Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fick hjälp med att beställa varor till Sverige. Marianne var mycket hjälpsam och återkopplade hela tiden avseende läget och på mina frågeställningar. Allt var i sin ordning. Min mamma ar mycket nöjd... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse. Har i den forgange måned 2 gange bestilt via hjemmesiden. Der går ikke mere end ca en halv time fra afgivelse af ordre, før der kommer besked om at varen er pakket og klar ti... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har handlet rigtig meget hos Klarissa o& Nora, gennem en del år.. Altid super god betjening... Butikken har et godt udvalg af tøj, fra XS til ''storpige'' størrelser... til den modne kvinde. Pr... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Skøn forretning, men stort og flot udvalg af tøj i str. 34-56. Den rigtig, rigtig gode oplevelse ved at handle hos Klarissa og Nora blev fulgt i mål af en super sød, dygtig og serviceminded indehave... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour femmes

Écrit par l'entreprise

Klarissa & Nora forhandler mode til kvinder i str. 36 til 56. Vi har mange forskellige mærker at vælge mellem. Bl.a. Skovbjerg, Janne K, Vanting, Cat & Co, Ofelia tøj og Fransa. Vi har også Plus Size tøj fra Fransa PLUS, Wasabi, Cassiopeia, Zhenzi, ONLY Carmakoma og Vanting Collection. Du kan shoppe både på vores webshop www.klarissa.dk og i vores butik på Mariagervej 91 i Randers. Har du spørgsmål til vores varer, størrelser eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os via tlf. eller mail, som kan findes på vores webshop.

Coordonnées de contact

Alt var perfekt

Alt var perfekt

5 mai 2025

Hejsa

Det er jeg rigtig glad for

Fine vare

Fine vare , stort udvalg til gode priser.

25 avril 2025

Hej Mette

Tak for dine ordre, og tak for de søde ord. Og selvfølgelig også de fine stjerner

Super god kundeservice

Super god kundeservice

24 avril 2025
Avis spontané

Hej Pia

Jeg er super glad for at du er tilfreds med vores service.
Tak for det og de smukke stjerner

Rigtig god service

Fin hjemmeside med gode priser. Jeg havde spørgsmål, skrev via Facebook og fik meget hurtigt svar med en super service. Min ordre blev sendt dagen efter bestilling. Den var et par dage undervejs, men det var pga af helligdage i påsken. Der var gjort lidt mere ud af indpakningen, så en dejlig pakke at modtage. Kan absolut anbefales...

17 avril 2025

Hej Annette

Tusind tak for de skønne ord.
Dejligt at det hele flaskede sig som det skulle.
Ja påsken giver desværre en del flere dage mht. til levering.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering. Fin kvalitet.

Hurtig levering.
Kvalitet til en god pris.
Lækker chokolade som bonus🫠

14 avril 2025

Hej
Jeg er super glad for at du er tilfreds med alt ved dit køb.
Tak for de skønne ord

Hurtig betjening

Hurtig betjening. Fragt der ikke var så dyr og så lige den fine indpakning. Lilla pose gør noget 😊

3 avril 2025

Hej Dorte :)

Tak for din ordre.
Dejligt at det hele gik som det skulle.
Og ja, de poser er fine i farven :)

Blød og lækker produkter

Blød og lækker produkter

2 avril 2025

Hej Gitte :)

Tak for din ordre.
Ja det er nogle skønne t-shirts du har bestilt. Dejligt at det er de kortærmede vi skal til at have fat i:)

Hurtig betjening.

24 mars 2025

Hej Gurli :)

Tak for din ordre. Dejligt det gik hurtigt med forsendelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid et dejligt sted at handle 😀👍…

Altid et dejligt sted at handle 😀👍 skulle hente en kjole jeg havde bestilt på nettet, men blev fristet af lidt mere (godt manden var med til at betale) 🤣😂

21 mars 2025

Hej Gitte

Tak for de søde ord.
Ja det var godt manden var med ;)
Han var nu god til at fortælle om han synes tøjet klædte dig eller ej. Det er dejligt med en god kritiker :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er første gang jeg handler hos Jer…

Det er første gang jeg handler hos Jer og er meget glad for den hurtige og gode service😊 tak!

17 mars 2025

Hej Sussie :)

Tak for din ordre. Jeg er glad for at du er tilfreds med handel og service. Jeg sender så vidt muligt samme dag/dagen efter at ordren kommer ind. Jeg vil gerne have, at I, mine kunder, får jeres bestilte varer så hurtigt som muligt :)

Noté 5 sur 5 étoiles

I ringede mig op og spurgte om det…

I ringede mig op og spurgte om det kunne passe at pakken skulle afhentes i butikken, når jeg boede i Løgstør. Og det var rigtig 😄

28 février 2025

Hejsa Birgit :)
Ja det er ikke hver dag at der tikker en ordre ind med afhentning i butik, når folk bor mere end 80 km. fra min butik ;)
Derfor skulle jeg lige være sikker på, at det ikke var en fejl :)
Hyggeligt at se dig i butikken.

Dejlig lille butik

Dejlig lille butik. Rar og hjælpsom betjening. God vejledning. Altid venlig .

9 mars 2025
Avis spontané

Hejsa Ulla :)

Tak for dit besøg, og tak for de søde ord.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus