Kikkert-teleskophuset Avis

1 103
TrustScore 5 sur 5

4,8

Jeg er meget tilfreds med håndteringen af min ordre. Både hvad angår forventet leveringstid og leveringstiden, da SeeStar 30 Pro igen blev tilgængelig. Tekniske spørgsmål har jeg få dækkende svar på.

Fantastisk service og hjælpsomhed. Var egentlig lidt skuffet over noget tilbehør til en kikkert. Men efter at have forelagt Kikkerthuset vores problem blev der resolut handlet og taget hånd om det og... Voir plus

L'entreprise a répondu

Kikkerthuset fik min ordre på en Astro Pro EQ-Wedge og Omegon Seestar S50 dugkappe med låg den 10. august og jeg kunne hente den et par dage senere i pakkeshoppen. Så hurtig levering og forsvarligt e... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Magasin de jumelles
  2. Magasin d'électronique
  3. Magasin de télescopes

Informations provenant de diverses sources externes

Vi råder blandt andet over følgende mærker; Astro, Bresser, Explore Scientific, Opticron, iOptron, Lunt Solar Systems, The Imaging Source, Fujinon, Meade Instruments, Coronado, National Geographic, Weaver, Baader Planetarium, Teleskope Service, GSO, Kendrick, SkyShed, Nikon, Vixen, Welter Optics, Vortex Optics mf.. Med vores brede udvalg kan du med andre ord altid finde lige præcis det du står og mangler, lige meget om du interesserer dig for astronomi, jagt, golf, natur, dyreliv mm.. Vi tjekker selvfølgelig alle varer inden afsendelse så vi kan garantere at produktet er frit for fejl og mangler. Vores fuldt udstyrede værksted, varetager alle former for reparationer og vi har gennem årene påtaget os mange forskellige specialopgaver, som f.eks. restaureringen af et næsten 100 år gammelt Jens Olsen teleskop og håndkikkerter fra Kongeskibet Dannebrog.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

1 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(1 103)

300 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Mit barnebarn ønskede sig denne kikkert…

Mit barnebarn ønskede sig denne kikkert med microscope, og det var super nemt at bestille den på hjemmesiden og jeg fik den tilsendt til barnebarnets adresse hurtigt og nemt, og Farmor kunne give den til den 11-årlige på fødselsdagen.
Fuld tilfredhed.
Med let bestilling og levering så er det nemmere fortsat for en farmor at give de kære børnebørn gaver.

3 septembre 2026

Super lækkert produkt

Super lækkert produkt. Har ikke set det før men det lever op til alle forventninger. Hurtig levering. Er meget tilfreds.

26 août 2026

Skulle bruge en sommerhat

Skulle bruge en sommerhat - valget faldt på en Trespas.
Desværre var den ikke på lager, men kunne leveres efter ca. 8 dage - og det lykkedes. Super godt pakket - leveret med GLS - er meget glad for den 👍👍

20 août 2026

Kikkert- teleskophuset leverede hurtigt…

Kikkert- teleskophuset leverede hurtigt den bestilte vare til en yderst fornuftig pris. Hjemmesiden fungerer optimalt med forbilledligt gode oplysninger.

10 août 2026

Hej Allan

Sikke en flot tilbagemelding – tusind tak! Det glæder os især, at du fremhæver oplysningerne på hjemmesiden, da vi lægger stor vægt på at gøre det nemt at vælge det rigtige produkt.

Dejligt, at du samtidig var tilfreds med både prisen og den hurtige levering. Vi håber, du får stor glæde af dit køb! 😊

Tobias fra Kikkert-teleskophuset

God service og hurtig levering

Den hurtige levering og service efter købet. Man kan rette spørgsmål hvis man efterfølgende har spørgsmål til produktet.

20 août 2026

Hej Dennis

God service stopper selvfølgelig ikke, når pakken er sendt. Derfor er vi rigtig glade for, at du også har haft en god oplevelse med hjælpen efter dit køb. 😊

Tak for din anmeldelse – du er altid velkommen, hvis der dukker flere spørgsmål op.

Mvh Tobias
Kikkert-teleskophuset

Super god service da jeg ringede til…

Super god service da jeg ringede til kikkert og teleskophuset for at finde ud af hvilken udsigtskikkert jeg skulle vælge. Valgte så en vortis diamondback. Den er jeg super glad for😀

13 août 2026

Hej Claus

Hvor er det dejligt, at vores rådgivning hjalp dig med at finde den helt rigtige udsigtskikkert! 😊 Vortex Diamondback er et rigtig godt valg, og vi er glade for at høre, at du allerede er så tilfreds med den.

Tak for din flotte anmeldelse – og rigtig god fornøjelse med kikkerten! 🔭

Hurtig og sikker levering

14 août 2026

Hej Jette

Tak for de flotte stjerner! ⭐ Det er skønt at vide, at din bestilling kom både hurtigt og sikkert frem.

Vi håber, du får rigtig god glæde af dit køb.

Mvh Tobias
Kikkert-teleskophuset

Hurtig levering og gode priser

Hurtig levering og gode priser

14 août 2026

Hej Lars

Dejligt at høre, at du er tilfreds med både priserne og den hurtige levering. Tak for din anmeldelse! 😊

Vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang.