Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden over onze ervaring met Kletskop Borduurshop. De kartoverall van mijn zoon werd heel professioneel geborduurd, met oog voor detail en een perfecte afwerking. Alles was precies... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Gepersonaliseerd uniek geschenk voor geboorte, verjaardag, metekind,… Zeer mooie afwerking. Snelle service. Zeer ruim gamma om uit te kiezen. Goede webshop. Cadeautje als geboorte geschenk ge... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De kletskop webshop is heel intuïtief, met duidelijke uitleg (en foto’s) per product. De items zijn makkelijk te personaliseren en naast de standaard lettertypes zijn er ook lettertypes met een leuk... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements imprimés
  2. Boutique de t-shirts personnalisés
  3. Service de broderie
  4. Magasin de broderie
  5. Boutique de cadeaux
  6. Imprimeur en sérigraphie

Écrit par l'entreprise

Kletskop is een Belgische webshop gespecialiseerd in gepersonaliseerde geschenken, kleding en accessoires. Vanuit ons atelier in Antwerpen combineren we vakmanschap, creativiteit en persoonlijke service om elk item uniek te maken. Wij personaliseren producten via professioneel borduurwerk, zeefdruk of transferdruk, afhankelijk van het materiaal en de gewenste look. Zo garanderen we steeds een duurzame en hoogwaardige afwerking. Dankzij onze handige online ontwerptool kun je zelf eenvoudig je item personaliseren en onmiddellijk zien hoe het eruit zal zien. Zo weet je precies wat je bestelt; snel, duidelijk en zonder verrassingen. Of het nu gaat om bedrijfskleding met logo, teamwear op naam, originele cadeaus, baby of geboortegeschenken of accessoires op maat, Kletskop zorgt voor een persoonlijk resultaat dat indruk maakt. Bestellingen kunnen 24/7 gratis afgehaald worden in onze beveiligde lockers in Kontich, zonder verzendkosten of wachttijden. Zo haal je je bestelling op wanneer het jou uitkomt. Bij Kletskop draait alles om persoonlijkheid, kwaliteit en gebruiksgemak. Met onze combinatie van professionele druk- en borduurtechnieken, een innovatieve ontwerptool en een flexibele afhaalservice, maken wij personalisatie eenvoudig en plezierig. Bovendien kunnen klanten ook hun eigen producten binnenbrengen voor borduurwerk via diezelfde handige lockers, zodat alles eenvoudig, budget vriendelijk en veilig kan verlopen.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aanrader!

Heel kwalitatieve producten, erg klantvriendelijk!
Een aanrader!

28 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Excellent from start to finish

Excellent from start to finish. Thank you very much for the embroidery work done with the greatest eye for detail, as well as the incredible turnaround time. Highly recommend.

24 mars 2026

Réponse de KLETSKOP

Dankjewel Lea voor deze fijne review! Heel graag gedaan. Hopelijk was het Supernova event een succes! Bedankt! Lieve groetjes, Elise van Kletskop

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel tevreden van begin tot einde

Zeer tevreden over onze ervaring met Kletskop Borduurshop.

De kartoverall van mijn zoon werd heel professioneel geborduurd, met oog voor detail en een perfecte afwerking. Alles was precies uitgevoerd zoals afgesproken.

Wat voor mij echt het verschil maakte, was de vlotte en duidelijke communicatie tijdens het hele proces: snelle reacties, meedenken waar nodig en correcte opvolging van begin tot einde. Je voelt dat hier met zorg en kwaliteit gewerkt wordt.

Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar betrouwbaar borduurwerk en goede service.

Nog eens super bedankt! Ik weet alvast waar ik volgende keer opnieuw zal bestellen 😊

11 mars 2026

Réponse de KLETSKOP

Wauw Nele, Danku voor deze super fijne feedback! Het was een plezier om jullie te helpen! En bedankt voor het vertrouwen. Lieve groetjes,

Creatief, klantvriendelijk en kwaliteit

Ik heb recent bij Kletskop een serie gepersonaliseerde producten besteld en ben uitermate tevreden met zowel het eindresultaat als de totale klantbeleving. Van begin tot levering verliep alles professioneel, transparant en efficiënt.

Kortom: een betrouwbaar en klantgericht bedrijf dat vakmanschap combineert met praktische service. Ideaal voor wie op zoek is naar kwalitatieve, gepersonaliseerde items voor privé- of zakelijke doeleinden.

10 février 2026

Réponse de KLETSKOP

Bedankt voor deze leuke feedback Greetje! Veel plezier met de sweaters en co.
Lieve groetjes Elise van Kletskop

Leuke webshop!

Super mooie gepersonaliseerde weekendtassen gekocht voor de kinderen. Goede kwaliteit, vlotte service. Aanrader!

28 novembre 2025

Réponse de KLETSKOP

Dankjewel voor deze lieve feedback Eline! Bedankt ook voor je vele bestellingen.
Lieve groetjes

Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekende service en prachtig borduurwerk

Elise heeft onze bedrijfskledij met logo geborduurd op verschillende stoffen. Het borduurwerk is zeer netjes en correct afgewerkt. De communicatie verliep supervlot en duidelijk. Ik kon mijn afgewerkte kledij al na enkele dagen ophalen aan de lokker, wat heel handig is omdat dit kan wanneer het voor jou past. Ik ben zeer blij dat ik met Elise heb mogen samenwerken en er komen zeker nog samenwerkingen aan.

21 janvier 2026

Réponse de KLETSKOP

Dankjewel voor deze leuke feedback! Ik vond het ook heel fijn samenwerken! Dankjewel voor je vertrouwen in ons! Lieve groetjes, Elise van Kletskop

Stap voor stap begeleiding

Ik had het idee om 10 petten te laten borduren, maar ik twijfelde over de kleur van de pet, het garen en het ontwerp zelf. Elise heeft me bij elke stap begeleid om de juiste keuzes te maken en het resultaat is prachtig. De lettertypes op de site zijn waarheidsgetrouw en geven alvast een beeld het eindresultaat.

13 décembre 2025

Réponse de KLETSKOP

Bedankt voor de leuke feedback! De petten waren prachtig! Wat een leuk idee en een mooie kleurkeuze! Succes met jullie sportieve uitdagingen! Lieve groetjes Elise van Kletskop

Uitstekende service!

Uitstekende kwaliteit! Ik liet een T-shirt bedrukken met een zelfgemaakte DTF-print en werd fantastisch begeleid door Elise. Ze zorgde ervoor dat mijn tekening professioneel en kwalitatief werd afgewerkt. Snelle, flexibele service met een uitstekende prijs-kwaliteit. Het cadeau was een groot succes, zeker een aanrader!

14 janvier 2026

Réponse de KLETSKOP

Dankjewel voor deze leuke feedback! Blij dat het een succes was! Prachtig ontwerp dat je maakte! Lieve groetjes, Elise van Kletskop

Noté 5 sur 5 étoiles

Gepersonaliseerd uniek geschenk voor…

Gepersonaliseerd uniek geschenk voor geboorte, verjaardag, metekind,…
Zeer mooie afwerking.
Snelle service.
Zeer ruim gamma om uit te kiezen.
Goede webshop.
Cadeautje als geboorte geschenk gegeven en was een schot in de roos.
Maw een aanrader om een geschenk te bestellen.
Bedankt Kletskop 💕

6 janvier 2026

Réponse de KLETSKOP

Dankjewel Heiltje voor deze leuke feedback en je herhaaldelijke bestellingen! Blij te lezen dat het een schot in de roos was! Lieve groetjes, Elise van Kletskop

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooi design en propere afwerking

Ontzettend snel verder geholpen. Heel lieve dame. Mooi design en propere afwerking. Communicatie liep vlot en aangenaam. Kan de service alleen maar aanraden!

7 janvier 2026

Réponse de KLETSKOP

Bedankt voor deze fijne feedback! Het was leuk om jou te helpen met je origineel geschenk! Hopelijk was het een schot in de roos! Lieve groetjes, Elise van Kletskop

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele toffe trui met geborduurde naam

Ik zocht een cadeau voor mijn metekindje van 15. Een leuke sweater met haar naam op vond ik supertof, handig te bestellen via de website. Dankjewel!

3 janvier 2026

Réponse de KLETSKOP

Dankjewel voor deze lieve feedback! Gelukkig nieuwjaar en een spetterend 2026! Lieve groetjes, Elise van Kletskop

Heel snelle service

Heel snelle service, super vriendelijk zeker een aanrader!
En natuuurlijk top kwaliteit ♥️

27 décembre 2025

Réponse de KLETSKOP

Dankjewel Nil voor deze lieve feedback! Enorm graag gedaan en heel veel succes !
Lieve groetjes,

Super! 🙌

Super! Heel vlot en snelle response!
Mijn pakketje was even zoek bij de bezorgdienst, Elise heeft hier heel snel op gereageerd en stelde correcte oplossingen voor!
Echt een aanrader!

12 décembre 2025

Réponse de KLETSKOP

Ooh dankjewel voor deze leuke feedback Lien! Heel graag gedaan en zo blij dat het pakket uiteindelijk terecht is gekomen.
Lieve groetjes Elise

Top ervaring!

Super vlotte communicatie, super snel klaar en een prachtig resultaat! 100% aanrader!

17 décembre 2025

Réponse de KLETSKOP

Oooh dankjewel Evi voor deze leuke feedback! Het was fijn met je mee te denken en samen een leuk borduurontwerp te maken! Lieve groetjes, Elise

Kwaliteitsvolle producten, aanrader!

De kletskop webshop is heel intuïtief, met duidelijke uitleg (en foto’s) per product. De items zijn makkelijk te personaliseren en naast de standaard lettertypes zijn er ook lettertypes met een leuke twist.
Elise is sympathiek, attent en klantgericht. Er wordt vlot en duidelijk via mail gecommuniceerd.
Aanrader!

3 décembre 2025

Réponse de KLETSKOP

Bedankt Delphine voor deze leuke review! Jouw keuze van lettertype, met de O in de vorm van een hartje, was een prachtige keuze! Leuk eindresultaat! Bedankt voor je nieuwe bestelling reeds! Die zal ook snel tot bij jou komen!

Lieve Groetjes,

Persoonlijke professionele aanpak! 👌

Ik heb onlangs met Elise van Kletskop samengewerkt voor het ontwerpen van schorten op maat voor mijn pottenbakkersatelier, én voor prachtige hoodies en T-shirts. Vanaf het eerste contactmoment was duidelijk dat Elise niet alleen heel kundig is, maar ook echt meedenkt.

Ze luisterde aandachtig naar mijn wensen, kwam met creatieve suggesties en zorgde voor een ontwerp dat perfect aansluit bij de uitstraling van mijn atelier. Het proces verliep soepel, snel en met oog voor detail. Ook de kwaliteit van de materialen en de afwerking overtrof mijn verwachtingen.

Dankzij Elise heb ik nu unieke, stijlvolle en duurzame items waar ik ontzettend trots op ben. Ik kan Kletskop en Elise van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar maatwerk, professionaliteit en persoonlijke aanpak!

2 décembre 2025

Réponse de KLETSKOP

Oooh Chloe zo leuk! Ik ben enorm blij dat we samen zo een leuke en unieke items hebben kunnen ontwerpen en realiseren! Dankjewel voor je herhaaldelijke bestellingen en je enthousiasme! Lieve groetjes, Elise

Prachtige producten en service

Heel tevreden, goede service.
Super vriendelijk in mail verkeer.
Zeker aan te raden

27 novembre 2025

Réponse de KLETSKOP

Dankjewel Andrea. Idem, jij ook bedankt voor het vriendelijke mailverkeer! Veel plezier met jullie sporttasje!

Zeer tevreden!

Elise bekijkt echt samen wat je exact wil om een zo goed mogelijk resultaat te hebben. Snelle en goede service!

29 octobre 2025

Réponse de KLETSKOP

Dankjewel voor deze leuke feedback! Veel plezier met je gepersonaliseerde items!
Lieve groet, Elise van Kletskop

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus