Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fuld tilfredshed! Talte med en medarbejder, som hurtigt hjalp med at finde frem til hvilke dele jeg skulle bruge. Fik varenumrene og bestilte via en fint overskuelig hjemmeside. Delene blev afsendt sa... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse med Kongeaa Trailercenter. Svenn Hansen var supergod til at hjælpe os med købet af vores første trailer, og vi fik alt som vi havde brug for da de har en kæmpe lager af alt der h... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg ringe med en forespørgsel på en salgsvogn, som jeg fik reserveret til dagen efter, hvor jeg kørte over for at se på den (2,5 times kørsel). Den matchede billederne og jeg ville gerne købe vognen o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestille to komplette hjul kl 12 ringer kl 2 og ville gerne have med send ét hjulleje ingen problemer jeg skulle bare skrive til afhentning så ville de pakke det sammen. Modtager hjulene dagen efter u... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire de remorques utilitaires
  2. Concessionnaire de vans pour chevaux
  3. Concessionnaire de remorques
  4. Service de location de remorques
  5. Vendeur de voitures d'occasion

Informations provenant de diverses sources externes

Hos Kongeaa Trailercenter A/S, finder du danmarks største udvalg i nye og brugte trailere, samt alt i reservedele og tilbehør til trailer.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

super god hjælp

3 janvier 2024

Hej Per
Tusind tak for de 5 stjerner og din positive feedback! Det er fantastisk at høre, at du fandt vores hjælp super god. Vi er altid klar til at assistere!

Bedste hilsner,

Noté 5 sur 5 étoiles

At de ringer til kunden hvis det kan…

At de ringer til kunden hvis det kan blive dyrer end det man har aftalt

3 janvier 2024

Hej Claus
Tak for de 5 stjerner og din anerkendelse af vores service! Vi værdsætter din tillid, og det er vigtigt for os altid at holde vores kunder informerede, især hvis omkostningerne ændrer sig. Din tilfredshed er vores topprioritet!

Venlig hilsen,

Noté 4 sur 5 étoiles

Det var en dejlig oplevelse st handle…

Det var en dejlig oplevelse st handle med jer. Hurtigt og velorienteret behandling

Hej Jan
Tak for de flotte 4 stjerner og de venlige ord! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os. Hurtighed og god information er noget, vi altid stræber efter. Håber at se dig igen!

Mange hilsner,

Hej Sisse
Tusind tak for de 5 stjerner og de rosende ord! Det glæder os meget at høre, at du fandt vores betjening behagelig. Vi bestræber os altid på at give en god og venlig service.

Mange hilsner,

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse ved første køb af trailer

God vejledning i køb af Alm havetrailer 750 kg og super service med tilbehør. Et sted man vender tilbage til! Super imødekommende sælgere😃

Lidt uventet, at de ikke gør noget for at syne og få deres brugte trailere renoveret til salg, så de ikke bare står i Kirkegårds hjørnet.

1 janvier 2024
Avis spontané

Hej Thomas
Tak for de 5 stjerner og din entusiastiske anmeldelse! Vi er begejstrede for at høre, at dit første køb hos os var fantastisk, og at du fandt vores vejledning og service super. Glæder os til at se dig igen!

De bedste hilsner,
Niels fra Kongeaa Trailercenter 😃

Hej Lars
Tak for de 5 stjerner og din positive feedback! Det er skønt at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering og vores priser. Vi sætter en ære i at tilbyde god service og værdi for pengene.

Bedste hilsner

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid super betjening og vejledning hos…

Altid super betjening og vejledning hos Kongeå Trailer 👍🏽 Købt flere nye trailere senest en Humbaur hestetrailer. Den lever fuldt ud op til det som Kongeå Trailer oplyste os. Kan klart anbefales.

27 décembre 2023

Hej Jan
Tusind tak for de 5 stjerner og dine rosende ord! Det er en stor glæde at høre, at du altid har haft en super oplevelse hos os, og at din nye Humbaur hestetrailer lever op til forventningerne. Vi sætter pris på din anbefaling og ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Mange tak,
Niels fra Kongeaa Trailercenter 👍🏽

God oplevelse

God vejledning i køb af Tiptrailer og super service med tilbehør. Et sted man vender tilbage til 😊😊😊

Hej Søren
Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du fandt vejledningen god og servicen super i forbindelse med dit køb af tiptraileren. Vi håber, at den vil leve op til alle dine forventninger og gøre dine opgaver lettere. Glæder os til at se dig igen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestille trailer og den var klar dagen…

Bestille trailer og den var klar dagen efter

Hej Brian
Tak for de 5 stjerner og din positive feedback! Vi bestræber os altid på at levere effektiv og hurtig service. Glæder os til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Super god betjening

Super god betjening. Venlig og imødekommen sælger

Hej
Tusind tak for de 5 stjerner og dine positive ord om vores betjening!

Det glæder os at høre, at du fandt vores sælger både venlig og imødekommende. Det er præcis den oplevelse, vi stræber efter at give alle vores kunder.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen!

Noté 4 sur 5 étoiles

Ikke så ringe men plads til forbedring

Var det en god oplevelse.. jo, fik fin rådgivning på model, men de var godt nok svære at handle pris med. Da jeg kom var træleren fyldt med sne og ikke samlet. Jeg ved godt de har travlt men det ville nu have været god service at have sat næsehjul på samt måske sat pressening over så den ikke var fyldt med sne. Klargøring, Det ville have givet den sidste stjerne.

29 novembre 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus