I forbindelse med mit arbejde som Brand Manager for Two Wheel Company A/S, har vi benyttet Køge Skilte Center ApS. Vi skulle have folieret vores varebil og vi fik en fantastisk service af Peter f... Voir plus
Lisez les avis des autres
Fra jeg sendte et ChatGPT udkast til Peter til reel udførsel af indpakning af bil gik der nærmest ingen tid. Han kunne tage bilen ind næsten med det samme under den forudsætning at han måtte arbe... Voir plus
Super tilfreds! Meget professionel foliering af demobil samt nye facade skilte til vores kontor. Fangede lyn hurtigt vores stil & tone og passede det elegant ind i vores brand book. Stor an... Voir plus
Jeg har fået sat noget reklame på vores biler, samt fået hel folieret en trailer hos Køge Skilte Center. Servicen er helt i top, Peter og hans folk var super god ift. rådgivningen og forslag til... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin d'enseignes
- Service d'impression numérique
- Graphiste
- Magasin d'impressions et de signalisation
- Imprimeur
Écrit par l'entreprise
Vi er din grafiske leverandør, der omsætter dine tanker og ideer til visuelle løsninger, som er værd at kigge langt efter!
Coordonnées de contact
Salbjergvej 31, 4622, Havdrup, Danemark
- info@brandnow.dk
- koegeskiltecenter.dk
Les gens ont aussi consulté
Nr to bil nu!
Nr to bil nu!!
Tak for det perfekte arbejde med reklame på mine biler, en af mine biler er 4år gammel og det står stadig som det lige er blevet lavet! 💪🏼
Taak for pæn styk arbejde
Så flot udført indpakning
Han kunne tage bilen ind næsten med det samme under den forudsætning at han måtte arbejde på den imellem det der allerede var planlagt. Den var klar 5 dage efter - og arbejdet, det er simpelthen SÅ flot, og der er lagt energi I detaljen, ingen grimme samlinger og lignende.
Og som en bonus er kemien i butikken bare så fed 😍
Altid godt arbejde og god service !
Gennem mit arbejde har jeg af flere omgange brugt Brandnow og de leverer altid et fantastisk stykke arbejde ! Peter er virkelig en fornøjelse at arbejde sammen med og er altid klar med en løsning når man har brug for hans hjælp.
Vi har nu brugt Brandnow ApS i Køge
Vi har nu brugt Brandnow ApS i Køge, adskillige gange til alle vores firmaer.
Varen de levere er TOP skarpt kvalitet. God kommunikation, hurtig levering. Super kvalitet. Kan virkelig varmt anbefales.
Vi har haft en ærgerlig oplevelse i…
Vi har haft en ærgerlig oplevelse i forbindelse med opsætning af vinduesfolie fra dette firma. Efter netop at have fået sat nye vinduer i, blev der sat folie op, og kort tid efter bemærkede vi en ridse i glasset. Ridsen flugter med logoet i folien og opstod i forbindelse med monteringen.
Vi gjorde opmærksom på problemet, men firmaet afviser enhver mulighed for, at ridsen er opstået under deres arbejde. Det er skuffende, at de ikke tager ansvar, når der er tydelige indikationer på skaden.
Det giver desværre ikke tillid til at benytte firmaet igen eller anbefale dem videre.
Efter at være flyttet til nye lokaler
Efter at være flyttet til nye lokaler, hvor facaden ligger lige ud til et område som er befærdet med forskellig slags trafik. Ville jeg gerne have en virksomhed som var mere synlig for forbipasserende.
Og da vil tidligere har brugt, Køge skilte Center ville jeg gerne have et bud på facadeskilt fra dem. Det fik jeg meget hurtigt efter at have sendt billede af facaden. Og må siger at efter 2 mails frem og tilbage. Var skiltet lige i øjet med de korrekte farver.
Og leveringen var også hurtig.
Så anbefaling herfra
Fuldt folie på bil samt logo
Jeg har fået fuldt folie på bilen samt logo resultat var fantastisk.
(Selvom bilen var af ældre dato med ridser og buler)
Ikke noget dårligt og sige hverken fra første kontakt til slut
Hurtigt og god kunde service, fantastisk grafisk designer med sans for stil, og ikke mindst dem som har påsat folien de kan deres kram.
Et virkelig professionelt og dygtigt team/firma
Dette firma vil jeg anbefale til hver en tid og er ikke sidste gang jeg bruger dem.
Reklame på serivevogne
Vi har fået lavet layout til vores servicevogne og ønskede ændringer er blevet tilpasset hurtigt.
Biler afleveret og afhentet samme dag, alt som aftalt og flot udført arbejde, vi er meget tilfredse og vil bruge igen til næste opgave.
Vi har brugt Køge Skilte Center til…
Vi har brugt Køge Skilte Center til både vores biler og hovedkontor.
Fair priser, god service og bare generelt en god oplevelse.
Kæmpe anbefaling 🥇
Fantastik service og arbejde
Fantastik service og arbejde, kan varmt anbefales
KA VARMT ANBEFALES Køge Skiltecenter…
KA VARMT ANBEFALES Køge Skiltecenter leverer professionel og pålidelig service med skilte af høj kvalitet. De tilbyder skræddersyede løsninger og har en imponerende kundeservice, hvor de lytter til kundens behov. Hurtig levering og flot design gør dem til et oplagt valg for både private og virksomheder. Anbefales varmt!!!!!!!!!
Vi Har brugt dem de sidste mange år
Topkvalitet
Vi bruger Køge skilte center i vores firma og i mit privat og vi/jeg få ikke andet ind en super service fra Peter og hans team.. vis vi er lidt på spanden med en opgaver rykke han lidt rundt på ting og hjælpe os så 5 ***** her fra os....
Verdens bedste skilte virksomhed
Verdens bedste skilte virksomhed.
Altid kanon service, hjælpsomme og bare super gode og dygtige - de stræber sig virkelig langt for deres kunder, og hjælper altid til. Ligegyldigt tid på døgnet, og selvom deadlinen er presset ;)
Kan kun anbefales varmt herfra!!!
Nemt at være kunde, med den høje service
Vi er meget glade for det flotte resultat.
Kommunikationen har været perfekt, og alle aftaler er overholdt til perfektion.
Det har været meget nemt at være kunde i dette forløb, så det skal i have stor ros for.
Hurtig god service
Hurtig god service.
Fik lavet folie på min trailer, med logo og refleks.
Det sidder lige i skabet som forventet :D
Kan kun anbefale det er her man får folie på bilen.
Super og hurtig service
Super og hurtig service. De har lavet et super flot stykke folie-arbejde på vores kontor, og da vi skulle bruge nogle kreativer, gik der under en time fra forespørgsel til at varen var trykt og leveret lige til døren. Det er virkelig god service!
Super service, hurtig udførelse af skilting på Tesla Model 3
Jeg har valgt at bruge Køge Skilte Center til at udføre reklame skilting på vores Tesla Model 3 og efter lidt ping pong på mail med eks. af hvordan det kunne se ud så blev det hele forberedt og udført efter forvetningerene.
Jeg er super glad for at mit firma Express Yourself har brugt Køge Skilte Center til at udføre opgaven for os.
Jeg kan anbefalde dem til din næste opgave inden for området! :)
Jeg købte en ny bil
Jeg købte en ny bil, skulle have logo på. Var selv meget i tivivl, ringet til Peter og fik det her svar:
Send pdf fil så klar jeg den.
Jeg sagde alt til ham 2dage før, jeg skulle få udleveret bilen af WV
Torsdag bliver vi enig om logoen kl 21:30 via mail, kl 14 fredag tager jeg ned for at afhente bilen, alt var klar og så virkelig godt ud.
Han har selv ringet til WV og aftalt tid og det hele så logoen kunne komme på inde afhentning.
Hvis der var 10 stjerner har han fortjent det både for service og arbejdet som er udført.
Alle mail’s besvares vildt hurtigt!!
5 Stjerner
Vi har handlet med Peter og hans team flere gange og må indrømme at det bare spiller hver gang. Hurtig respons og professionel service hver gang.
5 STJERNER
Mvh.
Digitell A/S - Morten Vernon Nielsen
Peter H og team lavede et fantastisk…
Peter H og team lavede et fantastisk arbejde på vor ny/gamle campingvogn da den skulle have folie.
@Børns Voksenvenner Køge og @Børns Voksenvenner Roskilde.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.