlet på og den dag i dag lever et helt andet liv!

Tusind tak for din anmeldelse, det værdsætter jeg meget! 🙏🏼

Klar anbefaling

Det mest gennemførte undervisningsforløb jeg har været igennem. Forløbet giver meget mere end undervisning i markedsføring, og jeg kan varmt anbefale andre at gå i gang.

12 mars 2022

Hey Rikke,

Mange tak for den fine anmeldelse, det værdsætter jeg utroligt meget! 🙏🏼

Noté 5 sur 5 étoiles

Forløbet har givet mig succes!

Forløbet har givet mig succes!

Jeg købte forløbet tilbage i december. Jeg valgte at købe forløbet, da jeg i forbindelse med min uddannelse inden for markedsføring følte, der manglede en bedre og dybere gennemgang af annoncering på Facebook og Instagram - det må jeg sige at have fået.

Forløbet har givet mig en rigtig god base til hvordan online annoncering fungerer, som jeg hele tiden bygger ovenpå.

Pt. har det givet mig succes på mit nuværende arbejde og for mine kunder jeg har ved siden af.

Derudover finder jeg tryghed i at jeg ved at jeg kan henvende mig til et stærkt community eller Kasper og hans gode kolleger, hvis jeg har spørgsmål.

10 mars 2022

Hey Oliver,

Skøn læsning og mega fedt at du har kunne viderebygge på din uddannelse med Online Mentorforløb!

Mange tak for din anmeldelse - det værdsætter jeg meget 🙏🏼

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte forløbet for ca. et halvandet års tid siden ...

Jeg købte forløbet for ca. et halvandet års tid siden, og det var klart min bedste investering tilbage i 2021! På nuværende tidspunkt er jeg fuld tid på det, og bliver ved med at sætte nye målsætninger, løfte baren og løbe efter det.

Forløbet er super gennemarbejdet, og Kasper er en ærlig og dygtig forretningsmand, der bliver ved med at udvikle og forbedre det.

Uanset om du ønsker at gå deltid eller fuldtid på det, så får du ikke kun forretningsmæssige redskaber til værktøjskassen, men også masser af personlig udvikling, som du også kan bruge i mange andre sammenhænge.

Hvis drømmen er en ekstra månedligt indkomst eller en hverdag med masser af frihed, så er forretningsmodellen nok den bedste at komme igang med både her i 2022, 2023 og de næste mange år ud i fremtiden. Det er ikke forsent at komme igang, og Kasper klæder dig godt på til at få succes.

Hvis du er i tvivl, så bare gør det!

5/5 herfra.

7 mars 2022

Hey Gustav,

Det har været en sand fornøjelse at have dig med ombord. Den udvikling du har gennemgået det seneste halvandet år, er ovenud imponerende - kæmpe respekt herfra!

Jeg sætter utrolig meget pris på din anmeldelse! ✋🏻

5-stjerner her fra!

Jeg får det svært med, at skrive en anmeldelse uden, at man skulle tro jeg fik en god slat for det.
Jeg har lige færdiggjort forløbet for 10min. siden og sidder med den følelse - ‘’Det var så godt, at det fortjener en trustpilot-anmeldelse’’.

Jeg har længe overvejet om at købe forløbet og har haft været meget skeptisk.. Men start 2022 valgte jeg alligevel at købe det - og må sige, det er min hidtil bedste investering. Jeg har ikke kun lært om online markedsføring men også hvordan jeg kan leverer de aller bedste resultater og er den bedste udgave af mig selv.

Ønsker du et liv med større overskud, mere bevidsthed, et bedre mindset, styring over dit livskvalitet (fitness, kost, søvn, meditation og m.m) samt interesse for online markedsføring, så er det her forløb det helt rette!

Men være forberedt på, forløbet er ingen magisk pille. Beslutter man sig for at købe forløbet, så er det fordi man er villig til arbejde hårdt og give den gas.

Internettet er fyldt med tutorials osv. Men jeg tror på, at dette forløb lærer individer til være den bedste udgave af sig selv - privat såvel business. Derudover tror jeg på, at forløbet definer de personer som ordsproget: separates the sheep from the goats

Tusind tak for forløbet Kasper Knudsen og Team Sedia.

Derudover synes jeg også, at Morten Sjælland som er Student Succes Manager hos Sedia fortjener et kæmpe skulderklap for at være kanon behjælpsom under hele perioden.

5 stjerner herfra!

