1 ster is nog te veel. Koop hier niet!! Lees even alle revieuws en dat zeg meer dan genoeg. Ze reageren niet op je mails en zodra je een app stuur word je geblokkeerd. Fatbike zou helemaal gemonte... Voir plus
Lisez les avis des autres
Het advies via de app was goed. De medewerker was vriendelijk en gaf duidelijke informatie, waardoor ik de juiste fatbike voor mijn dochter kon kiezen. Op 22 feb besteld Wat minder prettig was:... Voir plus
3 tot 5 dagen levertijd, dikke lalaloepsie. Krijg nu al 3 weken te horen " begin volgende week".. Leuk als je je kleine een fatbike voor zn verjaardag belooft, nu 2 weken geleden. En dan heb je... Voir plus
1 ster is nog te veel
Fatbike zou helemaal gemonteerd afgeleverd worden. De trappers waren niet gemonteerd en lagen er al na 2 dagen af. Zeer slechte kwaliteit. Valt niet onder garantie want de bike is helemaal gemonteerd afgeleverd volgens hun. Dan alsnog zou dit niet mogen. Nu tot op heden nog steeds geen bericht van hun gekregen en zijn alweer een jaar verder.
Koop het ergens anders zou ik zeggen
Ik wacht nu twee maanden ik raad het af!!!! om bij hun te bestellen. Zit hier met verdrietige kinderen. ze hadden had gespaard voor hun fietsen! Als ik wil annuleren moet ik 100 euro betalen omdat een bepaald termijn al verstreken is. Als ik vraag wanneer ze geleverd worden zitten ze al in de planning en dat zo al een aantal keer. Ik had ze op 27 februari 2026 besteld
Ik heb een fatbike besteld op 28…
Ik heb een fatbike besteld op 28 februari en nog steeds niks binnen al 3 weken zeggen ze je zit in de laatste fase om te bezorgen ben er wel klaar mee echt spijt dat ik er mee in zee ben gegaan hopelijk wordt hij toch nog bezorgd gr john van der velden
Fatbike s20 pro
Ik had in december een nieuwe fatbike voor me zoon gekocht cadeau voor kerst met alle toeter en bellen en accessoires alleen ontbrak het Alarm systeem dus ik contacteerde ze en ze zeiden dat het met enkele weekjes weer er zou zijn dus die zou dan gelijk opgestuurd worden. Vervolgens 3 maanden later contacteer ik ze en mail ik ze probeerde ze te bellen geen gehoor meer dit is echt diep en diep triest spijt van dat ik hier een fatbike gekocht heb…
Hele slechte communicatie
Hele slechte communicatie, en wanneer het product niet meer nodig is (retour) dan vragen ze geld ookal is het product nog niet geleverd en betaald
1ster is nog teveel
1ster is nog teveel. Fatbike besteld, toen verliep communicatie.icatie heel vlot. Maar de levering gebeurd niet. Ik wou hem dus annuleren maar volgens hun gaat dat niet meer omdat de fatbike al klaar staat bij voor levering...2w later nog geen levering. Berichten via WhatsApp en mail met de vraag geduld hebben.
Koop hier niets!!!! Alvast een PV ingediend bij politie, bij ECC klacht ingediend en ACM in Nederland. Desnoods betrek ik er de media bij tot hun handel stopt
Mijn dochter is happy
Wat minder prettig was: toen ik de fatbike wilde annuleren, werd aangegeven dat dit niet meer mogelijk was omdat deze al in het bezorgproces zat. Vervolgens zijn twee bezorgafspraken niet nagekomen. Wel werd er telkens netjes gereageerd op mijn e-mails (ik heb er drie gestuurd).
Door de vele negatieve reviews begon ik te twijfelen en heb ik zelfs aangifte gedaan. Achteraf bleek dat niet nodig, want na 34 dagen werd de fatbike onverwachts alsnog netjes geleverd. Dus de aangifte ingetrokken. Mijn dochter is er gelukkig heel blij mee.
Tip voor Kick & Move: spreek geen levertijden af die niet nagekomen kunnen worden. Dat voorkomt veel stress voor klanten én voor jullie.
Gewoon niet bestellen hier - extreem slechte klantenservice
Amateuristisch bedrijf
Amateuristisch bedrijf. Ik had een mini fatbike besteld die zou binnen een dag bezorgd worden. Komen ze 3 dagen later aan met een grote. Foutje kan gebeuren zou je denken. Na bericht werd mii verteld dat het echt een fout was omdat de grote duurder zou zijn. 🤣🤣 grote is 650 en kleine 800 op hun website. Wat een bende Amateuristische oplichters lijkt wel een stel 15 jarige die even een bedrijf opzetten.
