Lisez les avis des autres
Ik ben bij Keukenstunter in Mijdrecht geweest. Erwin en zijn zoon Tim zijn hele aardige mensen en ,belangrijk: professioneel,denken met mee,dringen niets aan je op en de service is helemaal top. Ik b... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Keukenstunter, proef de sfeer! Keukenstunter inspireert en middels ons geavanceerde 3D-tekenprogramma laten we uw droomkeuken tot leven komen. Er kan oneindig worden gecombineerd met kleur- en materiaalvariaties in deuren, werkbladen, apparatuur en accessoires. Onze ervaren adviseurs zorgen voor een droomkeuken die binnen uw woonruimte, woonstijl en budget past. Keukenstunter verkoopt uitsluitend A-merken, in een moderne, heldere actieformule met een 100% tevredenheidsgarantie!
Coordonnées de contact
Aucun historique récent de demande d’avis
Goed geholpen door Gydo
Goed geholpen door Gydo, hij neemt de tijd en denkt goed met je mee. Hij geeft alternatieven, maar drukt deze niet door en denk ook mee hoe jouw ideeën daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden. Tegen wat probleempjes met o.a. het plaatsen van de keuken opgelopen, maar die werden door Gydo professioneel opgepakt.
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
Top service en vakmanschap!
Wij zijn ontzettend tevreden over onze nieuwe washokinrichting! Appie heeft ons zeer goed geholpen! De service was vanaf het eerste contact uitstekend en de montage is vakkundig en netjes uitgevoerd. Eerder hebben we hier ook al een keuken gekocht en ook daar waren we enorm tevreden over. Het vakmanschap, de kwaliteit en de aandacht voor detail zijn echt top. Fijn bedrijf Keukenstunter, dat afspraken nakomt en kwaliteit levert. Absoluut een aanrader!

Keukenstunter in Mijdrecht.
Ik beveel ze zeker aan anderen toe!

Réponse de Keukenstunter
Super ervaring met Keukenstunter Gorinchem!
Wij hebben onze keuken gekocht bij Keukenstunter Gorinchem en zijn ontzettend tevreden. Dankzij de 3D-ontwerp kregen we direct een duidelijk beeld van hoe de keuken er uiteindelijk uit zou komen te zien. Hierdoor werd het veel makkelijker om de juiste keuzes te maken.
De levering en montage verliepen snel en soepel. De montage werd snel ingepland en de keuken werd netjes dicht bij de montageplek geleverd, waardoor de monteurs direct aan de slag konden. De monteurs werkten netjes, waren vakkundig en zorgden ervoor dat alles perfect werd afgewerkt. De keuken was binnen een dag gemonteerd.
Al met al een fijne ervaring met een prachtig eindresultaat. Ook de communicatie gedurende het hele traject was uitstekend. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken!

Goede service !
Onlangs een keuken uitgezocht Keukenstunter Delft .
Communicatie en de manier van helpen /adviseren van Jerry Waasdorp heeft uiteindelijk geleid tot het overgaan van kopen !
Hele prettige samenwerking !
Dank je wel Jerry

Réponse de Keukenstunter
Een verassende uitkomst van ons bezoek…
Een verassende uitkomst van ons bezoek aan keukenstunter Alkmaar.
Wij zijn goed geholpen met een mooi ontwerp door Richard voor een nieuwe keuken.
En vriendelijk personeel.

Keukenstunter Eindhoven
In Eindhoven een hoek keuken gekocht.
Heel fijn en vriendelijk geholpen door Gwenn Van Gerven,hij denkt en kijkt goed met jou mee wat je te besteden hebt.Keuken was mooi op tijd geleverd en zonder schade.Nog maals bedankt Gwenn,ga zo door.
Groet van Bob een te reden klant uit Den Bosch.

Réponse de Keukenstunter
Wij raden de keuken stunter aan om uw…
Wij raden de keuken stunter aan om uw keuken te kopen.
We zijn waanzinnig goed geholpen, de service en kwaliteit is echt top.
De montage is ook van hoge kwaliteit.
Erwin is echt een geweldige verkoper die graag mee denkt, dank je wel Erwin

Réponse de Keukenstunter
Goede service, duidelijke communicatie en vakkundige plaatsing. Alles netjes afgewerkt. Bedankt!”

Top ervaring
Wij hebben 2 villa’s laten bouwen en beide keukens laten maken en designen door keukenstunter Leiderdorp. Het werk is top uitgevoerd en de service was ook top, bij enige problemen kon ik meteen bij ze terecht. Ook waren ze heel handig met het mee bedenken van eventuele aanpassingen of veranderingen die beter konden. Apo was echt top bij het helpen designen van de keuken en de inrichten hiervan. Daarnaast was Jeffri heel goed en handig met het installeren van de keukens. Al met al een topervaring gehad bij Keukenstunter Leiderdorp!

