Kentekenplaatdrukken Avis

4,5

Kenteken plaat voldoet helemaal aan de verwachting, bezorging niet. 1) de plaat werd niet zoals verwacht de volgende dag geleverd 2) de bezorg dienst (GLS) heeft het pakket door de brievenbus gedrukt... Voir plus

Niet alles wat ik wilde paste erop en ik werd een paar uur na mijn bestelling hierover gebeld. Telefonisch alles snel afgehandeld en de volgende dag in huis. Super vriendelijke, persoonlijke en snelle... Voir plus

Ik heb een witte kentekenplaat met opgelegde letters besteld en de volgende dag geleverd. De kentekenplaat was heel netjes verpakt en super snel geleverd. Niet de meest sexy website maar werkt perfect... Voir plus

Snelle levering , plaat is super met de opgelegde letters . Op mijn auto zaten ook opgelegde letters dus moet het kenteken voor de aanhanger uiteraard ook . Ik zal ik hier zo weer een kentekenplaat be... Voir plus

1. Boutique de cadeaux

Kentekenplaat / nummerbord met naam koop je bij Kentekenplaatdrukken.nl ✅Voor 17:00 besteld is morgen in huis ✅Lage verzendkosten ✅RDW kwaliteit ✅Direct uit voorraad leverbaar.

4,5

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

49 avis reçus au cours des 12 derniers mois

TOP!

Snelle levering, goede informatie over de levering etc. Ik had een fout gemaakt, werd snel en meedenkend op gereageerd! Helemaal top!

25 juillet 2025

Highly recommended

Ordered before 17:00 Wednesday and received the number plate the next day. They kept me updated with the delivery. It was easy to order and I got exactly what I ordered/needed.

Highly recommend

18 juin 2025

Helemaal top

Helemaal top! Kentekenplaat (naamplaat voor in de vrachtwagen) was echt netjes gemaakt volgens bestelling

Bestellen en leveren.

Producten zijn gemakkelijk te vinden en te bestellen. De levering heeft, ondanks een kleine vertraging, volgens afspraak plaatsgevonden.

Snelle levering

Snelle levering , plaat is super met de opgelegde letters . Op mijn auto zaten ook opgelegde letters dus moet het kenteken voor de aanhanger uiteraard ook . Ik zal ik hier zo weer een kentekenplaat bestellen.

2 juin 2025

Kwaliteit is top

Kwaliteit is top, de kleuren zijn mooi. Helaas vind ik de letters wat smal, waarschijnlijk dat ze niet te veel officiële kentekenplaten mogen lijken.