Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fick hjälp med att beställa varor till Sverige. Marianne var mycket hjälpsam och återkopplade hela tiden avseende läget och på mina frågeställningar. Allt var i sin ordning. Min mamma ar mycket nöjd... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse. Har i den forgange måned 2 gange bestilt via hjemmesiden. Der går ikke mere end ca en halv time fra afgivelse af ordre, før der kommer besked om at varen er pakket og klar ti... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har handlet rigtig meget hos Klarissa o& Nora, gennem en del år.. Altid super god betjening... Butikken har et godt udvalg af tøj, fra XS til ''storpige'' størrelser... til den modne kvinde. Pr... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Skøn forretning, men stort og flot udvalg af tøj i str. 34-56. Den rigtig, rigtig gode oplevelse ved at handle hos Klarissa og Nora blev fulgt i mål af en super sød, dygtig og serviceminded indehave... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour femmes

Écrit par l'entreprise

Klarissa & Nora forhandler mode til kvinder i str. 36 til 56. Vi har mange forskellige mærker at vælge mellem. Bl.a. Skovbjerg, Janne K, Vanting, Cat & Co, Ofelia tøj og Fransa. Vi har også Plus Size tøj fra Fransa PLUS, Wasabi, Cassiopeia, Zhenzi, ONLY Carmakoma og Vanting Collection. Du kan shoppe både på vores webshop www.klarissa.dk og i vores butik på Mariagervej 91 i Randers. Har du spørgsmål til vores varer, størrelser eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os via tlf. eller mail, som kan findes på vores webshop.

Coordonnées de contact

Altid en god oplevelse

Altid en god oplevelse

21 juillet 2025

Hej Norma

Tak for alle dine besøg i min butik, og tak for de fine stjerner

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service. Altid godt hjælp, h is der er brug for det.

21 juillet 2025

Hej Irene

Tak for de søde ord, og tak for handel og stjerner

Noté 4 sur 5 étoiles

Dejligt sted at handle 😊

Dejligt sted at handle 😊
Fik en taske som var overraskende pæn og størrelse fin .

6 juillet 2025

Hejsa Kirsten :)

Tak for jeres besøg, og tak for de søde ord

Noté 5 sur 5 étoiles

Er imponeret over at butikken følger…

Er imponeret over at butikken følger med i hvor langt pakken er kommet i systemet.

1 juillet 2025

Hejsa Kirsten :)

Tak for din ordre.
Jeg følger altid pakkerne "til dørs", så jeg er sikker på at de kommer godt frem.
Beklager at din tog lidt længere tid end beregnet, men vi fik det heldigvis løst :)
Håber at din pakkeshop husker at scanne pakker fremover, så I kan få jeres varer i god tid ;)

God sommer herfra.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin butik hvor man føler sig velkommen.

Fin butik hvor man føler sig velkommen.
Sød og hjælpsom betjening.
Vil helt klart anbefale andre at handle der.

29 juin 2025
Avis spontané

Hej Dorthe :)

Tak for de skønne ord og de fine stjerner.
Og tak for din anbefaling, det betyder så meget.

God oplevelse.

God oplevelse.

Har i den forgange måned 2 gange bestilt via hjemmesiden.

Der går ikke mere end ca en halv time fra afgivelse af ordre, før der kommer besked om at varen er pakket og klar til afhentning.

Som vanligt ved afhentning i butikken er Marianne altid imødekommnende og smilende.

At jeg så lige glemmer åbningstiderne og måtte vente et par dage på tøjet er jo min egen skyld.

25 juin 2025
Avis spontané

Hej Dorte :)

Tak for de søde ord.
Ja den der åbningstid er ikke altid lige nem at huske ;)

Super gode fristende tilbud

Super gode fristende tilbud, kombineret med hurtig levering, er Klarissa & Nora virkelig værd at handle hos/med.

1 juin 2025

Hej Jette

Tusind tak for de pæne ord. Det er dejligt at du er tilfreds med det hele :)
Og mange tak for dine ordrer

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er et godt sted at handle

Det er et godt sted at handle, både på nettet og i butikken.

5 juin 2025

Hej Laila :)
Tak for de skønne ord og de smukke stjerner.
God sommer til dig

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid skønt at komme i butikken for…

Altid skønt at komme i butikken for altid en lille snak 🎁

1 juin 2025

Hejsa Tommy :)

Tak for jeres besøg. Det er så dejligt at i tager turen til Randers.
Og tak for de pæne ord.

Meget tilfreds

Meget tilfreds , alt er som det skal være og jeg er glad for den købte vare 🏆

30 mai 2025

Hej Lillian :)

Tak for de fine stjerner.
Jeg er super glad for, at handlen er tilfredsstilende. Mange tak for det.

Noté 4 sur 5 étoiles

Tilfreds køber

Jeg fik hvad jeg bestilte og allerede under to dage. Tøjet var fin stand og god kvalitet.
Den femte stjerne skal dog illustrere, at jeg havde svært ved at se hvilket stof en medkøbt kjole var af. Det ville være godt, hvis det havde været beskrevet!
Ellers er jeg ganske tilfreds med at handle i Klarissa § Noras butik.
Med venlig hilsen Lajla Andsager

12 mai 2025

Hejsa Lajla

Tak for din ordre og stjernerne :)
Jeg har lige tjekket op på, om jeg havde glemt at skrive info omkring materiale på kjolen. Dette er dog ikke tilfældet, materiale sammensætning er anført.
Men pyt pyt, jeg er glad for at du er tilfreds. Ved næste handel er du velkommen til at ringe til mig, hvis der er tvivl om det skrevne på shoppen.
Ha en dejlig dag, og måske har du også en lille Kr. Himmelfartsferie?

Noté 5 sur 5 étoiles

Har fået en rigtig god service.

16 mai 2025

Hej Annie

Tak for ordre og stjerner.
Dejligt at du er tilfreds med levering og service

Super tilfreds med varen

16 mai 2025

Hej Margit

Tak for ordre og stjerner.
Jeg er glad for at du er tilfreds :)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus