Luwia.dk - Smykkebrand Avis 33

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Rigtig fine smykker af god kvalitet. Også fine priser i forhold til at det er ægte sølv og ikke bare belagt. Har både en ring og et par øreringe derfra og er mega tilfreds med begge. Vil helt klart kø... Voir plus

Fine smykker. Dog noget besværlig returnering af ring der ikke passede. For at returnere skrives der en mail til virksomheden. Der er opgivet 2 forskellige mail adresser. Mailen hvor man bliver sent... Voir plus

L'entreprise a répondu

Fantastisk Indpakning! De fleste brancher og mærker pakker smykkerne ind i små kasser, og så en pose.. Men Lúwia gør det meget mere personligt med konfetti, karameller og pink papir! Jeg elskede det... Voir plus

Jeg var med helt fra starten og har aldrig været skuffet over hverken udseende eller kvalitet på deres smykker! Har både købt til mig selv, men det kan også klart anbefales som en god gave ide! Har... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Bijouterie

Écrit par l'entreprise

Hos Lúwia.dk vil du altid finde et stort udvalg, af unikke smykker. Smykker i s925 sterling sølv og 18 karat forgyldt sterling sølv.

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Besværlig returnering

Fine smykker.
Dog noget besværlig returnering af ring der ikke passede. For at returnere skrives der en mail til virksomheden. Der er opgivet 2 forskellige mail adresser. Mailen hvor man bliver sent til retur portal, er der ventetid på. Der ud over er der noget kort returret på 14 dage, som man kan have svært ved at overholde på gaver der er købt lidt tidligt. Så alt i alt en besværlig proces. Er spændt på hvor lang tid der går, inden pengene er hos mig igen.

22 novembre 2025

Hej Berit
Tusind tak for din anmeldelse 😊

I forhold til returneringen gør vi altid vores bedste for at svare så hurtigt som muligt. I dette tilfælde kan jeg se, at din besked kom ind lørdag morgen, og at vi allerede skrev tilbage omkring 2 timer senere.

Vi vil også meget gerne nævne, at der i indkøbskurven findes et gavefelt, hvor man kan skrive, hvis ordren er en gave. Så sørger vi for, at returretten først gælder 14 dage efter gavegivningsdatoen, så der er god tid✨

Team Lúwia

Meget pæne smykker

Meget pæne smykker
Jeg har købt smykker flere gange fra Luwia, og de er altid så flotte og virkelig god kvalitet🫶🏻

Pakken kom allerede 2 dage efter jeg bestilte.
Kan virkelig anbefale deres smykker❤️

5 février 2025

Flotte smykker og god kundeservice

Flotte smykker og god kundeservice! ✨

Bestemt ikke sidste gang, at jeg bestiller fra Luwia.
Sød og hurtig kundeservice, som hjalp mig godt igennem mit køb, da jeg havde spørgsmål 😃

Smykkerne kom fint indpakket, og jeg er super glad for dem 👍🏼

7 janvier 2025

Hej Emma💫

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Dejligt at høre, du har haft en god oplevelse☺️

Bedste hilsner
Julie // Team Lúwia

Fantastisk service

Fantastisk service
Jeg har over en måned prøvet at få fingrene i et sæt øreringe. Jeg har mailet med dem og de har svaret promte og givet god service - øreringene har været i restordre og de har været gode til at orientere løbende.

15 juin 2024

10/10

Mega fine smykker! Hurtig levering og fik et bolsje med 🎉

13 septembre 2023

Jeg syntes at Lúwia er et meget godt…

Jeg syntes at Lúwia er et meget godt sted at købe smykker for de er ikke så dyre, men det er mega flotte og rigtig god kvalitet.
Jeg syntes også at det er meget gode til at pakke dem flot og sende dem på kort tid❤️
Så det er ikke sidste gang jeg køber fra Lúwia☺️

11 juillet 2023

Fantastisk Indpakning!

Fantastisk Indpakning!
De fleste brancher og mærker pakker smykkerne ind i små kasser, og så en pose..
Men Lúwia gør det meget mere personligt med konfetti, karameller og pink papir! Jeg elskede det helt vildt da jeg fik åbnet pakken for første gang!

13 mars 2023

Jeg købte en ring til en konfirmation

Jeg købte en ring til en konfirmation, og den kom hurtigt. Desuden blev konfirmanten også meget glad😊

12 juillet 2023

Hej Olivia

Tak for din fine anmeldelse!
Dejligt at høre, at du har haft en dejlig oplevelse med dit køb 😊

Julie - Team Lúwia

God Smykke oplevelse

Super flotte smykker til en god pris🤩
Ens bestilling kommer også ret hurigt.
Ville helt klart anbefale dem til andre der leder efter gode kvalitets smykker 🫶

12 mai 2023

Hej Laura

Tusind tak for din anmeldelse!
Hvor dejligt at høre, at du har haft en dejlig oplevelse med at handle hos os ✨

Julie - Team Lúwia.