KnitByHeart ApS Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Har tidligere bestilt hos Knitbyheart og altid oplever en god service. Desværre lukker hun pga sygdom, og læggernikke skjul på, at der kan være længere levering Visse tider - og det synes jeg er g... Voir plus

Total mangel på kundeservice. Bestilte garn i mandags. I dag fredag stadig ingen forsendelse på vej. Har kontaktet virksomheden, får en “ flabet” besked på telefonsvarer, at der ikke bliver aflyttet b... Voir plus

L'entreprise a répondu

Deltog i en Strømpeworkshop hos Knitbyheart, et super godt arrangement, med god sparring og masser af gode råd til strømpestrikkeren. I arrangementet var der også frit valg af et fed strømpegarn og... Voir plus

Billede på hjemmesiden passede helt med farven på det garn jeg modtog, og nem søge funktion på selve siden. Har været på besøg i selve butikken osse, meget hyggeligt og stort udvalg på trods af sin... Voir plus

1. Magasin de tricot

Écrit par l'entreprise

Hos KnitByHeart finder du et stort udvalg af garn og tilbehør. Vi tror på personlig service og høj faglighed. Vi bestræber os altid på at sende ordrer afsted hver dag eller som minimum give dig et forventet leveringstidspunkt, hvis en ordre er på fjernlager. Du kan altid kontakte os, hvis du har lyst til at se og føle på kvaliteterne eller kigge forbi butikken i Greve. Vi har åbent torsdage 10-17 og lørdage 10-14 eller efter aftale.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super service

Super service, trods lidt udfordringer med bestilling

29 août 2023

Réponse de KnitByHeart ApS

Tak for din fine anmeldelse. Jeg beklager at jeg ikke lige kunne leve op til det bestilte, men er glad for at vi fandt en løsning.
Med venlig hilsen
Marianne

Høflig og kompetent betjening og…

Høflig og kompetent betjening og vejledning som altid. Hurtig forsendelse, altid smukt indpakket og med en lille ekstra overraskelse. Jeg handler så vidt det er muligt altid mit garn og mit strikketilbehør hos KnitByHeart

3 août 2023

Réponse de KnitByHeart ApS

1000 tak for din fine anmeldelse :-)

Super service

Hurtig levering, smukt pakket ind og med små lækre bolsjer i pakken.
Handler gerne igen hos KnitByHeart ♥️

27 juin 2023

Réponse de KnitByHeart ApS

1000 tak for din pæne anmeldelse. Jeg glæder mig til at se dig i shoppen igen :-)

Hurtig levering

Hurtig levering fra knitbyheart

27 juin 2023

Réponse de KnitByHeart ApS

Tak for din anmeldelse :-) Håber du vil fortælle os, hvordan vi kan få 5 stjerner fra dig næste gang :-)

Super god service

Super god service, det er ikke sidste gang jeg køber garn der

16 juin 2023

Réponse de KnitByHeart ApS

Tak for den fine anmeldelse :-)

Hurtig reaktion

Hurtig besked, da en del af ordren ikke var på lager og efterfølgende levering til oplyst tid.

8 juin 2023

Réponse de KnitByHeart ApS

Tak for den fine anmeldelse :-)