I received my fatbike today and I’m…
I received my fatbike today and I’m really happy with it! It took almost one month to be delivered, but honestly it was worth the wait. The bike arrived already assembled, which made everything much easier. As soon as I saw it, I was impressed, it’s big, solid, and looks amazing. The build quality feels great and it looks very powerful. I can’t wait to ride it more and test everything. So far, I’m very satisfied with my fatbike. Highly recommended!
Geloof alle negatieve recensies die je…
Geloof alle negatieve recensies die je leest. Als je wilt bestellen, reageren ze midden in de nacht. Nadat je de bestelling hebt geplaatst, laten ze niets meer van zich horen. Je kunt hetzelfde verwachten als er iets misgaat. De garantie die ze geven is dus ook waardeloos. Blijf ver weg van dit bedrijf. Een week na mijn bestelling reageren ze nog steeds niet en niemand heeft contact met me opgenomen over mijn levering. Ik heb talloze e-mails gestuurd, maar slechts één standaardantwoord ontvangen. Gelukkig heb ik niet online betaald en afgesproken om contant te betalen. Het lijkt een oplichtersbedrijf met een mooie website. Ze zullen de schuld op hun 'leveranciers' schuiven. Als ze een achterstand hebben, zouden ze op zijn minst de verwachtingen kunnen managen in plaats van klanten te negeren.
Bij de positieve recensies die je leest, zul je merken dat de meeste maar één recensie bevatten, waarschijnlijk betaald. Om de paar dagen na een negatieve recensie betalen ze waarschijnlijk iemand of vragen ze een vriend om een positieve recensie te schrijven.
BLIJF ERBIJ WEG en betaal niet vooraf. Ik wou dat ik mijn eigen advies had opgevolgd, maar ze reageerden zo snel via WhatsApp dat ik erin ben getrapt. Laat dit jou niet overkomen. Bovendien zijn ze niet de goedkoopste. Alle officiële fatbikes worden geleverd met 3 maanden garantie, zij bieden een nep-garantie aan omdat ze weten dat ze je gewoon kunnen negeren.
Kickmove, als jullie dit lezen, zoals ik al in mijn vele e-mails heb aangegeven, beschouw mijn bestelling als geannuleerd. Ik koop mijn fiets wel bij een echte winkel.
16/03
Kort na deze recensie werd KM erg actief.
1. Ze probeerden me verder op te lichten met een illegale 'annuleringskosten', bewerend dat dit in hun algemene voorwaarden stond. Ze zouden mijn bestelling alleen annuleren als ik akkoord ging met de annuleringskosten. Natuurlijk ging ik daar niet mee akkoord.
2. Ze probeerden me een 'oplossing' aan te bieden, namelijk hun 'beste' pakket tegen een lagere prijs (hoger dan mijn oorspronkelijke bestelling). Ik weigerde, omdat ik geen zaken wil doen met een bedrijf dat slechte service levert.
3. Vandaag werd ik gebeld door een man genaamd Ayub. Hij vroeg me mijn recensie te verwijderen. Ik weigerde, waarop hij boos werd en dreigde naar mijn huis te komen. Hij noemde het adres hardop en hing op.
Het management bestaat uit boeven. Ga niet met deze mensen in zee.
Ik zit te denken om er een rechtzaak van te maken.
Oplichters zijn het.
Ik zit zelfs te denken om er een advocaat op te zetten.
Ze leveren gewoon niet wat ze beloven maar je betaald er wel voor.
Deze zaken moeten gestopt worden.
Trap er niet in en koop er niets hoe verleidelijk het ook is.
Specialist in Ponzi fatbikes, ze rijden vast Mercedes in Dubai vanwege de drukte, komt goed meneer.
Mooie praatjes en snelle reacties TOT er betaald is. Dan volgen niets zeggende antwoorden op vragen, rekken rekken rekken. Een nieuwe vorm van internet terreur naar mijn mening “De ponzi sales”. Want een Fatbike komt er niet.
1 ster - Schandalig: € 142,60 aan kosten door ontbrekende accessoires
Begin januari mijn fatbike besteld, maar door het extreem laat leveren van de accessoires kon ik de fiets twee maanden lang niet gebruiken. Hierdoor ben ik in totaal € 142,60 aan aantoonbare OV-kosten kwijtgeraakt. Kick & Move negeert elke mail over een vergoeding voor deze schade.
