Brandnow ApS Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Hos Falke Markiser har vi har haft en rigtig god oplevelse med Brandnow i forbindelse med skiltning på både bygning og biler. Hele processen har været professionel fra start til slut, med god kommunik... Voir plus

I forbindelse med mit arbejde som Brand Manager for Two Wheel Company A/S, har vi benyttet Køge Skilte Center ApS. Vi skulle have folieret vores varebil og vi fik en fantastisk service af Peter f... Voir plus

Fra jeg sendte et ChatGPT udkast til Peter til reel udførsel af indpakning af bil gik der nærmest ingen tid. Han kunne tage bilen ind næsten med det samme under den forudsætning at han måtte arbe... Voir plus

Super tilfreds! Meget professionel foliering af demobil samt nye facade skilte til vores kontor. Fangede lyn hurtigt vores stil & tone og passede det elegant ind i vores brand book. Stor an... Voir plus

1. Magasin d'enseignes
  2. Service d'impression numérique
  3. Graphiste
  4. Magasin d'impressions et de signalisation
  5. Imprimeur

Écrit par l'entreprise

Vi er din grafiske leverandør, der omsætter dine tanker og ideer til visuelle løsninger, som er værd at kigge langt efter!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

KÆMPE ANBEFALING

Som projektleder i en travl virksomhed, hvor deadlines for mange ofte vil være en udfordring, er Peter og hans team hos Køge Skilte Center altid behjælpelige med at løse opgaver og derved spille os stærkere, sammen. Høj kvalitet, fleksible og altid i godt humør, gør at de er blevet min/vores foretrukne leverandør af alt fra print & tryksager til bil indpakninger.
Kæmpe anbefaling og tak for kampene 'so far'...

21 novembre 2022

Super tilfreds!

Super tilfreds!

Stor anbefaling herfra.

Anders Gram

Stahlwille Nordic A/S

31 octobre 2022

Ford Kuga

har fået folie på min Ford Kuga super flot arbejde,dejligt at have med så dygtige og kompetente og dejlige mennesker at gøre. Det er simpelthen så perfekt og flot arbejde de har lavet, på en scala fra 1-10 et kæmpe 10 tal.

27 juin 2022

Meget hurtige, dygtige og professionelle

Det har været en fornøjelse at arbejde med Køge Skilte og co.
De svarede på min henvendelse med det samme.
Jeg havde enormt travlt med at få lavet skilte til min facade på min nye forretning, men det var intet problem.
Hurtigt og professionelt fik de klaret opgaven.
Udover at prisen var rigtig god -
Så blev der også tjekket op på iPhone efterfølgende for at se at alt var som det skulle være og, om jeg var tilfreds.

Det har været vanvittig god service
En varm anbefaling herfra

18 juillet 2022

Skilte med lys

Vi er meget tilfredse med vores nye skilte. God kommunikation og hurtig levering. Tak for hjælpen.
mvh. Rosendal Optik

3 mars 2022

Kan varmt anbefales

Jeg har bestilt hos Peter i flere omgange og det bliver jeg ved med, idet jeg hver gang har været yderst tilfreds.

11 janvier 2022

Super god oplevelse !

Peter og hans team har lavet både design, visitkort, flyers og flere forskellige skilte til min virksomhed og alt er blevet meget bedre end jeg havde turde håbe på. Folk udefra komplimenterer dagligt vores skilte, visitkort og flyers 😀

Jeg kommer helt sikkert til at bruge Køge Skilte Center mange gange i fremtiden, for de er super kompetente, effektive, hjælpsomme, venlige og kvaliteten er helt i top.

11 janvier 2022

Skarp forståelse, glimrende dialog og hurtig eksekvering.

Vi skulle have folieret vores varebil og vi fik en fantastisk service af Peter fra start til slut. Han forstod vores ønsker, han rådgav undervejs og tog traf sine egne sikre valg da folien skulle laves. Vi havde nemlig overset nogle små ting, som Peter løste uden problemer.

Alt i alt en rigtig god og solid oplevelse.

30 août 2021

Vi siger tak for en super professionel…

Vi siger tak for en super professionel dekorering med fuld dækkende folie på bagklappen af en af vores Skærbæk ApS firmabiler.
Vi kan i den grad anbefale Køge Skiltecenter til denne opgave.
Med venlig hilsen
Ludvig Olsen

28 juillet 2021

Kan helt klart anbefales!

Kan helt klart anbefales, super folie vi fik lavet til vores van, vi er rigtige glade for dette lækre arbejde. Peter er meget hjælpsom og de har et rigtigt godt og stærkt hold til rådighed, altid smilende og servicemindet

Tak for den gode service!

31 mai 2021

5-stjernet arbejde!

Jeg har brugt Køge Skilte Center til flere opgaver. Det har både været til privat, hobby og erhverv sammenhænge, og det har fungeret upåklageligt. De er grundige, professionelle og hurtige - der har aldrig været problemer med det færdige produkt. Kæmpe anbefaling herfra!

7 mai 2021

⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg stod et par dage før lancering af sæbedispensere, uden logo. Pga. Forsinkelser og corona..
Peter fik bikset et super smukt logo sammen på ingen tid og udprintet, så jeg var klar til min lancering.
Kan stærkt anbefales!

23 janvier 2021