Fick hjälp med att beställa varor till Sverige. Marianne var mycket hjälpsam och återkopplade hela tiden avseende läget och på mina frågeställningar. Allt var i sin ordning. Min mamma ar mycket nöjd... Voir plus
L'entreprise a répondu
God oplevelse. Har i den forgange måned 2 gange bestilt via hjemmesiden. Der går ikke mere end ca en halv time fra afgivelse af ordre, før der kommer besked om at varen er pakket og klar ti... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har handlet rigtig meget hos Klarissa o& Nora, gennem en del år.. Altid super god betjening... Butikken har et godt udvalg af tøj, fra XS til ''storpige'' størrelser... til den modne kvinde. Pr... Voir plus
L'entreprise a répondu
Skøn forretning, men stort og flot udvalg af tøj i str. 34-56. Den rigtig, rigtig gode oplevelse ved at handle hos Klarissa og Nora blev fulgt i mål af en super sød, dygtig og serviceminded indehave... Voir plus
L'entreprise a répondu
Klarissa & Nora forhandler mode til kvinder i str. 36 til 56. Vi har mange forskellige mærker at vælge mellem. Bl.a. Skovbjerg, Janne K, Vanting, Cat & Co, Ofelia tøj og Fransa. Vi har også Plus Size tøj fra Fransa PLUS, Wasabi, Cassiopeia, Zhenzi, ONLY Carmakoma og Vanting Collection. Du kan shoppe både på vores webshop www.klarissa.dk og i vores butik på Mariagervej 91 i Randers. Har du spørgsmål til vores varer, størrelser eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os via tlf. eller mail, som kan findes på vores webshop.
Mariagervej 91, 8920, Randers, Danemark
Altid god service, der er intet at påpege. Stort udvalg og gode priser 👍

Réponse : Klarissa & Nora
God butik- hyggelig stemning- gode priser- og god hjælp.

Dejligt sted at handle 😊
Fik en taske som var overraskende pæn og størrelse fin .

Réponse : Klarissa & Nora
Er imponeret over at butikken følger med i hvor langt pakken er kommet i systemet.

Réponse : Klarissa & Nora
Det er dejligt at handle i forretningen, der er et stort udvalg og regulære priser. Du får en god personlig betjening. Butikken er absolut et besøg værd

Réponse : Klarissa & Nora
Fin butik hvor man føler sig velkommen.
Sød og hjælpsom betjening.
Vil helt klart anbefale andre at handle der.

God oplevelse.
Har i den forgange måned 2 gange bestilt via hjemmesiden.
Der går ikke mere end ca en halv time fra afgivelse af ordre, før der kommer besked om at varen er pakket og klar til afhentning.
Som vanligt ved afhentning i butikken er Marianne altid imødekommnende og smilende.
At jeg så lige glemmer åbningstiderne og måtte vente et par dage på tøjet er jo min egen skyld.

Réponse : Klarissa & Nora
Super gode fristende tilbud, kombineret med hurtig levering, er Klarissa & Nora virkelig værd at handle hos/med.

Réponse : Klarissa & Nora
Super mange fine ting og rigtig god og ærlig vejledning . str fra 36 til opppe i 50erne.

Réponse : Klarissa & Nora
Det er et godt sted at handle, både på nettet og i butikken.

Réponse : Klarissa & Nora
Altid skønt at komme i butikken for altid en lille snak 🎁

Réponse : Klarissa & Nora
Meget tilfreds , alt er som det skal være og jeg er glad for den købte vare 🏆

Réponse : Klarissa & Nora
Jeg fik hvad jeg bestilte og allerede under to dage. Tøjet var fin stand og god kvalitet.
Den femte stjerne skal dog illustrere, at jeg havde svært ved at se hvilket stof en medkøbt kjole var af. Det ville være godt, hvis det havde været beskrevet!
Ellers er jeg ganske tilfreds med at handle i Klarissa § Noras butik.
Med venlig hilsen Lajla Andsager

Réponse : Klarissa & Nora
En savoir plus sur les différents types d'avis.