APCOA har åbenbart kun svagt begavede ansatte. De har sendt inkasso varsel på en parkering, der er betalt, og som jeg har kvittering på. Er der nogen erfaring med at få stoppet disse tåber inden de... Voir plus
Lisez les avis des autres
Tænk, at APCOA har samvittighed til at sende falske sms'er rundt for at få folk til at betale uden de nogensinde har været i nærheden af deres parkeringspladser. Den virksomhed bør lukkes omgående!... Voir plus
Burde få nul stjerner. Jeg har parkeret på Apoca parkering ved Skejby sygehus - bil og betalingsmetode var bekræftet på app. Får efterfølgende en regning med et gebyr på 89 kr for manglende betaling -... Voir plus
“Bare gå ned af rampen” Får vi der står med 2 barnevogne at vide når vi ringer til vagttelefonen. Absolut ingen kundeservice. Vi kunne ikke åbne døren, så bliver der spurgt ind til en QR Kode, hvilket... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 5 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Jeg har modtaget en sms om en mulig…
Jeg har modtaget en sms om en mulig bøde. Jeg har slet ikke været ude og køre!
Modtaget SMS
Har modtaget en SMS med betaling af p-afgift.
Logger ind på sitet for at se, men ingen dokumentation på parkering.
Fup og svindel.
Simpelthen biiiip firme har lige fået en…
Simpelthen biiiip firme har lige fået en afgift for en bil jeg solgte for 9 måneder siden ringede så ind til dem og de sagde jeg havde oprettet mig i juni 2023 men jeg ved virkelig ikke om jeg har men fair nok jeg har sikkert holdt på et af deres steder jeg mindes det ikke men jeg tør ikke sige det men har så snakket med dem i dag og de ville så lukke min konto som jeg ikke kunne huske jeg havde oprettet men snakkede så med banken og håber så på de kan stoppe betalingen men okay det er 34.50 men stadig
Om det så er min skyld ja så må jeg tage det med men stadig træls 🤔🤮🤬
Har lige fået en sms
Har lige fået en sms, der virker som et scam nummer, så blev slettet, måske er det en fejl, at fortælle om det her, men til advarsel for andre, der får det samme, hvis min cykel har været parkeret forkert, er jeg lidt ked af det, men afgift, det har jeg aldrig hørt om
Pas på falske sms´er
Pas på falske sms´er. Jeg får sms på arbejdsmobil om, at jeg mangler at betale parkeringsafgift. Men ingen dokumentation. Jeg har ikke parkeret nogen steder, der kræver afgift!
Jeg kan kun advare mod firmaet.
Hvordan kan man have hele Skejby…
Hvordan kan man have hele Skejby Sygehus også have sådanne anmeldelser??
Jeg har brugt jer uden problemer men da i pludselig meddeler at man skal downloade en ny APCOA app så bliver jeg mistænkelig! Jeg skriver til jer og får her at vide at den gamle app ikke kan opdateres mere! Det syntes jeg lyder meget mærkeligt. Jeg har så lige netop modtaget en sms at jeg har ubetalte parkeringer hos jer. Det er meget underligt for når jeg tjekker den “gamle” app kan jeg se at alle mine parkeringer er betalt!
Nice try! 👌🏼😂
Kan nogen forklare mig, hvordan man kan få tilsendt en parkeringsafgift, når man ikke ejer en bil? 🤣
Jeg er oprigtigt nysgerrig.
Normalt kræver parkering vel en bil, men APCOA har tilsyneladende udviklet en teknologi, der kan registrere imaginære køretøjer.
Hvis deres kontrol er så grundig, at de sender betalingskrav til folk uden bil, så begynder det at give mening, hvorfor de er det parkeringsselskab i Danmark, der får flest klager om året.
Hold da op en pengemaskine.
Stakkels de personer, der bare betaler uden at stille spørgsmål eller gøre indsigelse.
Jeg må indrømme, at jeg er imponeret over fantasien. Næste gang modtager jeg måske en fartbøde for en motorcykel eller en havneafgift på en yacht, jeg heller ikke ejer 😅
You never know 🤷🏼♀️
Hvordan kan man få en parkerings afgift…
Hvordan kan man få en parkerings afgift - når man ikke har bil ?? 😳🙄 er det parkerings afgift for min cykel ? 🤣🤣🤣
Efter en opdatering af deres App virker…
Efter en opdatering af deres App virker den ikke, de kan ikke hjælpe da de ikke har forstand på det. Bruger dem kun da det er AUH der har valgt dem.
Urimelig kontrolafgift
Jeg har modtaget en kontrolafgift på 995,- da jeg ved en fejl havde valgt et forkert reg.nr. i Easy Park Appen. Dvs jeg havde betalt for parkeringen.
På trods af dokumentation for betalingen, så fastholder Apcoa kontrolafgiften.
Der er tale om en menneskelig fejl, som ender med at blive uforholdsmæssig kostbar.