5 mars 2022

Hey Rikshan,

Sikke en skøn og meget reflekterende anmeldelse du kommer med! Du startede for under 2 måneder siden og den udvikling du allerede har været i gennem er for vild!

Elsker ordsproget som du afslutter med: "separates the sheep from the goats"

Jeg sætter stor pris på den tid og ærlighed du har lagt i denne anmeldelse 🙏

Det er perfekt!

4 mars 2022

Hey Mads,

Mange tak for din anmeldelse - det værdsætter jeg meget!

En fantastisk investering

Efter at have været i gang med forløbet i cirka 5 måneder, ved siden af deltids-arbejde og en bachelor, var jeg i stand til opsige mit deltidsarbejde og tjene denne løn 5-7x i min egen virksomhed. En virksomhed, som jeg driver fra min bærbare computer, hvorfra jeg vil i verden.

Gennem forløbet lærer man ikke bare, hvordan man kan have succes som selvstændig. Man lærer også, hvordan man vender sit liv 180 grader, simpelthen for at give sig selv de bedste rammer for at kunne arbejde fokuseret. Man lærer, hvordan man virkelig får styr på sig selv, sine rutiner, sit mentale velvære mv.

En af de allerbedste ting ved forløbet er, at man er i samme båd som tusindvis af andre ligesindede - alle sammen med stor mål og drømme, og klar til at hjælpe hvis man er i tvivl. Gennem forløbet har jeg mødt flere fantastiske sparringspartnere, som jeg i dag ikke ville kunne være foruden.

Når jeg ser tilbage på mig selv fra før jeg købte forløbet er jeg en smule i chok. Mit livssyn har ændret sig fuldstændigt. Jeg sigter ikke længere efter et lækkert kontorjob - jeg har skabt mit eget, og jeg tager det med mig hvorhen jeg vil, på min bærbar. Friheden i at kunne arbejde fra et hvilket som helst sted er virkelig noget, jeg sætter pris på.

Tak til dig Kasper, og tak til hele dit team.

3 mars 2022

Hey Daniel,

Skøn, skøn læsning!

Det er vildt hvad du har opnået på kort tid i virksomhedsregi, samtidigt med at du har fået vendt dit liv 180 grader - kæmpe respekt herfra!

Jeg utrolig taknemmelig for den tid du har valgt at afsætte, til at sætte ord på den oplevelse du har haft med Online Mentorforløb 🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte efter en længere periodes…

Jeg købte efter en længere periodes overvejelse adgang til Kaspers mentorforløb, i februar 2021.

Jeg gik de første 6 måneder uden at handle på specielt meget af det Kasper underviser i. Det kan være en stor omvæltning for mange, da den "normale" person og en top performer som Kasper lever i 2 vidt forskellige verdener.

Efter 6 måneder gik jeg fuldtid (August 2021), og har nu i dag (Februar 2022) nok kunder og økonomi til at have friheden til at arbejde når og hvor jeg vil. Det havde ikke været muligt uden denne her forretningsmodel. Jeg er kun 1 år inde i forløbet, og kun 3-4 måneder med dedikeret fokus og arbejde, jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer.

Det er ikke nemt. Det er ikke et get-rich-quick-youtube-guru-pyramide-scam. Det kræver hårdt arbejde, sacrifices, fokus på det positive fremfor det negative. Vigtigst af alt handler det om du er åben overfor at lære af andre, og at du stoler på processen. Med den rette indstilling kan alt lade sig gøre. Det er nemt at se hvem der får succes, og hvem der ikke gør, så lad være med at give op efter 2 måneder.

Stor cadeau til Kasper og hans dygtige interne team, for at give mig selv og andre muligheden for at bygge noget specielt. Jeg ved ikke hvad jeg havde lavet nu, hvis ikke jeg havde stødt på det her forløb.

Hvis du læser denne anmeldelse og overvejer det, så spørg dig selv om 1 ting. Hvis andre kan, hvorfor skulle du så ikke kunne?

28 février 2022

Hey Cornelius,

Wow - sikke en anmeldelse!

Den udvikling du har været i gennem er en sand fornøjelse at følge med i. Som du også selv skriver, kræver det at man tager handling og tager tingene i eget tempo, hvilket er det som honorere dig nu!

Jeg værdsætter utrolig meget, at du har valgt at afsætte tid til at sætte et par ord på den oplevelse du har haft med Online Mentorforløb 🙏

Det bedste investering....

Det bedste investering....

Den her forretningsmodel er virkelig god, man for mere frihed i hverdagen, mere livsglæde og meget mere. Jeg købt forløbet tilbage i Juni 2021, og har ikke set mig tilbage siden.

16 février 2022

Hey Mussa,

Det er så fedt at læse, at du har opnået mere frihed og livsglæde gennem forløbet.

Mange tak for din anmeldelse, det sætter jeg stor pris på 🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

I tvivl? Det bør du ikke være

Du er i tvivl om du skal købe Kaspers Mentorforløb? Det kan jeg sagtens forstå, men du skal ikke være i tvivl om produktet er godt nok.
Efter at have købt Kaspers Mentorforløb og set det hele igennem er jeg mildest talt blæst bag over stolen. Selve teorien tager dig igennem alt en mentor kan lære dig. Kasper har skabt en 'guide' til den her branche der er SÅ gennemarbejdet, men det er ikke det der blæste mig bag over stolen. Til prisen er det vel at forvente. Nej, Kaspers system og det netværk han giver en er hvad der har overrasket mig. Han "tvinger" dig først igennem et modul angående dit mindset, som er skelsættende.
Derudover bliver du kastet ind i et netværk, med alle de mange andre der i tidernes morgen har købt forløbet, hvor der er så meget støtte og god energi(og ikke mindst massere erfaring)!

Men Kaspers mindset modul tvinger dig også til at forstå hvilken kræft, dedikation og fokus man skal lægge i det her. Han tøver ikke med at give dig hele historien selvom alt ikke er en dans på roser.
Så, er du i tvivl om du selv er der mentalt til en så stor forandring? Forståeligt.
Men hands down, har du viljestyrken, finder du ikke et bedre online mentorforløb i 2022.

4 février 2022

Hey Thomas,

Super fedt du føler dig blæst bag over stolen, og at du synes mindset modulet har været skelsættende!

Mange gange tak for den fine anmeldelse.

Noté 2 sur 5 étoiles

Læs dette FØR du køber forløbet!

Kurset er velovervejet og godt sammensat, men store dele af det er plukket fra andre folk. Blot for at give et enkelt eksempel herpå, så er afsnittet om vaner/rutiner i mindset modulet samt de dertilhørende skabeloner fx stærkt inspireret af bogen atomic habits. Det samme gør sig gældende vedr. modulet om Facebook Ads. Det er fint og blive inspireret – og det har jeg bestemt ikke noget imod. Min pointe er, at der er ikke noget i det kursus, som du ikke selv ville kunne finde frem på internettet.

Noget andet jeg føler bemærkelsesværdigt er at der har været meget stor udskiftning i Kaspers medarbejdere, og du kan selv gøre dig overvejelser om hvad det skyldes. Jeg kan fortælle dig en ting - det er sjældent at man ”kun” arbejder et sted i kort tid, hvis det er noget man er rigtig glad for. Dette er naturligvis vigtigt at nævne fordi flere og flere opgaver bliver outsourcet til teamet og dermed vil du i høj grad opleve dem som frontfigurer. Når det er sagt, så er det naturligvis et mentor/coaching forløb, så du køber dig derfor ind i Kasper som person, når du vælger at blive en del af kurset. Derfor vil jeg kort fortælle hvad du kan forvente.

Du kommer ind på et marked med 3000 ligesindede der bruger samme fremgangsmåde, samme scripts og søger de samme typer af kunder. Disse mennesker er kantede og ikke bange for at skabe deres egen succes på bekostning af andres failure. Markedet er kynisk, og du skal derfor være mere end almindelig dygtig for at få succes, så lad vær at lade dig narre af gode marketingsreklamer og store pengesummer. Det er altid nemt at fremvise succescases samt lave fejlbehæftede statistikker, og bruge det som en salgsfremmende katalysator til at sælge flere kurser, men spørg dig selv om følgende: Har du nogensinde hørt om én der ikke har haft succes med forløbet? If it sounds too good to be true, it probably is. Og faktum er at langt størstedelen af kursisterne ikke har særlig stor succes og ofte vælger at kaste håndklædet i ringen efter kort tid. Dette er bl.a. afspejlet i at der gennemsnitligt blot er 50 deltagere i de ugentlige live Q&A’s ud af i alt 3000 medlemmer (under 2% deltager). Langt størstedelen er altså ikke aktive (heller ikke i forummet). Derudover ser vi en stigende bekymring for konkurrencesituationen på markedet, dårlig omtale af forløbet ude hos kunderne og konsulenter der hijacker hinandens kunder.

