1. Bijouterie
  2. Joaillier

KAYÉ er et smykkebrand skabt med fokus på tidløst design, kvalitet og hverdagsluksus. Vi designer smykker, der kan bruges igen og igen – både til hverdag og særlige øjeblikke. Hos KAYÉ lægger vi vægt på nøje udvalgte materialer, høj komfort og et æstetisk udtryk, der passer ind i et moderne liv. Vores kollektioner er skabt med ønsket om, at smykker ikke bare skal være smukke, men også føles rigtige at bære. Vi sætter stor pris på vores kunder og stræber altid efter en tryg og personlig købsoplevelse fra første klik til smykket ligger i hånden. Tak fordi du vælger KAYÉ 🤎

4,4

God kundeservice!

Jeg havde bestilt en gave, men havde lavet nogle indtastningsfejl. Så blev jeg lige mindet om det og det blev ændret straks. Før jeg vidste af det lå det i postkassen. Vi kommer helt sikkert igen!

17 février 2026

Super fin betjening

Super fin betjening. Kvalitetsprodukter

12 février 2026

Réponse : KAYÉ

Det er vi så glade for at høre! tak fordi du deler din oplevelse med os!

Jeg er virkelig glad for dette smykke

Jeg er virkelig glad for dette smykke. Det har et elegant og tidløst design, som passer perfekt både til hverdag og fest. Kvaliteten virker god, og det føles solidt uden at være tungt. Det fanger lyset flot og giver et eksklusivt udtryk. Jeg har allerede fået flere komplimenter, når jeg har haft det på. Kan klart anbefales til andre, der leder efter et smukt og stilrent smykke.

2 février 2026

veldig fornøyd-flotte smykker

Jeg kjøpte smykker fra Kaye og opplevelsen var super. Smykkene var akuratt som på bildene, føles solide og ser veldig fine ut. Bestillingen var enkel, og pakken kom raskt og pent pakket. Kommer til å handle her igjen.

25 janvier 2026

Er virkelig glad for min ring

Er virkelig glad for min ring, God og hurtigt service! Vil helt klart anbefale! 🌟

27 janvier 2026

Réponse : KAYÉ

Det er vi så glade for at høre!v tak fordi du deler din oplevelse med os🤎

God oplevelse

Super hurtig levering af fine smykker, Tak for det. Jeg kan klart anbefale KAYÉ

27 janvier 2026

Réponse : KAYÉ

Det er vi så glade for at høre, tak for at du vil dele din oplevelse med os 🤎

Smuk halskæde

Virkelig smuk halskæde, og hurtig levering.

20 janvier 2026

Réponse : KAYÉ

Hvor er det dejligt at læse 🤎
Vi er så glade for, at du elsker din halskæde – og at den kom hurtigt frem. Tusind tak fordi du delte din oplevelse ✨