Réponse de Keukenstunter
Heel professioneel bedrijf ze denken…
Heel professioneel bedrijf ze denken heel goed mee en doen hun werk uitstekend Kwaliteit en service 👌🏻👌🏻👌🏻

GEEN GOEDE SERVICE
Ik heb een aantal jaren geleden een keuken bij keukenstunter in Leiderdorp gekocht, maar na een aantal jaren zien de handgrepen van mijn keuken er niet meer uit. Ik heb gevraagd of ik een lakstift zwart kon krijgen. Na ongeveer meer dan een maand, kreeg ik een lakstift. Maar geen zwart, maar de kleur wit. Heb weer een bericht gestuurd en wat denk je, ik moet weer wachten. Ik heb toen de stoute schoenen aangetroken en ben zelf naar een bouwmarkt gegaan en heb zelf iets gekocht. Dus de service van keukenstunter is in een woord gezegd.
GEEN GOEDE SERVICE.

Geld binnen, weg service
Bij binnenkomst, het tekenen van de keuken en meedenken waren we erg enthousiast. Ook kwamen we met de prijs snel uit en werd er meegedacht om deze zo laag mogelijk te krijgen zonder de keuken er veel aan te passen.
Maar na de plaatsing veranderde heel ons enthousiasme. Helaas was er 1 kastje beschadigd geraakt met de bezorging. (Wat kan gebeuren natuurlijk) maar dan nu…
Onze wijnkoeler was op nalevering, deze zou dan tegelijk met de beschadigde kasten geleverd worden. Maar nu valt de communicatie gewoon helemaal stil, geen wijnkoeler, geen kast. Oftewel een kapotte kast en een gat in onze keuken. Elke keer smoesjes dat het zogenaamd verkeerd geleverd is en dat ze binnen 48 uur wat laten horen maar niks ervan klopt. En nu gewoon totaal geen reactie meer.
We zullen dus verdere stappen moeten gaan zetten. En dat na een aankoop van 25k.
Dus 1 tip. Laat je niet verleiden in de winkel. De na service is bagger.
Top service en vakkundige montage!
Top service en vakkundige montage!
Super blij met onze nieuwe keuken! Het hele proces liep soepel: Appie heeft tijdens het bestellen al onze wensen perfect doorgenomen en uitgetekend in een mooie schets. Jeffrey heeft de keuken vervolgens vakkundig en goed gemonteerd. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat en de fijne service
Absoluut een aanrader!

Super geholpen bij keukenstunter Alkmaar
Super geholpen bij keukenstunter Alkmaar. Uiteindelijk al onze wensen (bijna) binnen budget 😉

Top service
Door Appie in de winkel heel goed geadviseerd en geholpen bij het samenstellen van ons keuken. De keuken is in mei geplaatst door Jeffrey Piroe en collega's. Door het niet duidelijk aangeven van ons een verkeerde Qooker besteld dus kleine vertraging opgelopen. Door Jeffrey netjes onder coulance vervangen voor een duurdere optie en alsnog de volgende dag in de avond geplaatst. Top service en meedenkende monteurs die weten waar ze mee bezig zijn.

Réponse de Keukenstunter
Absolutely phenomenal service from…
Absolutely phenomenal service from start to finish. The delivery was on time, professional, and handled with great care. Communication throughout the entire process was outstanding clear, responsive, and genuinely helpful. It’s rare to find a team that combines such high quality service with excellent customer care.Special Thank you to Jeffery and Appie who have been truly phenomenal.

Réponse de Keukenstunter
Top notch service and quality materials
The customer service here is exceptional. We had the pleasure of working with Richard on the design of our new kitchen, and he was outstanding patient, thorough, and incredibly attentive. He walked us through every detail of the design, making sure we fully understood each feature and that everything aligned with our vision. We're absolutely thrilled with the result and are already looking forward to coming back for our upcoming bathroom renovation!

Réponse de Keukenstunter
Er werd goed met ons meegedacht
Er werd goed met ons meegedacht bij Keukenstunter Alkmaar over budget en verschillende opties, muur verven of gekleurde kastjes bijvoorbeeld. Doordat er meerdere mensen meekeken kregen we verschillende visies op de opties wat wij fijn vonden. Er werd goed voor ons gezorgd, vaak drinken aangeboden en een lekkere tosti tijdens lunchtijd.

Réponse de Keukenstunter
En savoir plus sur les différents types d'avis.