Daarnaast:
De GPS-app werkt nog steeds niet op Android (ze geven alleen info voor iPhone).
De band is na 3 weken al lek.
Ze reageren op geen enkel bericht.
Zodra je betaald hebt, laten ze je stikken. Ik heb de officiële NS-facturen als bewijs klaarliggen voor de Consumentenbond. Koop hier niet!
Update 25 februari: Kick & Move wijst nu elke verantwoordelijkheid af en noemt de zaak 'afgesloten'. Ze weigeren de reiskosten van € 142,60 te vergoeden en zeggen dat een lekke band na 3 weken eigen schuld is. Geen service, alleen maar mooie praatjes bij verkoop.
koop hier nooit iets dikke oplichting
koop hier nooit iets dikke oplichting
wacht al 5 weken op de fatbike hele tijd beloftens maken maar niks van de beloften komen uit .
ze reageren niet op WhatsApp enkel als je een nieuwe klant bent en vragen hebt reageren binnen het uur .
ik denk toch dat ik maar een klacht ga neer leggen wand dit kan gewoon niet dikke oplichting is het bah schaam Julie zou ik zeggen
V20 pro
Ik heb de V20 pro besteld op 29 december in de kerstvakantie dus. De afspraak was 3-5 werkdagen, dat stond in de website. Maar na dat wij de fatbike hebben gekocht kregen we via mail alleen maar een factuur en geen leverdatum of wat dan ook. We hadden 4 dagen gewacht voor een mail met de leverdatum want ze zouden binnen 48 uur contact met ons opnemen en vertellen wanneer ze zouden langskomen. Na die 4 dagen niks gehoord te hebben hebben we hun gebeld. Zij waren echt moeilijk te bereiken aan het begin. Toen er iemand eindelijk opnam vertelde hij ons dat ze niet bezorgden in de kerstvakantie en dat de eerste week na de kerstvakantie meteen de fiets wordt bezorgd. Toen dachten we nog dat het best wel een normale situatie was. De vakantie was afgelopen en het begin met veel sneeuwen dat het op sommige plekken code oranje/rood werd in Nederland. Ze zeiden tegen ons dat ze niet gingen bezorgen omdat de verzekering hun niet zou verzekeren als er iets gebeurden met de fatbikes in dat weer. Klonk best logisch voor ons en we zeiden Oke. Toen Was de sneeuw opgedroogd en dat was in de eerste week na vakantie op een donderdag. Ze zouden tegen ons dat hij wordt ingepland en ergens rond maandag tot en met woensdag gaat komen en omdat ze te laat waren bezorgen wouden voor onze cadeautje bij geven een extra slot. Toen dachten we het eindelijk opgelost aan het is klaar. Zijn we tot woensdag aangekomen en hij is er nog steeds niet dus we hebben contact opgenomen en ze zeiden dat ze heel erg druk hadden vanwege de vertragingen in de bestellingen van andere mensen. Toen dachten we hier klopt iets niet. Dus ben ik maar op de reviews gaan kijken op dit website en heb ik gezien dat ze in 1,6 sterren reviews hebben en toen ik de reviews was zag ik heel veel dingen die vertelt werden dat hij bij ons ook echt gebeurd zijn. Ik had een vriend die back kick en move ook zijn fatbike heeft besteld maar dat was dan weer anderhalf jaar geleden. Toen het donderdag was hadden we lang genoeg gewacht en belden we in3. Want wij geloofde sowieso aan het begin niet dat je voor zo'n lage prijs echt een goede fatbike krijgen zonder problemen mee te maken zoals met de bezorging of de fatbike zelf. Dus we belde hun op een donderdag ze zeiden eerst tegen ons dat we moesten mailen dus dat deden we. Toen mochten we op de volgende dag hun bellen dat was op een vrijdag en toen zeiden ze tegen ons tot zo is inderdaad niet kan en dat zij zouden ingrijpen. Wij zeiden tegen Indy al zei de fatbike niet dit weekend kunnen bezorgen dan willen we ons geld terug en alles annuleren. Maar gelukkig greep in3 op de goede moment in en hadden ze ongeveer 2-3 uur later ons gebeld kick en move van dat de fatbike is opgenomen door de bezorger en dat hij naar ons opgestuurd zou worden en ze vroegen of ze zaterdag dus meteen de volgende dag mochten langskomen. Dus ze kwamen 12 uur 's middags de fatbike bezorgen. Er kwam en lieve man die ons uitleg gaf voor de fatbike de sleutels werden ook meegegeven alleen wat er stond in de website toen we hem kochte dat er een alarm wordt meegegeven voetsteuntjes, Track & Trace, een achterzitje en nog wat meer dingen maar toen we goed keken naar de fatbike toen de bezorger weg was zagen we geen alarm tussen zitten dus we belden hun op en zeiden dat hij geen alarm tussen zat ze zeiden dat we goed had moeten lezen onder de foto bij de beschrijving dat er geen alarm tussen zat dus een keek en dat klopt inderdaad. Want ik wou raar vind dat ze een alarm erbij zetten maar dan niet geven om de foto maar goed dat maakte niet heel veel uit. We hebben wel een hele sterk slot gekregen want wel een mooie cadeau is en voor de rest was alles naar wens. Kort gezegd moet je bij hun bestellen? Mijn mening is ja je hebt een mooie fatbike voor een kleine prijs en dan nog geven ze jou accessories erbij als het de laatste met de bezorging. Maar toch zou ik een tip geven om met Klarna of met in3 te betalen want zij zullen je helpen als er iets mis gaat als wij nooit met in3 hadden betaald was het een hele andere situatie maar alles was het waard.
