Jeg har kun positive ting at sige om Kong Walther, de er simpelthen så venlige og imødekommende udover det, er deres produkter bare helt gennemført gode. Har både barnevognshandsker og barnevognspose,... Voir plus

Jeg bestilte et sweatsæt den 22/10, modtog først 7/11, forklaringen var at ordren ikke gik ordentligt ind i systemet. Sendte det retur og her den 30/12 har jeg stadig ikke fået pengene retur og svar p... Voir plus

Kæmpe tak til Tine og Kong Walther for den fantastiske service. Den skal man lede langt for at finde. Efter vi mistede den ene vante, gik Tine i gemmerne og fandt ikke bare en ny vante til os, men sen... Voir plus

Meget fin kundeservice, vi fik leveret Et par lækkere barnevognsvanter, Som min datter skulle have i gave. Desværre var den ene vante defekt i lynlåsen, efter lidt skriveri frem og tilbage, får j... Voir plus

3,7

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

A répondu à 16 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Ikke særligt imponeret lige nu

Ikke særligt imponeret lige nu, har betalt mange penge og så manglede der alligevel noget!
Det skulle komme som ekspress start næste uge. Vi får se

9 juillet 2022

Kære Lise,
Tak for din anmeldelse.
Som vi sagde i telefonen samme dag vi fandt ud af det, så er der sket en pakkefejl fra vores lager - og de eftersender derfor med ekspres til dig.

Beklager pakkefejlen.

Vi håber du bliver glad for dine produkter :-)

Mathias

Jeg købte et barnevognsnet

Jeg købte et barnevognsnet, i den overbevisning, at det ville passe til min barnevogn. Desværre passer det slet ikke til min barnevogn, velcro-stropperne i bunden kan ikke nå ned og fange noget at blive sat fast til.

6 juin 2022

Kong svarer ikke fra kundeservice

Kong svarer ikke fra kundeservice

Jeg bestilte et par handsker fra hjemmesiden og betalte med Apple Pay. Det betød, jeg måtte hente pakken et godt stykke fra hvor jeg bor. Jeg skrev med det samme til Kong Walther - inden handskerne var sendt - at pakkeshoppen skulle ændres. Jeg har endnu ikke hørt fra dem og måtte hente pakken et, for mig, super dumt sted.

13 février 2022

Stadig ikke modtaget min bestilling

Det er svært at give flere stjerner. Pengene er hævet for 3 dage siden, men status hos GLS er at de ikke har modtaget pakken endnu.

Bestillingssystemet fungerede ikke så godt, når jeg ville bestille nr. 2 vare, blev vare nr. 1 slettet. Det lykkedes dog i 6. forsøg.

Opdatering:
Efter 3 mails og en telefonopringning (telefonsvarer) må jeg konstatere at jeg ikke får nogen svar og jeg har stadig ikke modtaget min bestilling.
Har opgivet at få min bestilling og har derfor bedt om at få pengene retur, men det er desværre heller ikke sket.

14 janvier 2022

Det er super

Ændret anmeldese, da problemer blev løst. Handsker er meget praktiske og vandtætte (de blanke med pels).

3 janvier 2022

Kære Sonja,
Tak for din besked.
Jeg kan se at vi d. 30 November har tilbagebetalt dig for ordren som du har returneret, hvorefter vi intet har hørt fra dig - trods vi ikke har modtaget varen på vores lager.
Du er meget velkommen til at skrive en mail i vores tråd på info@kongwalther.com hvis du ikke har modtaget pengene.

Kongwalther

Har ikke fået min pakke endnu

Har ikke fået min pakke endnu, det er 14 dage siden jeg bestilte.

9 décembre 2021

Kære Pia,
Tak for din besked. Det undre mig vi ikke har hørt fra dig inden din besked herinde. Så kunne vi have fortalt dig at pakken i følge tracking er på et depot hos GLS Aalborg, og du burde have fået en besked fra dem?

Jeg har også forsøgt at kontakte dig på telefon.

Mathias KongWalther