Derfor er mit råd til dig der netop nu står og overvejer, om du skal blive en del af forløbet, at du reflekterer over følgende: Hvis du oprigtigt har en interesse for marketing, og søger et netværk med ligesindede folk samt en forretningsmodel der kan få dig i gang – så er kurset af fin kvalitet. Men hvis du er en ung dreng, der er stødt på kurset med drømmen om økonomisk uafhængighed, frihed til at arbejde hvor og hvornår du vil, men grundlæggende ikke brænder for marketing, så vil du blive skuffet når du om 1 år bliver nødt til at lukke din virksomhed igen, og du vil sidde med en meget bitter smag i munden. Derfor: Overvej om du vil bruge 12.000 kr. af dine surtopsparede penge på et kursus som dette (man kan gøre rigtig meget for den sum penge) – og husk på at pengene går til at sponsorere Kaspers luksusforbrug herunder fede biler, dyre rejser, dyre madvaner, rolex ure og hotelbesøg på D'Angleterre.

Jeg er sikker på du støder ind i rigtig mange salgstricks, som du ikke er opmærksom på, og det er fordi Kasper er god til at frame ting til hans fordel. Når man ikke forstår det, så kan det være svært at traffe et rationelt valg, fordi man ikke har et veloplyst grundlag at træffe valget ud fra. Derfor fortjener du naturligvis at blive gjort opmærksom på dette inden du overvejer at købe forløbet. Følgende observationer er blot et par eksempler, men ikke en udtømmende liste:
At Kasper løbende vælger at lancere nye versioner af forløbet er blot en berettigelse til at hæve prisen og malke videre på den succes han allerede har haft på de tidligere versioner.
At der er venteliste på forløbet og hele idéen om at man skal godkendes gennem et kald er en måde og skabe en eksklusivitet omkring forløbet, og til at gi dig følelsen af FOMO (fear of missing out). Faktum er dog at udviklingen i nye antal medlemmere er stagneret, og det du kan finde i kurset kan du også finde på nettet. Så vær bevidst om dette, og vigtigst af alt gør op med dig selv om du virkelig inderst inde brænder for marketing, eller om det i højere grad er friheden der tiltager dig (den kan du få på mange andre måder).

Jeg vil afsluttende sige at jeg med dette post ønsker at gøre op med det glansbillede der tegnes af forløbet, så I ved at der altså også sidder folk herude, som har haft modsatte oplevelse (og som måske er tavse af hensyn til repressalier og advokattrusler, som er noget Kasper ikke er bange for at ty til).

Opdateret (29.02.2022):
Jeg har ikke nok tegn til at svare på det…

2 février 2022

OPDATERET (28.02.2022):
Jeg er meget i tvivl hvorvidt dette er en reel anmeldelse da:

- Det med stor sandsynlighed ligner at være under et falsk dæknavn “Morten”.

- Du vil ikke oplyse hverken e-mail eller tlf. nummer, så vi kan finde en løsning.

- Du holder fast ved dine informationer og holder dem skjulte i stedet for at ville have penge retur, hvis du rent faktisk har købt forløbet

I og med du ikke vil have dine penge retur, men i stedet holder fast ved ikke at udgive dig selv, vurderer jeg din anmeldelse til, at være uoprigtig og ærlig talt, lyder det mere som om, at du er en direkte konkurrent til Online Mentorforløb, som ønsker at skade brandet gennem en opdigtet Trustpilot-anmeldelse.

Hej Morten,

Jeg er altid blevet utrolig inspireret af bøger og viden, hvorfor jeg læser mange bøger. Derfor er jeg helt naturligt blevet påvirket af “Atomic Habits”, som sammen med mange andre bøger har været en inspirationskilde til hvordan jeg lever mit liv i dag og derfor også, hvorfor jeg anbefaler som jeg gør i kursets modul omkring mindset.

Det er ikke alle, der sætter sig ned og læser en bog samtidig med de forstår hvordan de skal eksekvere på den. Derimod har rigtig mange let ved at forholde sig til en video, hvor der er en, der forklarer hvordan han selv har gjort.

ALT ligger gratis og offentligt tilgængeligt på internettet i dag. Jeg har aldrig lagt skjul på at du kan finde alt gratis på internettet. Mit forløb er en sammenkobling af, hvordan jeg har drevet min forretning de seneste 7-8 år. Hertil underforstået den viden jeg har fået ved at læse bøger og researche internettet tyndt for viden.

