Köpet gick smidigt och bra och klockan i sig verkar leva upp till förväntningarna, men sprintarna till armbandet är för korta. Det är precis så att de når mellan fästena och far ur av att klockan vrid... Voir plus
Bra urval av snygga klockor! Snabb leverans och inga konstigheter. Ändrade längden på armbandet själv för det var lite långt, verktygen och instruktionen som följde med leveransen gjorde att det var v... Voir plus
Jag blev glad när jag såg klockan är första gången jag har beställt något på nätet gick jätte smidigt Jag är nöjd tack Ag
Klockrummet har ett stort sortiment av stiliga damklockor så det är lätt att hitta en passande damklocka för dig. Med öppet köp 30 dagar, frakt och leverans direkt från eget lager är det lätt att köpa en billig damklocka på Klockrummet. Vi erbjuder damklockor från svenska Deevotion of Sweden som har utbytbara klockarmband, köp en klocka och några extra armband för att kunna växla vid olika outfits och tillfällen. Beroende på om du vill klä dig stiligt, mer casual eller sportigt.
Damklockorna från Deevotion of Sweden finns i Classic eller New Collection och kan väljas med klockarmband i materialen läder, mesh (rostfritt stål) eller Nato (textilarmband).

Klockrummet säljer trendiga och prisvärda herrklockor på nätet. Vi erbjuder brett sortiment, billig frakt och snabba leveranser. Här hittar du herrklockor som har funktioner som kronograf för tidtagning, tachymeter för att kunna mäta hastighet, datumvisning och 24h ur för militärtid.

Klockbutiken Klockrummet.se drivs av bolaget Creamfile AB och vi brinner för att leverera hög service och få kunder att verkligen känna förtroende för oss. Välkommen att hitta din klocka hos oss!
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Tack för trevligt och snabba svar.. oxh bra service.. tack Benny för detta ha de bra och kram på er
Så himla nöjd med min nya klocka, snabb leverans….toppen
Mycket klocka för en billig peng. tom armbandet var ok. Snabb leverans. Micke.
Allt bra och i synnerhet en mycket snabb leverans. Så det blir högsta betyg.
Väldigt snabb leverans direkt i brevlådan. Bra packat. Fin klocka där man kan justera remmen själv
Bra urval av snygga klockor! Snabb leverans och inga konstigheter. Ändrade längden på armbandet själv för det var lite långt, verktygen och instruktionen som följde med leveransen gjorde att det var väldigt lätt.
Stort utbud och jättesnygga klockor till superbra pris! Man väljer alltifrån urtavla, färger, olika material på armband. Klockor till alla tillfällen och till det låga priset kan ha en klocka till varje outfit. Jag känner mig helt rätt med min klocka och ger gärna bort en likadan till en kompis. Dessutom snabb och säker leverans.