Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fuld tilfredshed! Talte med en medarbejder, som hurtigt hjalp med at finde frem til hvilke dele jeg skulle bruge. Fik varenumrene og bestilte via en fint overskuelig hjemmeside. Delene blev afsendt sa... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse med Kongeaa Trailercenter. Svenn Hansen var supergod til at hjælpe os med købet af vores første trailer, og vi fik alt som vi havde brug for da de har en kæmpe lager af alt der h... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg ringe med en forespørgsel på en salgsvogn, som jeg fik reserveret til dagen efter, hvor jeg kørte over for at se på den (2,5 times kørsel). Den matchede billederne og jeg ville gerne købe vognen o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestille to komplette hjul kl 12 ringer kl 2 og ville gerne have med send ét hjulleje ingen problemer jeg skulle bare skrive til afhentning så ville de pakke det sammen. Modtager hjulene dagen efter u... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire de remorques utilitaires
  2. Concessionnaire de vans pour chevaux
  3. Concessionnaire de remorques
  4. Service de location de remorques
  5. Vendeur de voitures d'occasion

Informations provenant de diverses sources externes

Hos Kongeaa Trailercenter A/S, finder du danmarks største udvalg i nye og brugte trailere, samt alt i reservedele og tilbehør til trailer.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Super effektive

Jeg er meget tilfreds med mit seneste køb. Super effektiv sælger, som holdt kort snor i forløbet også da han havde fri - holdt det på sporet (lån tagning etc.).
På under 2 dage var heste traileren blevet klargjort, synet og klar til udlevering. Gode folk på stedet der stod for udlevering ved afhentelsen.
Meget effektiv :-) oplevelse.

Noté 4 sur 5 étoiles

god hurtig

god hurtig behagelig samtale

Hej Rikke,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Vi håber at hjælpe dig igen i fremtiden.

reservedele

nemt at finde reservedele på siden og personale ved hvad det drejer sig om når man spørger om noget

Hej Flemming,
Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du fandt det nemt, og at vores personale kunne hjælpe. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Mange tak,

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig ekspedition selv på en Lørdag

Skrev til dem på nogle reservedele ,hurtigt feedback , via telefon, kan stærkt anbefales derfor 5 stjerner.
Per Andersson

16 septembre 2023
Avis spontané

Hej Per,
Tak for de flotte stjerner og de pæne ord! Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at kunne hjælpe. Vi ser frem til at hjælpe dig igen.

De bedste hilsner,

God hurtig service

31 août 2023

Hej Lars,
Tak for de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Håber vi kan hjælpe dig igen i fremtiden.

Mange tak,

Noté 5 sur 5 étoiles

Dygtig sælger med en god positiv…

Dygtig sælger med en god positiv stemning. Man følte sig velkommen. God rådgivning

30 août 2023

Hej Mette,
Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du følte dig velkommen og modtog god rådgivning. Vi stræber efter at give den bedste oplevelse for vores kunder. Håber vi ses igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Yderst venlig og kompetent sælger

Yderst venlig og kompetent sælger, da jeg skulle købe et Alfako stævneskab. Skabet ankom 2 dage efter handlen var indgået. Her handler jeg helt klart igen.

30 août 2023

Kære Claus Mortensen

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! Vi sætter stor pris på din ros og din støtte.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores sælger, og at du følte dig godt betjent.
Vores mål er altid at have venlige og kompetente medarbejdere, der kan hjælpe vores kunder med at træffe de rigtige valg.

Det glæder os også at vide, at skabet ankom hurtigt, og at du er tilfreds med hele købsoplevelsen. Vi ser frem til at betjene dig igen, hvis du skulle have brug for noget i fremtiden.

Kære Jørgen
Mange tak for din positive anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os at høre, at du har haft gode oplevelser med vores betjening hver gang.

Vi stræber konstant efter at levere den bedste service til vores kunder, og det er meget tilfredsstillende at vide, at vores indsats er blevet bemærket af dig.

Vi værdsætter din loyalitet og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Endnu en gang tak for din støtte!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og en hurtig opretning…

Hurtig levering og en hurtig opretning af fejl levering

1 août 2023

Kære Torben Bojer
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! Vi sætter stor pris på din feedback og din støtte.

Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig levering, og at fejlen hurtigt blev rettet.

Hvis du skulle have brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super flink sælger som ikke påduttede…

Super flink sælger som ikke påduttede os noget vi ikke havde behov for, men gav en god vejledning og lod os gå lidt alene og snakke om hvad vi ville. Da beslutning var taget fik vi god service

Kære Tina
Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med vores sælger.

Det glæder os at høre, at du havde en positiv oplevelse. Vi bestræber os altid på at yde den bedste service og vejledning til vores kunder uden at være anmassende.

Vores mål er at sikre, at du er tilfreds med dit køb og får den nødvendige støtte, hvis du har spørgsmål.

Endnu en gang tak for din anmeldelse og for at vælge os. Vi ser frem til at betjene dig igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bare professionelle smilende og god…

Bare professionelle smilende og god betjening til fornuftige priser

Tusind tak, Kim

Vi sætter stor pris på din ros og er glade for at kunne tilbyde dig professionel og venlig service til rimelige priser.

Din tilfredshed betyder meget for os.

Noté 4 sur 5 étoiles

Rimelig hrutigt

Løste opgaven som forventet

Hej John
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at vi kunne levere en hurtig service og levede op til dine forventninger.

Hvis der er noget mere, vi kan hjælpe dig med, eller hvis du har yderligere kommentarer, er du velkommen til at kontakte os.

Venlig hilsen,

Hej

Tusind tak for din femstjernede anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at du har oplevet super service og hjælp med reservedele.
Vi er altid her for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse og løsning.

Har du brug for mere hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hurtig ekspedition ;-)

Hej Bent
Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds.
Vi stræber efter at give dig og vores øvrige kunder den bedste service.

Skulle du have brug for vores assistance igen, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at betjene dig igen.

Venlig hilsen,

Noté 5 sur 5 étoiles

Super søde og venlige mennesker

Super søde og venlige mennesker. Super service og fleksible.

Hej Stine
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse med fem stjerner! Vi sætter stor pris på dine rosende ord om vores team. Det glæder os at høre, at du oplevede venlige mennesker, samt god service og fleksibilitet.

Din tilfredshed betyder meget for os, og vi ser frem til at kunne betjene dig igen.
Hvis du har flere spørgsmål eller behov, er du altid velkommen til at kontakte os.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus