APCOA har åbenbart kun svagt begavede ansatte. De har sendt inkasso varsel på en parkering, der er betalt, og som jeg har kvittering på. Er der nogen erfaring med at få stoppet disse tåber inden de... Voir plus
Lisez les avis des autres
Tænk, at APCOA har samvittighed til at sende falske sms'er rundt for at få folk til at betale uden de nogensinde har været i nærheden af deres parkeringspladser. Den virksomhed bør lukkes omgående!... Voir plus
Burde få nul stjerner. Jeg har parkeret på Apoca parkering ved Skejby sygehus - bil og betalingsmetode var bekræftet på app. Får efterfølgende en regning med et gebyr på 89 kr for manglende betaling -... Voir plus
“Bare gå ned af rampen” Får vi der står med 2 barnevogne at vide når vi ringer til vagttelefonen. Absolut ingen kundeservice. Vi kunne ikke åbne døren, så bliver der spurgt ind til en QR Kode, hvilket... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 5 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
scammer firma
scam firma sender falske sms ud til almindelige borgere, det skal lukkes omgående.

Réponse de APCOA PARKING Danmark A/S
Besked om afgift - ejer ikke engang en bil
Jeg har fået en sms om at min sag om manglende betaling af p-afgift trækker ud, så hurtig betaling ville være at foretrække. Jeg ejer ikke engang en bil.
Falsker firma
På tlf bliver jeg viderestillet til to personer .Den tredje kan ikke finde parkeringspladsen hvor jeg bliver afkrævet -falsk-- kr.500 .Samme person kunne ikke finde at APcoa har betalings stander på stedet r.Jeg indsætter mit kort standeren og touch skærmen virker ikke!.De har et syndigt rod i kunde support ,IT systemet og Fakturering.Paspå og tryk ikke på nogen knapper hos dette firma der advarer mod falske meddelelser..I er advaret om IKKE at bruge dette falske firma
Fup / spam
Har netop fået en sms med link til betaling. Jeg har ingen parkerings app og jeg er ikke registreret som bruger af vores bil
Helt fantastisk SCAM!!!
Helt fantastisk SCAM!!!
Altså nogle gange undre det mig hvad der foregår for nogle folk… Helt ærligt. Så stop dog med at sende opkrævninger af beløb ud til folk der aldrig har brugt jeres service.
Jeg har ikke engang en bil og får sendt jeg ved ikke hvor mange mails og beskeder der truer med at tage det til en sag, hvis ikke man betaler.
Få et liv.
God dag 💅🏽

Réponse de APCOA PARKING Danmark A/S
Jeg har fuldstændig samme oplevelse som…
Jeg har fuldstændig samme oplevelse som Jette Nestrøm lige nedenunder. Har også modtaget en sms i dag men opkrævning på en p-afgift som ikke er betalt. Jeg kender intet til det.

Jeg har ingen bil
Jeg har ingen bil, men har modtaget en parkeringsbøde…. Godaw do. Er det en scam virksomhed, sådan virker det!!!

Réponse de APCOA PARKING Danmark A/S
Det ringeste kundeservice NOGEN SINDE!
Den ringeste kundeservice NOGEN SINDE!! En flabet knægt på 18 år! Jeg kaster op.
Modtager i dag en sms fra nummer
Modtager i dag en sms fra nummer: 212 612 250625 om en p afgift jeg ikke skulle have betalt. Dvs en rykker. Hvordan kan man modtage en rykker , når man ikke engang har fået en regning?? Og jeg har hverken parkeret på betalings steder eller modtaget en regning. Jeg bor på landet, og her har vi ingen betalings p steder. Og bemærk det mærkelige nummer SMS’en kommer fra. Det lugter langt væk af svindel 🐷🙄😡😤

Réponse de APCOA PARKING Danmark A/S
Urimelig behandling trods dokumenteret teknisk fejl
APCOAs hjemmeside til p-registrering virkede ikke og meldte fejl, hvilket jeg har dokumentation på. Alligevel fastholder de afgiften, fordi de ikke kan se fejlen i deres eget system.
Urimeligt, at kunden skal betale for deres tekniske fejl. Dårlig og afvisende kundeservice.
Søde Helle fra APCOA kundeservice
I dag blev jeg guided og hjulpet af den sødeste medarbejder Helle hos APCOA. Hun reddede mig 100% fra en afgift, som jeg dog selv havde været lidt proaktiv på at løse, i forhold til manglende automatisk betaling via flow app.
Så på trods af alt det negative, man har hørt op APCOA, så havde jeg altså en positiv oplevelse i dag.
Tusinde tak Helle.
Pas på
Har fået en opkrævning. Men min bil har ikke været på stedet, på noget tidspunkt, tror det er en falsk meddelelse, er sendt fra telefon nummer 212 787068338

Réponse de APCOA PARKING Danmark A/S
Hvis jeg nogensinde skal parkere på et…
Hvis jeg nogensinde skal parkere på et sted administreret af APCOA, så kører jeg hjem igen. Mage til bøvl for at få lov til at betale, så efterfulgt af afgift der bliver betalt, så efterfulgt af rykkere og løfter om bål og brænd. Det er livet simpelthen for kort til. Øv med øv på
Bad Costumer Communications
Tried to get a parking permit but they did not answer for almost a month, and when they did it wasn't a helpful answer.
Jeg har modtaget en regning…
Jeg har modtaget en regning…
Jeg har ingen bil…
Jeg har dog en cykel…

Réponse de APCOA PARKING Danmark A/S
Så er der sMS’er som er i omløb igen…
Så er der sMS’er som er i omløb igen igen har lige modtaget en har aldrig haft noget med dem at gøre så hvor har de fået mit telefonnummer fra pas på de er så falske der er intet positivt i medierne om dem
Jeg er kommet til at betale for en…
Jeg er kommet til at betale for en andens parkering, da jeg på et tidspunkt har prøvet at oprette App'en - og åbenbart er kommet til at skrive et forkert reg.nr. ind. Da min mand havde appen, slettede jeg den igen med det samme, derfor tjekkede jeg ikke alle oplysninger. Selvom jeg siger, at det ikke er min bil, jeg er blevet opkrævet for, er der ingen forståelse fra deres side. Jeg har prøvet at logge på, men der kommer intet i min mail, så jeg kan nulstille password.
L’expérience Trustpilot