At der er udskiftning på mit team skyldes ganske enkelt at jeg ansætter personer, som er en del af forløbet. Det betyder, at der vil være udskiftning på teamet, da jeg ansætter folk med et ønske om at leve selvstændigt. Det kan ikke undgåes i en branche som denne, at der er udskiftning i ny og næ.

Jeg vil samtidig gerne indrømme at jeg også er ny som leder og ny i det med at skulle have ansatte. Min første medarbejder Conrad var på teamet i 1 år hvorefter han valgte at fokusere på sig selv og sin uddannelse på universitetet i stedet for. Det betyder ikke, at jeg ikke længere snakker med Conrad. Han er stadigvæk en af mine rigtig gode venner, som jeg nyder at bruge min tid sammen med. Fornyligt sad vi sammen en times tid og snakkede på Madklubben ved Kgs. Nytorv. Jeg er helt sikker på, at jeg endnu har meget at lære inden for dette område, hvorfor jeg dedikerer meget af min tid til selvudvikling inden for netop det at have et team.

Jeg har ansat et team, for at kunne lægge flere kræfter i forløbet og for at kunne tilbyde et bedre forløb for hver dag.
Jeg er selv på Live Q&A hver uge, jeg er selv aktiv i gruppen og det er mig på alle videoer i forløbets materiale. Der kommer absolut intet ind i forløbet, som jeg ikke har været inde over!

At sige, du kommer ind i et marked med andre, som bruger præcis samme scripts er ikke sandheden, Morten. Man får adgang til et forløb, hvor jeg har udarbejdet skabeloner og frameworks, som fungerer, og som jeg samtidig selv bruger den dag i dag. Du får ikke scripts som er statiske, du får frameworks - netop fordi jeg ønsker at alle, sætter sit eget personlige touch på deres henvendelser til virksomheder.

At komme med en udtalelse omkring fejlbehæftede statistikker og undersøgelser er ikke korrekt. Jeg har offentliggjort en Youtube video, hvor jeg er fuldt ud transparent med vores antal af svar på spørgeskemaet og hvordan det ser ud.

Jeg har aldrig lagt skjul på, at der er folk som ikke får succes med forløbet. Hvis alle fik succes med forløbet, ville alle tage forløbet.

Nu du nævner Live Q&A, vil jeg også gerne touche hvorfor der sidder mellem 50 og 100 personer herinde hver gang.

Det skyldes at du typisk som ny får utrolig stor gavn ved de 2x ugentlige Live Q&A’s hvor jeg selv og Morten fra mit team stiller sig til rådighed i 1 time til at besvare spørgsmål. Når du har været i gang i længere tid, er du mere selvstændig i dit arbejde og kan flere ting selv, hvorfor man ikke deltager lige så hyppigt i de ugentlige Live Q&A’s længere. Derudover ligger Live Q&A’s også på hverdage, som kan betyde at nogen ikke kan nå dem grundet arbejde, studie, fritidsaktiviteter eller andet, hvorfor vi gemmer dem og uploader med timestamps inde i forløbet dagen efter.

Du nævner også, at der løbende bliver offentliggjort nye versioner af forløbet. Det skyldes ganske enkelt at jeg selv bliver skarpere og skarpere inden for området samtidig med, at jeg bliver mere og mere bevidst om, at jeg kan gøre det endnu bedre. Derfor er der nu en 3.0 version på vej. Udover at jeg vil levere et bedre produkt, så udvikler markedet sig også konstant, hvorfor jeg konstant optimerer og udvikler på forløbets materiale, så jeg har mulighed for at have et forløb som er up to date og som er baseret på, hvordan det går nu og her. Der er på nuværende tidspunkt ingen intentioner om prisstigninger. Jeg har sågar fra start lovet, at hver gang forløbet får en opdatering eller der tilføjes nyt materiale, så vil nuværende elever på forløbet altid få dette gratis. Ligesom nuværende elever aldrig vil blive berørt at prisstigninger.

Ift. at vi introducerer ventelisten, så har du ret i, at vi ønsker at gøre forløbet mere eksklusivt. Vi ønsker at være selektive omkring, hvem der får adgang til forløbet. Vi vil sikre os at vi fortsat har fokus på det bedste produkt på markedet.
En anden grund til dette er, at vi ved en venteliste kan holde antallet af elever pr. måned på et niveau, hvor vi har tid til at hjælpe hver enkelt gennem både Live Q&A og i vores fælles community.

