Nu gentagende gange hvor der er fejl i ordren, selvom der er skrevet kommentarer om fravalg af indhold og ingen mulighed for refusion. Simpelhen for dårligt, når man ikke kan spise maden grundet intol... Voir plus
Bestilte for 400kroner gennem Foodora, da maden ankom var der ingen markeringer på durumer, så man skulle stå og pakke dem ud af folie og unwrappe dem for at se om man kunne gennemskue hvad der var i... Voir plus
Tror godt jeg efterhånden kan kalde mig selv stamgæst 🫠 Jeg er KÆMPE fan, og nægter at tro at der findes bedre og mere velsmagende Shawarma i København. Samtidig altid god stemning samt frisk hyggeli... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Fremragende sted i Aalborg
Jeg har været forbi kebabistan i Aalborg afdeling. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har smagt så en fremragende kebab! Ovenikøbet er deres menu sammensætning udmærket til nogle fair og rimelig priser. 10/10 stjerner herfra.
2. Gang jeg var forbi havde jeg min kæreste med. Som også har anbefalet videre til hendes veninder.
- god service, god betjening, god priser, meget flot sted, gode tone, god placering.
Hvis man kan lide lammekød....
Hvis man kan lide lammekød - rigtig lammekød - så er Kebabistan nok den bedste i byen. Kødet er fedtet og velsmagende. Jeg tager hatten af for den, som kan spise mere end en enkelt durum. Men smagen er helt som den skal være og mere til. Stedet kan derfor varmt anbefales til alle, som kan lide ægte lammekød. Prøv i øvrigt den med tyrkisk brød, hvis man er kørt træt i durum og pita.
Meget lækker kebab
Meget lækker kebab. God service og rimelige priser. Kan du lide kebab, bliver du ikke skuffet. Århus afd.
Altid super velsmagende på kebabistan…
Altid super velsmagende på kebabistan på Istedgade. Intet at udsætte på maden overhovedet. Men personalet tager imod kontanter uden handsker på og smider pita brød på risteren og rør ved maden igen, uden at spritte eller vaske hænder. Det eneste der er ligeså mange bakterier på som penge, er fingrene op i endetarmen.Ikke særlig lækkert. Penge skifter hænder rigtigt mange gange om dagen, blir suget kokain igennem, stoppet i trusser på stripklubben, samlet op af hjemløse m.m....