Kersversdigital Avis 3

3,6

3,6

Moyen

Betrokken en strategisch

Wij zijn bij Homerebels zeer tevreden over de resultaten die Kersvers Digital voor ons realiseert. Vanaf het begin is er helder gecommuniceerd en vooral fijn: Branca, Rob en Mitch zijn goed bereikbaar en denken actief mee over hoe we onze webshop verder kunnen laten groeien.

Wat ik waardeer is dat zij ook realistisch zijn over het proces. Het opstarten van campagnes is altijd even moeizaam, simpelweg omdat het algoritme tijd nodig heeft om de juiste doelgroep te leren kennen. Dat wordt duidelijk uitgelegd en goed begeleid. Na ongeveer de eerste drie maanden zie je die inspanning ook echt terug in de resultaten.

De samenwerking voelt betrokken en strategisch, niet als “even advertenties aanzetten”. Op basis van de behaalde resultaten ga ik mijn campagnes binnenkort samen met Kersvers verder uitbreiden naar andere social kanalen. Absoluut een partij die ik zou aanraden aan andere webshops die serieus willen opschalen.

1 janvier 2026

Facturatie zonder aantoonbare werkzaamheden

Wij hebben met Kersvers samengewerkt voor onze Google Ads-campagnes.

De samenwerking begon positief, maar later bleek dat er in bepaalde maanden geen aantoonbare werkzaamheden waren verricht, terwijl er wel werd gefactureerd.
Ondanks herhaald verzoek om bewijs (zoals logs of rapportages) is dat niet geleverd.

Toen wij de factuur voor die periode betwistten, reageerde het bureau met dreiging van incasso in plaats van inhoudelijk bewijs.
Ook kwam later aan het licht dat er een partnercode met commissie was toegevoegd zonder dat dit vooraf was besproken, iets wat wij als onprofessioneel ervaren.

Wij hebben geprobeerd de situatie netjes op te lossen, maar kregen geen transparante onderbouwing van de geleverde diensten.
Uiteindelijk hadden wij besloten om juridische stappen te nemen en alle bewijsmateriaal verzameld. Al gauw hadden zij de incasso ingetrokken.

Op basis van onze ervaring zouden wij dit bureau niet aanbevelen voor partijen die waarde hechten aan openheid, bewijsbare werkzaamheden en eerlijke communicatie.

Een tip voor de andere ondernemers: Google, Channable houden nauwkeurige logs bij, mocht je twijfelen aan de werkzaamheden zou ik adviseren om alle logs na te lopen!

1 janvier 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit