Mit barnebarn ønskede sig denne kikkert med microscope, og det var super nemt at bestille den på hjemmesiden og jeg fik den tilsendt til barnebarnets adresse hurtigt og nemt, og Farmor kunne give de... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg er meget tilfreds med håndteringen af min ordre. Både hvad angår forventet leveringstid og leveringstiden, da SeeStar 30 Pro igen blev tilgængelig. Tekniske spørgsmål har jeg få dækkende svar på.
Fantastisk service og hjælpsomhed. Var egentlig lidt skuffet over noget tilbehør til en kikkert. Men efter at have forelagt Kikkerthuset vores problem blev der resolut handlet og taget hånd om det og... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kikkerthuset fik min ordre på en Astro Pro EQ-Wedge og Omegon Seestar S50 dugkappe med låg den 10. august og jeg kunne hente den et par dage senere i pakkeshoppen. Så hurtig levering og forsvarligt e... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Vi råder blandt andet over følgende mærker; Astro, Bresser, Explore Scientific, Opticron, iOptron, Lunt Solar Systems, The Imaging Source, Fujinon, Meade Instruments, Coronado, National Geographic, Weaver, Baader Planetarium, Teleskope Service, GSO, Kendrick, SkyShed, Nikon, Vixen, Welter Optics, Vortex Optics mf.. Med vores brede udvalg kan du med andre ord altid finde lige præcis det du står og mangler, lige meget om du interesserer dig for astronomi, jagt, golf, natur, dyreliv mm.. Vi tjekker selvfølgelig alle varer inden afsendelse så vi kan garantere at produktet er frit for fejl og mangler. Vores fuldt udstyrede værksted, varetager alle former for reparationer og vi har gennem årene påtaget os mange forskellige specialopgaver, som f.eks. restaureringen af et næsten 100 år gammelt Jens Olsen teleskop og håndkikkerter fra Kongeskibet Dannebrog.
Coordonnées de contact
Danemark
- kikkert-teleskophuset.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Fint udvalg af gode kvalitetsprodukter
Fint udvalg af gode kvalitetsprodukter, konkurrencedygtige priser og hurtig levering. Klar anbefaling herfra.

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Hurtig levering og gode produkter til børn
Hurtig levering og gode produkter til børn. Jeg købte to børnekikkerter til mine piger på 3 og 7 år.

Alt som forventet
Bestilte på webshoppen og varen ankom hurtigt og sikkert.

ved ikke hvad de sælger
jeg skal bruge en power station og ved ikke meget om det så tager fat i Kikkert-teleskophuset
jeg sender 3 billeder der viser hvad mine maskiner bruger af strøm.
Jeg bliver anbefalet at købe Bresser transportabel 155Wh power station med 40W Solpanel, hvilket jeg bestiller.
2 dage efter kan jeg konstatere at den ikke er stærk nok og den bliver sendt retur.
Vi taler sammen nogle gange og jeg bliver anbefalet at prøve den der er større.
I mellemtiden har jeg fået en rabat kode til mit næste køb. Denne rabatkode virker så ikke, og jeg ringer igen og sender en mail fredag den bliver besvaret mandag, Rabatten gælder så ikke lige de varer jeg skal bruge.
Jeg finder et andet sted at handle da, de ikke kan vejlede ordentligt og sender rabat koder der åbenbart ikke gælder alt selv om dette ikke står tydeligt i mailen.

Spændende udvalg af varer
Spændende udvalg af varer, det var svært ikke at vælge mere end det tæppe jeg havde udset mig! Jeg kommer helt sikkert tilbage til stjernekikkertkategorien på et senere tidspunkt :)
Afsendelse og modtagelse af vare helt problemfrit.

Nemt at bestille
Nemt at bestille, hurtig bekræftelse og dagen efter var de leveret

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Hurtig service og levering og hurtig…
Hurtig service og levering og hurtig besvarelse af spørgsmål på email.

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Meget hurtig levering af de bestilte…
Meget hurtig levering af de bestilte solformørkelsesbriller. Kvaliteten ser ud til at være i top.

Réponse de Kikkert-teleskophuset
kun en ting jeg fik hvad jeg bad om og…
kun en ting jeg fik hvad jeg bad om og hurtig levering
super

Meget perfekt
Meget perfekt, der var lidt lang leveringstid på en af varerne, men de tilbød en alternativ vare, som jeg så kunne bruge, til den rigtige vare kom på lager, selvom jeg ikke benyttede mig af det, var det en meget fin service, nu har vi modtaget alle vare og er meget tilfredse

Fantastisk service
Fantastisk service. Blev kontaktede telefonisk ift. det produkt jeg havde bestilt da det var udsolgt men var på lager i army grøn farve som var lige så fin som den sorte jeg havde bestilt. Fik så fin vejledning i telefonen.
Varen blev leveret meget hurtigt.
Min svigersøn har været meget glad for produktet.
Så masser af roser herfra både ift. betjening, vejledning, levering og også virkelig godt produkt.

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Rigtig god service og hurtig levering.
Rigtig god service og hurtig levering.

Let og overskuelig hjemmeside
Let og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering og fuld tilfredshed med produktet

meget hurtigt levering
meget hurtigt levering. kikkert er meget gode kvalitet. helt anbefale af denne butik.

Hjemmesiden er rigtig god
Hjemmesiden er rigtig god. Let at navigere rundt i.
Har ikke meget forstand på stjernekikkert, men ved mere nu.
Levering og pris var som annonceret plus rabat for at tilmelde sig.
Var meget spændt på levering og de 2.200,00 kr og om jeg fik en kikkert som svarede til deres omtale.
Det fik jeg og mere til.
Er super tilfreds med kikkert, specielt om natten.
Sejler meget om natten og derfor afhængig af god syn.

L’expérience Trustpilot