Oplichters! NIET bestellen! Je bent je geld kwijt!
Oplichters! NIET bestellen! Je bent je geld kwijt!
Bedrijf laat recensies verwijderen!!!!
Ik heb hier 29 december een bestelling geplaatst en betaald. Vanwege de sneeuwval zou de levering later in de week plaatsvinden. We hebben het hier dan over begin januari.
Helaas is er niets geleverd, en na meerdere e-mails, en whatsapp berichten wordt er nu helemaal niet meer gereageerd.
In het begin krijg je nog reactie, en reageren ze ‘ vriendelijk ‘ maar zodra de smoesjes op zijn en de tijd verstrijkt, wordt er niet meer gereageerd.
Wij hebben tot op heden geen product ontvangen, we zijn het geld kwijt, en krijgen geen gehoor meer van het bedrijf.
We hebben ondertussen aangifte gedaan, en we hopen dat iedereen die dit leest dit ook gaan doen, zodat dit kan stoppen en we ons geld terug krijgen.
Laat dit een waarschuwing zijn mocht je twijfelen om hier te bestellen. Alsjeblieft! Doe het niet! Het klinkt zo mooi, maar je wordt opgelicht
Het zijn oplichters
Het zijn oplichters
Fatbike besteld direct betaald
Nooit gekregen
Terug betaling zoals ze belooft ook niet gekregen
Nemen geen telefoon op
Antwoorden niet op berichten
Koop hier Nooit
Fat bike
Ik heb 9 maanden geleden een fate bike gekocht bij kick & move met een jaar garantie nu heb ik zelf de fiets naar 5 maanden een onderhoudsbeurt gegeven omdat dat mijn aangeraden werd door meerdere dus zo gezegd zo gedaan nu naar 9maanden doet de fat bike het niet meer en dacht ik dan neem ik contact op om de fat bike op te laten halen om hem naar te kijken en te maken onder de garantie . Het duurde even voor ik een mail terug kreeg want telefonisch zijn ze niet te bereiken . Ik kreeg terug dat als ik gebruik wou maken van de garantie ik de fiets binnen een half jaar of voor de 1000 km een onderhoudsbeurt gehad moest hebben . Ik daarop gereageerd dat dat geen probleem was en ik de factuur van de onderhoud heb opgestuurd daarop kreeg ik dat het niet door een door hun erkend dat bike specialist is gedaan en ik daarom geen garantie heb . Op elk volgende mail die ik stuurde waarin ik omschreef dat ik gewoon volgens de Nederlandse wet garantie heb op de fat bike kreeg ik alleen maar hetzelfde bericht terug en elke keer kwam er wel iets bij waardoor ik geen recht meer had op garantie .
Ik adviseer iedereen die een fat bike wilt kopen om dat niet hier te doen , echt super slechte service niet te bekijken (ja alleen toen de fat bike gekocht was en ik nog aan de deur moest betalen toen konden ze wel snel contact leggen )
Fatbike gaat kapot uit het niets.. voor de 5 de keer!
Mijn fatbike motor gaat steeds kapot terwijl hij gewoon 25 loopt dit is een heel slecht bedrijf motor is vandaag voor de 5de keer kapot gegaan dit is echt zonder van mijn geld echt heel vervelend dit. KOOP HIER NIET!!!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.