Jeg har kun positive ting at sige om Kong Walther, de er simpelthen så venlige og imødekommende udover det, er deres produkter bare helt gennemført gode. Har både barnevognshandsker og barnevognspose,... Voir plus
Jeg bestilte et sweatsæt den 22/10, modtog først 7/11, forklaringen var at ordren ikke gik ordentligt ind i systemet. Sendte det retur og her den 30/12 har jeg stadig ikke fået pengene retur og svar p... Voir plus
Kæmpe tak til Tine og Kong Walther for den fantastiske service. Den skal man lede langt for at finde. Efter vi mistede den ene vante, gik Tine i gemmerne og fandt ikke bare en ny vante til os, men sen... Voir plus
Meget fin kundeservice, vi fik leveret Et par lækkere barnevognsvanter, Som min datter skulle have i gave. Desværre var den ene vante defekt i lynlåsen, efter lidt skriveri frem og tilbage, får j... Voir plus
Scherfigsvej 13 , 2100, København Ø, Danemark
- info@kongwalther.com
- kongwalther.com
A répondu à 16 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Ikke sidste gang jeg handler der👍
Ikke særligt imponeret lige nu
Ikke særligt imponeret lige nu, har betalt mange penge og så manglede der alligevel noget!
Det skulle komme som ekspress start næste uge. Vi får se

Jeg købte et barnevognsnet
Jeg købte et barnevognsnet, i den overbevisning, at det ville passe til min barnevogn. Desværre passer det slet ikke til min barnevogn, velcro-stropperne i bunden kan ikke nå ned og fange noget at blive sat fast til.
Bag didn’t fit my single barnevagn and…
Bag didn’t fit my single barnevagn and they haven’t replied to any of my emails about returning it!
Kong svarer ikke fra kundeservice
Kong svarer ikke fra kundeservice
Jeg bestilte et par handsker fra hjemmesiden og betalte med Apple Pay. Det betød, jeg måtte hente pakken et godt stykke fra hvor jeg bor. Jeg skrev med det samme til Kong Walther - inden handskerne var sendt - at pakkeshoppen skulle ændres. Jeg har endnu ikke hørt fra dem og måtte hente pakken et, for mig, super dumt sted.
Købte Østerbro handsken og glæder mig…
Købte Østerbro handsken og glæder mig til bruge dem ( det gik nemt at få dem på barnevognen)
Virker dejlig varme og bløde
Er ikke begyndt at bruge dem i nu, men de virker dejlige. Og glæder mig til at bruge dem til næste vinter.
Jeg har købt et par KongWalther vanter…
Jeg har købt et par KongWalther vanter som jeg bruger på min golfvogn.
De er fuldstændig geniale.
Men leveringstiden på en uge, det kan klart gøres bedre.
Super sød og venlig hjælp over telefonen.
Stadig ikke modtaget min bestilling
Det er svært at give flere stjerner. Pengene er hævet for 3 dage siden, men status hos GLS er at de ikke har modtaget pakken endnu.
Bestillingssystemet fungerede ikke så godt, når jeg ville bestille nr. 2 vare, blev vare nr. 1 slettet. Det lykkedes dog i 6. forsøg.
Opdatering:
Efter 3 mails og en telefonopringning (telefonsvarer) må jeg konstatere at jeg ikke får nogen svar og jeg har stadig ikke modtaget min bestilling.
Har opgivet at få min bestilling og har derfor bedt om at få pengene retur, men det er desværre heller ikke sket.
Fin, som forventet
Fine handsker og shoppingnet. Er allerede stor fan til både min barnevogn, klapvogn og ladcykel.
Fin hurtig levering
Det er super
Ændret anmeldese, da problemer blev løst. Handsker er meget praktiske og vandtætte (de blanke med pels).

Réponse de Kongwalther
Leveringstiden et par dage for lang
Har ikke fået min pakke endnu
Har ikke fået min pakke endnu, det er 14 dage siden jeg bestilte.