Din afslutning forstår jeg ingenting af. Aldrig nogensinde har jeg eller vil jeg komme med advokattrusler til nogen i Online Mentorforløb.

Jeg har anvendt Trustpilots "Find bruger" funktion, som jeg håber du vil svare på, da jeg personligt meget gerne vil tage et Zoom-kald med dig for at se dig i øjnene imens vi får en konstruktiv snak, hvor jeg gerne vil lytte til dig og finde en løsning.

Kasper Knudsen

KÆMPE ROS

Jeg har ikke andet end ros tilovers for Kasper's online mentorforløb. Det er gennemført og du får alt den viden og alle de skabeloner, som du skal bruge : )
Kæmpe anbefaling herfra!!

2 février 2022

Hej Emil,

Jeg er ekstremt glad for at høre, at du har fået en masse ud af forløbets materiale.

Din anbefaling er værdsat. Tusinde tak for den!

Kasper Knudsen

Noté 5 sur 5 étoiles

Så gode Trustpilot anmeldelser burde gerne tale for sig selv...

Dog vil jeg også gerne komme med min. Hvis du er i tvivl om forløbet er fup, scam, eller har intet værdi - så skal du tro om. Forløbet er spækket til med alverdens informationer om forretningsforståelse, mindset, den tekniske del af Facebook Ads - og meget mere...

Alene ved at købe Kaspers forløb kommer du ikke til at tjene 10.000, 20.000 eller 30.000 i måneden. Der er intet magi her. Det tror jeg nogle glemmer, især den meget lille brøkdel der kommer med dårlige anmeldelser. Det kræver hårdt arbejde og fokus - men med Kaspers redskaber, værktøjer, mm. gør han processen for os i forløbet meget "nemmere". Som køber af Online Mentorforløb, køber du dig ind i Kaspers hjerne, og det er bestemt ikke en dum investering.

Udover Kaspers gode færdigheder i ovenstående områder, har han også et team der besidder utrolig integritet og ansvarlighed - de arbejder på højtryk og er altid klar i indbakken. (Der er aldrig gået mere end 24 timer før jeg har fået svar på mine spørgsmål).

Forløbet er med henblik på at blive marketingskonsulent - dog vil jeg også anbefale investeringen til personer der gerne vil oppe deres produktivitet eller mindset. Som mange andre også har sagt internt i vores community - så er mindset modulet på 3 timer og 57 minutter alene hele investeringen værd. Det har noget helt særligt. Når man ser det første og anden gang har man ikke nogen anelse om hvor vigtigt det er. Det opfatter man først når man får implementeret det.

Prøv det af - det værste der kan ske er at du finder ud af at marketingskonsulent ikke er den vej du skal - men til gengæld har du så adgang og fri lejlighed til at forbedre dig selv som menneske. Ikke dårligt vel?

Om han har ændret mit liv? Tjooo - hvis alt går som planlagt, tjener jeg mere end mine gymnasielærere inden jeg går ud af 3.G. Ikke fordi at alt skal gøres op i økonomi.

22 janvier 2022

Hey Mads,

Jeg er glad for at Online Mentorforløb har været med til at vende dit liv 180 grader til det bedre. Det er en fornøjelse når man konstant udvikler sig.

Tusinde tak for den fine anmeldelse - det værdsætter jeg meget!

Noté 5 sur 5 étoiles

Kasper Knudsens mentorforløb kan klart…

Kasper Knudsens mentorforløb kan klart anbefales!

Kasper ligger meget energi i mindset, som er den primærer motor til grundliggende succes. Derudover bringer han mange års erfaring fra branchen og er ikke bange for, at dele alt sin viden med "os" hans lærlinge. Hans skabte netværk af marketingskrigere, som blomstre af disciplin og hårdt arbejde vil til hver en tid smide hvad de har i hænderne, for at hjælpe sine medmennesker i kurset, fordi som Kasper siger "det at hjælpe folk er at hjælpe en selv".
Hvis ikke man gennemfører kurset første gang uden en positiv tilgang til hvad fremtiden kan bringe, så har man uden tvivl et fixed mindset, som jeg vil mene man skal arbejde på.

Tusind tak for din viden Kasper!
Knowledge is key

22 janvier 2022

Hey Mikkel,

Jeg er glad for at forløbet har været med til at udvikle dig. Et open mindset er vejen til udvikling som du så fint nævner, Mikkel!

En fornøjelse at læse din anmeldelse - tusind tak!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus