Al meerdere keren besteld bij deze top concullega en ook al zitten we in exact de zelfde branche Laura is echt een fantastische ondernemer waar heel veel andere ondernemers enorm veel van kunnen... Voir plus

Ik heb al vaker iets van Laura besteld en steeds ben ik super tevreden van wat ik heb ontvangen. Ook mijn vriendinnen die zagen wat voor mooie ontwerpjes ik binnenkreeg, hebben al enkele keren iets be... Voir plus

Het resultaat van m’n bestelling was uitstekend. Mooi geborduurd met passende kleuren. Het zou tof zijn om in de toekomst voor textiel ( trui ) te kunnen kiezen met meer hernieuwbare eigenschappe... Voir plus

1. Magasin de broderie
  2. Magasin de vêtements
  3. Boutique de cadeaux

Personaliseer je hoodies, t-shirts, totebags en meer met Ohayo! Stuur ons een foto op en wij borduren deze op een kledingstuk naar keuze. Ideaal voor een cadeautje of gewoon, voor jezelf!

4,8

Al meerdere keren besteld bij deze top…

Al meerdere keren besteld bij deze top concullega en ook al zitten we in exact de zelfde branche Laura is echt een fantastische ondernemer waar heel veel andere ondernemers enorm veel van kunnen leren.

Zo nu en dan kunnen we elkaar uit de brand helpen, ze borduurde al eerder een fantastische sweater met mijn logo op die ik trouwens al jaren draag en nog steeds prachtig is.

en nu ik haar last minute een berichtje sturen voor enkele DTF Prints wist Laura mij weer gelijk uit de brand te helpen. ik kan Laura daarom alleen maar aanbevelen ze is een krak in haar vak thanks Girl 🩷🥹

20 avril 2026

Hoi Michelle! Dankjewel voor je super lieve review! Dit maakt mijn dag echt!🩷🩷

Meteen een nieuw ontwerp besteld!

Meteen een nieuw ontwerp besteld!

30 novembre 2024

Réponse de Ohayoprints

Hey! Super hard bedankt voor je review! Het ontwerp voor je nieuwe bestelling komt er zo snel mogelijk aan 😋💗

Heel goede en vriendelijke service!

Heel goede en vriendelijke service!
Heel snel bediend ookal waren het feestdagen!!!
Een pracht resultaat dat met veel liefde gedragen gaat worden🤍

29 novembre 2024

Zoo lief!! Dankjewel!!🌸

super blij met het resultaat.

super blij met het resultaat.
het waren kerstcadeaus en ze zijn er allemaal heer erg blij mee. ook heel creatief cado en vooral heel mooi.

dank u !!!

5 décembre 2024

Hey! Heel erg bedankt!! Super fijn om te horen!❤️

Super bedrijf!

Super goed bedrijf! Snelle reactie via de mail
Super mooi werk geleverd, zelfs in drukke december maand na 1.5 week binnen!

26 novembre 2024

Hey! Super fijn om te horen!! Heel graag gedaan 💗

Super goede dienst

Mooie tekening, snelle communicatie, goede kwaliteit van trui, mooi geborduurd en snelle verzending

9 octobre 2024

Dankjewel Cheyenne!💗

Top service

Super goede service, bij vragen kan je altyd sturen en krijg je snel reactie. Wanneer ze niet zeker zijn over iets vragen ze het na zodat het zeker is zoals je het wil hebben. Top kwaliteit en service

7 octobre 2024

Dankjewel Stephanie!! 💗

Top!!

Topservice: snelle levering en mooi afgewerkt product. Bedankt!!

5 octobre 2024

Hoi Xanthe! Dankjewel voor je positieve review!💗 groetjes Laura

Top!

Super persoonlijk! Het voorstel wordt tijdig gecommuniceerd met de klant, eventueel nog aanpassingen mogelijk. Snel bereikbaar. Goede klantservice.

27 septembre 2024

Hey Marie! Dankjewel voor je positieve review!💗 groetjes Laura

Designs are amazing

Designs are amazing, the quality of the sweater is great! Couldn’t be more happier about the result, thank you !

8 août 2024

Hi! Thank you so much for your positive review!! 💗

Wauw fantastisch product

Een fantastische trui en ik kan niet wachten om deze cadeau te geven 🤩

5 juillet 2024

Hey Lisa! Dankjewel voor je super lieve review!! 💗🤩