De bezorger heeft nooit aangebeld bij mij of de buren. Heeft gebeld, wat ik niet hoorde en na 2 minuten probeerde ik terug te bellen, geen gehoor en de bezorger was al vertrokken. Het contact met kipp... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vorige week woensdag 25 maart 2026 onze bestelling bij Kippie Assen opgehaald. 4 x Kiploempia - 500 gram Bami - 500 gram Nasi - 500 gram aardappelpartjes - 500 gram Kippeling - 10 s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wij hadden 19 verschillende pannen. Het eten was heerlijk. Zeer goede service betreffende allergieën. Ze hebben ons speciaal een lijst toegezonden zodat de mensen konden zien wat erin verwerkt was en... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bij ons vind je de lekkerste kipproducten, van broodjes en grillworst tot heerlijk gegrilde kip. Probeer ook eens onze Kippiepannen, elektrische pannen gevuld met hapjes. Gemak en eetplezier voor groepen van 4 tot 100+ personen!
Piet Stuurmanweg 5, 2742 JX, Waddinxveen, Pays-Bas
A répondu à 68 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Een schaal besteld in Best.
Bij afrekening een kado bon van 20 euro ingediend en toen moesten wij volgens "eigenaar" nog 28 euro bij betalen.
Totaal was 38 euro min 20 euro is 18 euro.
Deze opmerking gemaakt , stond hij na te denken en was het niet " oja sorry" nee gewoon bedrag 18 euro in gegeven bij de pin.
Wij netjes afgerekend, maar nog geen bedankt of fijne dagen of tot ziens.
Absoluut NIET klant vriendelijk.
Wij rijden wel een stukje verder naar woensel ,in Best nooit meer!!!!

Réponse de Kippie.nl
0,25 euro duurde geworden + actie van de week 0,50 duurder, walgelijk, schaam jullie diep, kom hier nooit meer.
Wij hebben de antikluifpan gekocht van 49,95 en op de foto staan 4 even groot aantal gerechten op. Er zaten 3x 13 gerechten in en de rest waren kiplings gepaneerde kiphapjes die slap waren en deze horen knapperig te zijn. De kip was van een slechte kwaliteit. Ik heb kippie een paar jaar geleden bij vrienden op een verjaardag gegeten en toen was de kwaliteit heel anders heerlijke knapperige gerechten.
Voor ons geen kippie meer.
Gisteren voor de eerste keer de kippiepan geprobeerd.
Na alle recenties was ik wel heel benieuwd, deze waren niet allemaal positief.
We hadden 2 pannen.
De instructies waren heel eenvoudig, stekker er in vlees er op stand op 2/3 en na een half uur heerlijk warm.
Heb er af en toe wel een klein scheutje water er bij ingedaan.
De 30 personen vonden het allemaal heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar!!
Misschien als je altijd bij een Michelin sterren restaurant gaat eten, kan zijn dat je een andere mening hebt..😉
Wij hadden voor 30 personen 2 pannen en 5 kilo huzarensalade en wat stokbrood en we hadden nog wat over
Kiploempia gehaald . Werkelijk GEEN 1 STUKJE KIP!
2,75 voor een hap taugé. Ongelijk.
Helaas is de kip gewoon veel te zout en daarom gewoon niet lekker om te eten.
Zouden ze minder kruiden op doen of misschien een andere melange gaan gebruiken met minder zout, mischien dat de kip dan lekkerder gaat smaken.
Had mie met kip grote bak was hard en niet gaar smaakte echt niet.
Gebeld het lag aan mijn omwarmen konden er niets aan doen terwijl ik al heel veel daar heb hehaald en altijd goed geweest en altijd in pan opgewarmd.
Slechte service vind ik heb de bak in de prullebak gegooid zonde geld

Réponse de Kippie.nl
Zijn plofkippen en zo smaken ze ook. Vol water en veel kruiden om het ontbreken van de kipsmaak te maskeren. Troep is het en staat bol van dierenleed

Réponse de Kippie.nl
Ik heb hier nog nooit iets gekocht en zal dat ook nooit doen. Wat een rotzooi alleen al om te zien. Marinade, saus, kleurstof, het is zoeken naar iets wat ooit op kippen leek. Bakken vol, opgestapeld in vitrines, en dat iedere dag, terwijl er geen klant te bekennen is. Bestaat niet dat dit gezonde handel is. Gewoon kapot laten gaan, een schande voor de mens maar vooral voor de arme dieren. Bah.

Réponse de Kippie.nl
Te weinig hapjes gekregen en daarnaast zaten aan sommige hapjes nog veren. Dit aangegeven via de app, maar je krijgt geen duidelijk antwoord behalve... we zullen erop letten.
Kortom, slechte service en geen kwaliteit!

Réponse de Kippie.nl
The worst place to eat. The food is bad and the prices omg. Never again.

Réponse de Kippie.nl
Wij zijn inmiddels vaste klantgeworden bij Kippie Eindhoven en kunnen alleen maar erg tevreden zijn! Zowel van de maaltijden, pannen en losse producten! Een fijn stel eigenaren Ben en Ilona en doen het heeeeel enthousiast en zijn goed bezig. Net even een bestelling geplaatst terwijl we op de terugweg zijn van onze vakantie en kijken weer uit naar morgen! Dat is ook thuiskomen! 😋😋

Réponse de Kippie.nl
Elke week een aanbieding dat is er een product iets goedkoper
Maar in de winkels houden ze zich daar niet aan omdat ze niet kijken hoe de acties v/d week zijn .
Al diversen keren klantenservice gebeld maar het interesseert ze niet.
Laten ze eens begin van de week kijken hoe de prijzen voor de nieuwe week zijn .

Réponse de Kippie.nl
Goed voor deze prijs. Lekkere spullen en mooie sokken

Réponse de Kippie.nl
Ze hebben het op een verkeerd adres bezorgd en nu mogen wij het uitzoeken ze komen het niet meer brengen of wij t maar even ophalen bij dat andere adres kijk uit voor je hier besteld je denkt alles goed geregeld te hebben en dan krijg je met deze oplichters te maken waardeloos bedrijf !!!
(Dat vinden jullie helemaal niet belangrijk jullie wilden niks voor ons doen behalve een bon voor 10euro hele feestje verpest met jullie beroerde service en dan nu zeggen neem contact op had lkkr zelf wat gedaan)

Réponse de Kippie.nl
Via de site besteld spareribs en de volgende dag opgehaald maar was bevroren meegekregen en was hard van structuur.Diezelfde dag ook 3x gehaktbal gekocht kwam hij terug met een bakje ingevroren gahaktballen.Had gedacht dat ze vers uit de vitrine gehaald zou worden zoals bij de slager maar de smaak was redelijk.
Ik haal wel eens wat bij kippie EHV. Meestal wel redelijk. Gisteren een antikluif pakket in de actie gekocht. Sorry maar de gepaneerde kipstukjes waren klef, taai en smaakte nergens naar. Dit was geen succes. Dit ga ik niet meer bestellen.
Matige kwaliteit. Door een collega getipt om hier kip te kopen maar wat een debacle. De smaak is er niet en wordt gemaskeerd door saus. Het broodje kippiebal heb ik weggegooid. Eens maar nooit weer.
En savoir plus sur les différents types d'avis.