Mycket bra service! Väldigt tillmötesgående och noggranna med att bilden skulle bli korrekt, i mitt fall för körkortet. De var flexibla och tålmodiga, även när jag glömde att återkomma under vår kom... Voir plus

Bra resultat och snabb leverans. Men stelbent beställningsprodecur när man bara ska ha ett kort till färdtjänsten som inte alls har lika formella och strikta krav på fotot som ni har. Ni skulle vinna... Voir plus

Jag hade skickat in en egen utskriven bild till Transportstyrelsen som de nekade hela 3 gånger av olika anledningar. Jag laddade sedan upp den på idbild.se och fick en bild hemskickad som accepterades... Voir plus

Behövde ett foto för att förnya kortet för snöskoter/terränghjuling. Då det inte finns någon fotograf eller automat i närheten av där jag bor testade jag idbild.se. Är mycket nöjd med beslutet! Allt f... Voir plus

1. Service d'impression de photos

ID- & Körkortsfoto på nätet sedan 1998.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

424 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Bra redigering

Bra redigering, snabb leverans, bra kvalitet. Körkortsfotot blev godkänt. Har bara gott att säga.

5 mars 2026

Réponse : Idbild.se

Tack för betyget Anneli! Gött att läsa att det fungerade fint. Ha en fin dag!

Gänget på Idbild.se

Ni var snabba att leverera och bilderna…

Ni var snabba att leverera och bilderna blev jätte bra 😄😄

26 février 2026

Hej Peter,

Du verkar helnöjd med oss utifrån vad du skriver. Men vad saknades för att det skulle bli en 5:a i betyg? Skriv gärna till oss så att vi får veta då vi gärna vill vara så bra som möjligt.

Gänget på Idbild.se

Snabb leverans och bra pris

Snabb leverans och bra pris. Bra och tydliga instruktioner i hur man skulle göra för att ta bilden.

4 mars 2026

Réponse : Idbild.se

Tack för recensionen! Så roligt att läsa att du är nöjd med oss. Glad Påsk!

Lättsamt och bra

Lättsamt och bra ! Jag är supernöjd !

2 février 2026

Tack för betyget Jennie!

Enkelt

Enkelt, bra instruktion, snabb leverans

26 janvier 2026

Réponse : Idbild.se

Godkväll Lena. Tack för betyget. Det värmer gott i ett kallt och mörkt Piteå. Ha det fint.

Gänget på Idbild.se

Great idea and fast to delivery with…

Great idea and fast to delivery with additional options of adding postage to send on.

12 décembre 2025

Réponse : Idbild.se

Thank you for your review and rating. It's nice to read that you appreciate our service. Tell a friend about us :)

Best regards,
Idbild.se

Absolut sämsta kortet jag fått och…

Absolut sämsta kortet jag fått och skulle inte duga till ett körkort ur ett cornflakes paket ens!

1 décembre 2025

Réponse : Idbild.se

Hej Daniel. Det här låter verkligen konstigt. Kan du ha betygsatt fel företag? Det har nämligen hänt att kunder har beställt samma produkt från två olika företag. Där det kanske inte gick så bra hos någon av våra konkurrenter. Men att det sedan gick finfint hos oss. Och när kunden sedan ska betygsätta första företaget så betygsätter de istället oss av misstag.

Vi har försökt nå dig idag via telefon/sms utan att lyckas. Hör av dig till oss så vi får en chans att lösa det. Det är inte ofta vi har missnöjda kunder. Men när det har hänt så har kunden kontaktat oss och berättat det. Vi kan inte se att du har kontaktat oss om detta vilket styrker tanken lite om att du kanske betygsatt fel företag.

Är det så att du är missnöjd om det är oss du handlat av så hör av dig till oss. Du behöver inte betala om du inte är nöjd. Men det är svårt att hjälpa dig om du inte vill återkomma till oss på våra kontaktförsök.

Berömmande kontakt

Alltigenom från beställning, respons på mina försök att ge underlag för körkortsfoto och professionellt bemötande

6 novembre 2025

Réponse : Idbild.se

Tack för ditt betyg. Tipsa gärna någon om oss. Ha en fin helg!

Jättebra

Jättebra! Fick min första bild till körkort nekat av Trafikverket, men var inga problem med Idbild.se. De löste det snabbt med att jag fick en ny bild kostnadsfritt (som blev godkänd av Trafikverket). Snabbt & smidigt! Bra service.

28 octobre 2025

Réponse : Idbild.se

Så skönt att det gick bra och stort tack för betyget.

Enkelt och snabbt

Enkelt och gick snabbt att få fotot

1 octobre 2025

Réponse : Idbild.se

Hej Pernilla. Stort tack för recensionen. Nu blev vi glada :)

Smidigt!

Smidigt o snabbt <3

23 septembre 2025

Réponse : Idbild.se

Supertack för betyget. Kul att läsa att du blev nöjd med oss. Ha en fin kväll.

Snabbt och smidigt.

Snabbt och smidigt.

14 août 2025

Réponse : Idbild.se

Så roligt att läsa att du är nöjd med oss! Tack för betyget.

Supersnabbt!

Valde att hämta i butik, och bilderna var redo redan dagen därpå! Toppen 👍🏼

5 août 2025

Réponse : Idbild.se

Tack för recensionen! Så roligt att läsa att du är nöjd med oss.

Bäst på körkortsfoto!

Så enkelt, smidigt o bästa priset! 100% nöjd kund!!

29 juillet 2025

Réponse : Idbild.se

Hej! Härligt att läsa. Tack för betyget.

Toppen

Jättehjälpsamma! Foton kom också snabbt. Så sött och smidigt med klister på baksidan.

22 juillet 2025

Réponse : Idbild.se

Hej! Så roligt att läsa att du blev nöjd. Välkommen igen!

Gänget på Idbild.se

Företaget föreslog ny bild misstanke…

Företaget föreslog ny bild misstanke att tagen bild inte skulle bli godkänd.
Men bilden blev godkänd och parkering för rörelsehindrad beviljad.
Mvh
Jonny Nilsson

10 juillet 2025

Réponse : Idbild.se

Hej Johnny. Så skönt att läsa att det gick bra med bilden! Ha en fin dag.

Mycket bra service!

Mycket bra service!
Väldigt tillmötesgående och noggranna med att bilden skulle bli korrekt, i mitt fall för körkortet. De var flexibla och tålmodiga, även när jag glömde att återkomma under vår kommunikation. Så fort jag väl svarade, fick jag alltid snabba svar tillbaka.
Både leveransen och bildkvaliteten var toppen! Jag kan varmt rekommendera dem. Har precis skickat in mina papper och väntar nu på att få mitt körkort.

30 juin 2025

Réponse : Idbild.se

Tack för recensionen Magnus. Vi hoppas det går fint. Hör av dig annars om det skulle bli bekymmer så vi vet.