Nicolai formåede at gøre os godt tilpas helt fra start af. Han er velforberedt og dygtigt, og man kan trygt ligge sin tiltro til, at han leverer et godt stykke arbejde! 🤟🏼
Kan helt klart anbefale Nicolai Korsmoe til dig der tænker: Er det virkelig nødvendigt med en fotograf til SoMe. Ja, jeg kunne fuldstændig roligt sætte mig og endda koncentrere mig om at behandle klie... Voir plus
Jeg kan ikke andet end at rose Nicolais arbejde. Han tog nogle utrolig flotte billeder og var med til at forevige vores store dag på smukkeste vis. Hans tålmodighed og evne til at improvisere var yd... Voir plus
Nicolai var ude til vores bryllup og har taget nogle helt fantastiske billeder! Han har en evne til at falde i med baggrunden så man slet ikke lægger mærke til at han tager de spontane billeder,... Voir plus
Jeg brænder for at forevige jeres største øjeblikke med smukke fotos af dejlige minder. Lad mig føre jer igennem en fotografering, der bliver en god oplevelse i trygge hænder.
4300, Holbæk, Danemark
Nicolai er en vildt dygtig fotograf, god at sparre med og frisk på nye ideer!
Kan klart anbefale ham!

Réponse de Fotograf Nicolai Korsmoe
Jeg fik taget mine studenterbilleder af Nicolai Korsmoe, og det var en super god oplevelse fra start til slut. Nicolai formåede at skabe en afslappet og hyggelig stemning, hvilket gjorde det nemt at føle sig godt tilpas foran kameraet.
Han tog både situaitonsbilleder og portrætbilleder – og resultatet blev helt fantastisk. Billederne fanger virkelig øjeblikket og stemningen på dagen, og jeg kunne ikke være mere tilfreds.
Kan varmt anbefales – både for det professionelle arbejde og den rare atmosfære undervejs!

Réponse de Fotograf Nicolai Korsmoe
Jeg kan ikke andet end at rose Nicolais arbejde.
Han tog nogle utrolig flotte billeder og var med til at forevige vores store dag på smukkeste vis. Hans tålmodighed og evne til at improvisere var yderst professionel, og selv hvis man ikke er vant til at stå foran et kamera, formår han at få én til at føle sig tryg og godt tilpas.
Jeg kan kun varmt anbefale at tage kontakt til Nicolai, hvis man ønsker de mest fantastiske billeder