Apcoa er den værst tænkelige pengemaskine og service er ikke eksisterende.
Jeg vil aldrig mere i nærheden af det møgfirma :-(
Snyd og bedrag
Det er meget enkelt et selskab der er sat i verden for at snyde og bedrage så mange mennesker som muligt indtil de forhåbentlig endegyldigt bliver nedlagt af Transportministeriet for den uendelige mængde bedrag de har lavet for millioner af kroner. Sikkert hundredvis af millioner.
Jeg kender intet til APCOA
Jeg kender intet til APCOA. Hvad er det haha?
De har bare sendt mig en besked hvor der står at jeg har en udestående regning. “Betal den venligst med det samme, da der opkræves gebyrer for forsinket betaling”
Okay læser at det er noget parkerings halløj..
nå men jeg har ingen bil, og har ikke kørt i én i et år - derfor har jeg selvfølgelig heller ikke parkeret noget sted. Og jeg aner ikke hvordan man overhovedet betaler via sådan en app.. er det overhovedet en app? Ain't gonna pay i hvert fald
De er grådige som ind i helv***
De er grådige som ind i helv***. Ingen forståelse for noget som helst. De gemmer sig på næsten tomme p-pladser om aftenen, for at opnå deres kvote på 12 bøder pr. vagt. I stedet for "fange" dem der rent faktisk holder ulovligt eller til gene for andre. Men at gemme sig på en stor og næsten tom p-plads om aftenen, og så slå til på dem der render ind i butikken i 5 min. og glemmer at sætte skiven, er usselt. Og nej, de er selvfølgelig ikke til at snakke med. Føj. Nå, videre.
Rykker
Havde jeg kunne give 0 ⭐️ fik de det.
Jeg skulle ind på Skejby en sen aften/nat grunde krisesituation, jeg er ikke kendt i Aarhus og slet ikke Skejby sygehus, så jeg endet på en P Plads langt fra hvor jeg skulle ind, det var sent og jeg var panisk. Jeg havde en læge i telefonen og skulle ud til en anden p plads. I forvirringen fik jeg ikke "betalt" for de små 10 minutter.
Jeg får så senere (3 uger efter) en regning/rykker, denne betales 6/5-2026. Jeg har så lige i dag fået endnu en rykker og det er gudhjælpemig mit ansvar at sørge for de kan se jeg har betalt. Men ringe til dem kan man så ikke, jeg er rasende, jeg betaler gerne for mi n fejl, men f..... ikke 2 gange.
Svinehoveder
Svinehoveder. Forretning af værste skuffe. Gebyr på gebyr. HOLD JER LANGT VÆK 😡😡😡
Jeg kontaktede kundeservice angående en…
Jeg kontaktede kundeservice angående en bøde for manglende betaling. De behandlede min henvendelse inden for 14 dage. Efter at jeg havde fremsendt kvitteringerne, blev bøden annulleret uden problemer.
Bedømmelse: 5 ud af 5. Der var ingen problemer.
Manglende information og dårlig håndtering ved parkering i Valby (kode 3715)
Tillykke med verdens dårligste service og attitude. Det ville klæde jer med bedre skiltning og en mere professionel opførsel.
Min oplevelse var, at jeg måtte ringe til nødopkaldet, fordi parkeringskælderen stod åben, mens dørene var låst. Man kunne altså godt parkere sin bil og gå ud, men ikke komme ind igen uden at ringe efter hjælp.
Da jeg kontaktede jer, fik jeg blot at vide, at dørene låses på bestemte tidspunkter. Problemet er bare, at det ingen steder fremgår hvilke tidspunkter det er. Der burde være tydelig information både ved ind- og udgangen, så kunder ikke ender i samme situation.
Det drejer sig om parkering i Valby, kode 3715.
Jeg bor i Nordjylland
Jeg bor i Nordjylland. En dag parkerede jeg min bil og betalte parkeringsafgiften efter få minutter og gik derfra. Systemet var meget dårligt, og efter en måned modtog jeg en bøde.
Jeg sendte dem dokumentation – både kvittering for parkeringen og bankbetalingen – selvom systemet var svært at bruge. Alligevel sendte de mig igen en e-mail efter to uger om, at jeg skulle betale bøden.
Deres adfærd føles urimelig, og det er svært at forstå, hvorfor det er så svært for dem at se noget så enkelt. En parkeringsbillet og en bankkvittering er meget tydelige – dato og tidspunkt fremgår klart.
Derfor har jeg besluttet, at hvis sagen ikke bliver afsluttet, vil jeg gå videre med den i retten. Det handler ikke om beløbets størrelse, men om princippet – man skal ikke acceptere urimelig behandling eller spild af tid.
1 stjerne fordi jeg ikke kan give 0
1 stjerne fordi jeg ikke kan give 0.
Generelt dårlig til at oplyse - dårlig kundeservice - Nul serviceminded.
L’expérience Trustpilot