Kbhfestudlejning Avis

3,7

Da jeg kom for at afhente det, jeg havde lejet, havde de ikke den ting på lager. Så jeg måtte køre igen uden. Samtidig trak de stadig pengene fra min konto, og førte dem først tilbage da jeg ringede... Voir plus

Bestilte over nettet og alt var bare i orden, ordren klar da vi kom for at hente. Super service og ikke sidste gang vi lejer der.

Jeg var noget skeptisk inden leje af slushice maskine grundet kedelige anmeldelser, men hentede en fin, ren og hurtig maskine til en rimelig pris. Alt gik efter planen, og fik tilmed lejet 8 fine bar... Voir plus

Vi havde lejet et 3 x 6 meter telt som supplement til vores eget festtelt. Fremragende kvalitet og nemt at samle. Man kunne ikke levere 2 kølebrønde til drikkevarer, men vi fik i stedet et kæmpe køle... Voir plus

1. Magasin de fête

Informations provenant de diverses sources externes

Udlejning af telte, borde, stole, fadøl, service, slushice, hoppeborge mm. i København & Sjælland

Moyen

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de 24 heures

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Vi brugt kbh fesudlejning sidste år og…

Vi brugt kbh fesudlejning sidste år og var godt tilfredse.

Desværre gik det ikke så gnidningsfrit denne gang.
Vi bliver ringet op på dagen og får fortalt at de kan levere 48 ud af de 60 borde vi har bestilt. De fortæller vi har indgivet to ordrer - men den ene var den vi indgav i 2019. Vi får en rabat på 300,- men vi måtte selv ud og købe 12 borde (til 1799,-)
Leveringen går fint, men de har glemt aftale om afhentning. Til en start vil de ikke hente det og efter en times ringen frem og tilbage ender det med vi kan stille det udenfor og låse hallen af.

Alt lykkedes til sidst og det var ikke den store merudgift, men det blev for meget bøvl i sidste ende 😕

8 septembre 2020

Grejet virkede ikke ordentligt

13 août 2020
Logo de Kbhfestudlejning

Réponse de Kbhfestudlejning

Hej Peter
Er ked af lyskæden var defekt på halvdelen.

Du ringede ikke og gav os en chance for at udbedre fejlen, det er vi kede af.

mvh Kbhfestudlejning

Super service

Super service - og meget nemt at bestille. Havde brug for personlig kontakt ved anden bestilling. Alt virker perfekt.

31 juillet 2020

Fik isspand god kontakt

Købte 25 kg isspand med ske. Det var lidt uklart at den stod i en indkørsel til afhentning.
Nemt at komme i telefon kontakt.
Skeen er færdig hvis den vaskes i almindelig opvask, dens coating er for tynd til genbrug

26 juin 2020

Utroligt god og hurtig service

Utroligt god og hurtig service! Jeg ringede om formiddagen, som jeg skulle bruge isterninger om aftenen, og trods min sene beslutning og bestilling, stod tingene klar til afhentning uden videre gebyrer eller besværligheder. Meget god og tillidsfuld service.

10 mars 2020