Kibæk Cykler Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Har været forbi Kibæk Cykler, hvor jeg har fået foretaget en Bike Fit af Thomas. En utrolig god oplevelse, der var sat god tid af til selve fittingen, og hele cyklen blev gennemgået med opmåling,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik foretaget et bikefit af Thomas hos Kibæk cykler, og alting spillede bare. Virkelig behagelig og meget kompetent. Her efter de første par ture på min "nye" cykel, virker det umiddelbart til at alle... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kibæk cykler får mine varmeste anbefalinger! Jeg har netop købt en ny racercykel hos dem, og deres serviceniveau er fuldstændig uden sammenligning. Det hele er helt nede på jorden med fuld respekt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte en cykelhjelm og skulle allerede bruge den dagen efter, jeg troede ikke den kunne nå frem. Jeg ringede ca kl 13 og spurgte dem om det overhovedet var muligt. En rar mand sagde han ville s... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vélos
  2. Magasin de réparation de vélos
  3. Magasin d'accessoires de vélo

Écrit par l'entreprise

Hos Kibæk Cykler sælger og reparerer vi alle former for cykler. Vi er medlem af Danske Cykelhandlere og certificeret som "Din cykelfagmand." Vi stræber efter hurtig levering og gør hvad vi kan for at holde vor aftaler. Reparationer udføres fra dag til dag eller samme dag efter aftale. Vi sælger de fleste former for cykler og indstiller alle voksen cykler med BodyScanning, så du sidder godt på din cykel allerede på første tur cykletur. Ønsker du et mere gennemgribende bikefit til din mountainbike eller racercykel klarer vi også det.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super professionel & kompetent

Super professionel & kompetent vejledning med udgangspunkt i mine ønsker. Alle mine forventninger og mere til blev indfriet på en super behagelig måde. Uden tvivl en klokkeklar 5 stjerners oplevelse!

9 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Super behagelig og professionel…

Super behagelig og professionel betjening. Vi er slet ikke i tvivl om at vi er havnet hos fagfolk. Vi starte faktisk med at se på samme cykel model hos en stor landsdækkende kæde men her var det tydeligt at det kun var kampagne modellerne der var interesse for at få solgt. Men her hos Kibæk cykler var der fokus på at finde en cykel der passede til behovet.

23 juillet 2024

God service og kvalitet

Jeg er meget tilfreds med min oplevelse! Leveringen var hurtig, og kvaliteten af produkterne er rigtig god i forhold til prisen. Alt i alt en fremragende service, og jeg vil helt klart handle her igen.

27 juin 2024

Høj service ved internetsalg

De er meget hjælpsomme for gør det selv folket. God til at spørge ind så man husker alt, det man skal bruge for at udføre opgaven. Stor anbefaling herfra.

21 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

God service og varen ankom hurtigt

God service og varen ankom hurtigt. Vil helt sikkert handler der igen.

3 mai 2024

Hej Pelle
Tak for anmeldelsen og stjernerne.
Du er velkommen en anden gang!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kom til at bestille forkerte…

Jeg kom til at bestille forkerte skiftegreb, som jeg blev nødt til at returnere. Thomas fra Kibæk Cykler rakte ud til mig for at høre, om han kunne hjælpe mig med at finde de rigtige greb. Det er ekstraordinær kundeservice fra en webshop, så fem stjerner herfra.

4 janvier 2024

Hej Ulrik
Tak for de rosende ord.

Noté 5 sur 5 étoiles

Webshoppen imponerer med utroligt…

Webshoppen imponerer med utroligt hurtig levering. Bestilte varer ankommer inden for de lovede tidsrammer, hvilket overgår forventningerne. Denne effektivitet sikrer en fremragende kundeoplevelse, hvor man kan stole på at modtage sine produkter rettidigt. Enestående leveringsservice gør webshoppen til et foretrukket valg for dem, der prioriterer hastighed og pålidelighed i deres online shopping.

20 décembre 2023

Hej Stephan
Tak for de flotte ord.
Jeg håber vi må hjælpe dig en anden gang.
Godt nytår.

Fin oplevelse.

Fin oplevelse.
Hurtig svar om levering.
Fint, at der var plads til at skrive, at det var en anden der skulle afhente i butikken.

4 décembre 2023

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus